Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja osobne mam radsi predchudce Starlancera. To byla bozi hra. Na bitvy obrovskych krizniku doted s laskou vzpominam.
  • DarkStar One.
  • WC forever! Hearrrth of the Tigeeerrrrr
  • kostejnesmrtelny
    Není, EVE je něco úplně jinýho, i když ze screenů se to může jevit podobně. V EVE tu loď neřídíš, resp. ne v tom tradičním významu.
  • DeDy
    Co třeba Alien Swarm. Ta hra mi i po dvou letech existence prokazuje, jak hluboce je propracovaná (obtížnost Insane či Brutal) SciFi coop střílečka vetřelců. Je ale fakt, že mám dva kámoše, kteří si myslí to samé co já a stále spolu hrajeme. Doufáme jen, že Valve dělá na druhém hejnu vetřelců.
  • risa2000
    Sakra, doteď si vybavuji jak na jediné 486 na fakultě se přes den počítaly proudnice a večer jsem tam hrál WC :). A Freelancer považuji za nejsmutnější počin, který měl atmosférou našlápnuto úplně maximálně a všechno ztratil krátkým příběhem a tím, že s koncem toho příběhu ten svět přestal nějak mít smysl. Nepamatuji si ale žádnou jinou hru, kde bych měl tak intenzívní pocit "vesmíru".
  • a tak to je EVE ne?
  • Porad existuje hracskej mod Freelancer Discovery s docela velkou player base a upgradama.
    Verze 86 ma dokonce i player built bases atd.

Server ma prumerne kolem 150 lidi.
  • Ono tu za tech 9 let nic chytlavejsiho jak freelancer snad ani nebylo, ale fandim jim.
    Mozna, ze kdyby se z freelancera udelal jen remake na novym enginu tak by to byla trhak.
  • walltar
    Já už si ani nepamatuju, kde sem naposled hrál nějakou dobrou vesmírnou hru. Dneska sou všechny buď fantasy nebo z Afghanistánu. *9*
  • Přesně tak, Freelancer je legenda. Snad se dílo vydaří a budeme moci pařit další desítky hodin!
  • Magister_Peditum
    I když bych nerad, aby to bylo jen čistě MP, tak bych něco na způsob Freelancera bral všemi deseti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit