Přejít na výpis diskuzí
Tvůrce Wing Commanderu chystá multiplayerovku Star Citizen
10.10.2012 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
a co legendární serie X? Vždyť ještě do teď hraji X3 Teran Conflict... copak nevyjde X4 u této kvalitní herní serie (ač zabugované) bedlivě očekávám další díl
-
dejte nam penize a my vam možna udelame za par let hru ktera ješte dopredu nevime jak bude vypadat a fungovat a jestli vas bude bavit
-
-
No je to risk, ale dobrovolný a zřejmý. Už jsem utratil větší peníze za něco, co se ukázalo na houby, než padesát babek:)
-
Takhle jen tak mimochodem funguje celý zábavní průmysl... dejte nám 200 miliónů a my natočíme film... akorát u projektů financovaných velkým producentem ještě platí "když se tomu nebude dařit, zkusíme to nahnat reklamou a když nepomůže ani to, hodíme to na piráty"...
Jasně, že tady platím za věc, která zdaleka není hotová, ale za to dostanu přístup ke hře od alfa verze a můžu jim kecat do vývoje. -
-
P.S. predstav si to prakticky jak deset tisic lidi keca do vyvoje. a kdybych dohral celou hru v alfa verzi tak pochybuju ze be me pak bavila definitivni verze, maloktere hry me bavi tak ze je hraju vickrat
-
-
Ohledně toho vývoje - funguje to úplně normálně, prostě kromě bug reportů se zadávají i požadavky na různé změny a pokud to má dostatečnou podporu, tak se to udělá... třeba Project CARS takhle běží už poměrně dlouho a úspěšně...
Co se týká alfa a beta verze, tady se bavíme o simulátoru a ne o nějaké adventuře nebo singleplayer RPG. Singleplayer kampaň je samozřejmě lepší si nechat až do full verze, ať to testujou profesionálové, ale postřílet pár tisíc pirátů v multiplayeru ještě během testování ničemu neublíží *4*
-
-
jenže veliky investor muze "kecat" do vyvoje, ty nebudes moct delat nic. navic investorovi se penize vrati, ty dostanes hru ktera te mozna ani nebude bavit
-
-
Zase tak tafdy máš zase jistotu, že jim nikdo kesat do vývoje nebude ...
-
-
-
-
trailer byl delan v cryengine 3 http://www.crydev.net/newspage.php?news=100043
Kdyby to nekoho zajimalo.. -
Moj detsky sen v oblasti videohier sa stava skutocnostou.. po tejto hre tuzim dlhe roky uz od mala.
-
-
kdyby to bylo neco jako wowko z prostredi vesmiru to by bylo neco
-
-
Len dúfam, že to nebude nejaké MMO. Mňa by úžasne potešil remake Freespace 1&2 a prípadne niečo na single + multi v štýle Starlancer, Freelancer, bez starostí o ekonomiku, vzťahy a pod., jednoducho čisté plnenie misií, stará klasika Wing Commander Prophecy ma bavila tiež kráľovsky. Škoda že tento typ hier dnes akosi nefičí... Už nemám ani dôvod mať joystick...
-
-
Na co remake Freespace? Pořád někdo dělá lepší grafiku, nové kampaně, dokonce i univerzia.
Oh, a ta "starost o ekonomiku" je dost zásadní tahoun Freespace.
-
-
Hmm to by mě zajímalo co mylí slovem "multiplayerovka" to je MMO nebo arena nebo něco mezi? ..... každopádně pokud na tom dělá Chris Roberts tak to je jasná koupě ať je to co je to.
-
Z toho Squadron 42 videa priam pada atmosfera Wing Commandera. Nehladiac na to, ze velka lod je az napadne podobna TCS Tiger Claw :) Krasa.
-
Záměr je to sice pompézní, ale dokud to nebude hotové, tak si mohou žvatlat co chtějí. Pro ty, co se jim tenhle záměr líbí, tak doporučuju X3 Terran Conflict a v nejbližších pár letech nebudete mít čas na nic jinýho *3*
-
-
Xko sem hrával dost, ale je to strašně blbě ovladatelný. Takový neergonmický. Veškerý ovládání jsem se musel fakt nadrtit, jinak bylo ovládání squadrony uprostřed boje téměř nepoužitelný. Koupení a vybavení lodě bylo na půl hodiny lítáníjak šílenej nebo půl hodiny klikání a dávání různejch příkazů nato, aby ti to tvoje jiné lodě dovezli.
Pak jsem na tři měsíce přestal hrát a znovu jsem se k tomu nevrátil, protože jsem se bál, že bych to martyrium s ovládáním musel podstoupit znova. Ale bezesporu mělo Xko i svoje velký plusy. -
-
To martírium jde celkem dobře automatizovat :D, ale to ovládání je teda boj, na Joystiku je to v pohodě, ale jednou jsem zkoušel kombinaci Klávesníce+ Myš a vydržel jsem to 5 minut :D. Ale ani nevíš jak jsem za to vděčný, je to simulátor a taky se tak chová, třeba freelancer mě přišel už moc zjednodušený.
-
-
-
Šmarjá panno, kdyby tak wing commander...
-
-
Docela to sleduju, první vydání v 2014 bude právě a jen Wing Commander nazvaný Squadron 42, prostě single-playerová kampaň, jak byla v original WC sérii
-
sice mají 135k, ale chtějí 2 mega, takže teď (večer) jsou na necelých 7% :/
-
-
asi po hoďce co jsem byl na jejich site a už tam mají o 116000 prašulí víc :)