Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Battlefield Hardline poslouchají komunitu a mění podle reakcí vlastnosti hry
3.7.2014 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
tadle hra si nezaslouzi ani clanek, je to paskvil nad paskvil a jeste se chlubej ze je to nova hra, normalni dlc mod pro BF4 cena 350kc max, ja osobne nekupuju a doufam ze ea si natluce koule.....
-
Jsem nedávno četl na pc gameru celkem povedený pseudonym EA, Electronic Farts :D to celkem sedí. Jo dřív ta firma něco znamenala, dneska je to jen kolosální pračka na prachy.
-
-
A nebylo to náhodou Early Access?
-
Víš co sakra znamená pračka na prachy cápku?
-
-
taky mě to docela švihlo, lepší by asi bylo označení "generátor"..
-
-
Perpetuum kočka-toust mobile
-
-
-
-
Hry se zlehčují na úkor casuálů. Smutné, leč pravdivé a zároveň děsivé do budoucna herního průmyslu.
-
Pohyb bude rychlejší?! Já bych těm chytrákům vrazil do ruky deseti kilovou M249 k tomu přihodil náhradní munici a nechal je proběhnout po dráze, vidělo by se jak by byli rychlí?! Aneb jak z ryzí arkádovky udělat pomocí "komunity" stupidní arkádovku.
Někoho tím zřejmě přimějí ke koupi jiné akorát odradí. *6* -
-
Osobne sem dycky na BF (teda do verze 2) mel radsi jeho pomalejsi a rozvaznejsi tempo v relativne otevrenym terenu, a tim padem prostor pro nejakou taktiku. Narozdil od COD, coz byla odkaziva zoufala pifacka na tema kdo ma lepsi wallhack.
-
ja bych rekl že muže mit i 20-30 kg vystroj. navic tenhle engine je znam tim že tam postavy i levituji a teleportují se a skrátka prirodní zákony se tam na pohyb moc neuplatnuji.
-
-
Nevim co od toho kdo cekal, od BF3 je to porad tentyz eng, a stale tytez bugy. Zcela nepouzitelny ...
Kdo se navic podiva trochu pod povrch, tak mu musi bejt jasny, ze tohle nidky fungovat nebude, protoze nemuze. Trebas zminovana strelba za roh ... je proste dana tim, ze vse vyhodnocuje klient => latence, pl, .... to samo pak vede k presne takovym vysledkum. A presne proto to ani nejde opravit, proste je to techniky nemozny, museli by to napsat cely znova. Proc by to ovsem delali ... kdyz ovecky maximalne zabecej ... a vytahnou z kesene dalsi $$$??? -
Hral som tu uzasnu Betu a ... pripadalo mi to ako neskutocne slaba modifikacia do BF4.
Celkovy princip hry... divne.
Chvilkova zabavka pri jazdeni, objavovani zakuti mapy, ale inak slabota :( -
zahodit a zacit znova!
-
BTW nadpis mel byt : Tvůrci Battlefield Hardline poslouchají tak leda vlastni kasu a ted uz si zacali vytvaret i alibi.
-
Survivalist Gadget :D:D to jsou klauni.
-
Já se těšim, rychlejší pohyb, velké výbuchy, akční skoky, vylagovaný umírání za zdí...bude to pecka...né, žertuju, u BF4 jsem se nechel nachytat naposledy
-
-
no pokud si na to přišel až s bf4. tak se nemáš čím chlubit, už takle ti to trvalo dlouho :D
-
No jo, důchodci nestíhaj. Radši než rychlej pohyb, statickou srač*u
-
Krásne zhrnutie :)
-