Přejít na výpis diskuzí
Tvůrce Wing Commanderu chystá multiplayerovku Star Citizen
10.10.2012 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
To já bych radši čistě single filmečkovou hru, jako byl Wing Commander 3 a 4. Já vim, že se to už dneska nedělá, ale bylo by to super :)
-
Poslušně hlásím Pavlovův reflex. Slintám jako bernardýn *14*
-
-
Takových je nás víc :)
-
-
Mnohem víc :)
-
-
Omnoho viac!! *3*
-
-
Az nas puuuuujdou milioooony, ..... :-)
-
-
Doufejme.
-
-
-
-
-
-
I am a PC game.
HURAAAAAAAAAAAA.. huraaaaaaaaaaaa .. uraaaaaa ! -
Moj detsky sen v oblasti videohier sa stava skutocnostou.. po tejto hre tuzim dlhe roky uz od mala.
-
-
kdyby to bylo neco jako wowko z prostredi vesmiru to by bylo neco
-
-
Super, Freelancer patří mezi moje nejoblíbenější hry. i kdyby to bylo naprosto stejný, jen s lepší grafikou, byl bych spokojen.... Ale tohle vypadá ještě o dost ambiciozněji.
-
-
Freelancer je gamesa všech games.
-
-
Záměr je to sice pompézní, ale dokud to nebude hotové, tak si mohou žvatlat co chtějí. Pro ty, co se jim tenhle záměr líbí, tak doporučuju X3 Terran Conflict a v nejbližších pár letech nebudete mít čas na nic jinýho *3*
-
-
Xko sem hrával dost, ale je to strašně blbě ovladatelný. Takový neergonmický. Veškerý ovládání jsem se musel fakt nadrtit, jinak bylo ovládání squadrony uprostřed boje téměř nepoužitelný. Koupení a vybavení lodě bylo na půl hodiny lítáníjak šílenej nebo půl hodiny klikání a dávání různejch příkazů nato, aby ti to tvoje jiné lodě dovezli.
Pak jsem na tři měsíce přestal hrát a znovu jsem se k tomu nevrátil, protože jsem se bál, že bych to martyrium s ovládáním musel podstoupit znova. Ale bezesporu mělo Xko i svoje velký plusy. -
-
To martírium jde celkem dobře automatizovat :D, ale to ovládání je teda boj, na Joystiku je to v pohodě, ale jednou jsem zkoušel kombinaci Klávesníce+ Myš a vydržel jsem to 5 minut :D. Ale ani nevíš jak jsem za to vděčný, je to simulátor a taky se tak chová, třeba freelancer mě přišel už moc zjednodušený.
-
-
-
MP sice až tak neholduji, ale celkově to zní a vypadá to naprosto fantasticky. *4*
-
Ty kravo to bude bomba *14*
-
trailer byl delan v cryengine 3 http://www.crydev.net/newspage.php?news=100043
Kdyby to nekoho zajimalo.. -
Z toho Squadron 42 videa priam pada atmosfera Wing Commandera. Nehladiac na to, ze velka lod je az napadne podobna TCS Tiger Claw :) Krasa.