Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to bude nezávislý jak filmy od Tarantina
  • Ne každý je prodejná děva jako jsi ty, že se ve dveřích objeví Franta s kuframa peněz a ty padneš na kolena a uděláš pro něj hru jakou ti nadiktuje.
  • Tady ale nejde o master race ani PS4. Jde o to že se upsali pod jednu platformu a prohlašují se za nezávislé vývojáře. Pokud by podepsali Billu Gatesovi že budou vydávat jen pod Windowsy tak je to to stejné - prostě zaprodaci a ještě mají tu drzost hlásit o sobě jací jsou indie vývojáři.
  • ...jasně, ale kdyby vyšla jen na PC, byla by to ta nejindieovatější hra ...ale vychází jen na PS4, tak už není indie...je zábava číst komentáře ubrečených PC master race tady na Games :DDD
  • To nevíš, že se hry musí primárně dělat pro těch pár "hardcore" hráčů na diskuzích a pak teprve až pro zbytek, jinak je (díky bohu) HC menšina roznese na kopytech? Na prachy se vůbec nemá brát ohled...diskuze jsou milionkrát důležitější a vývojáři budou nepochybně rádi, že se jim sice prodá 20 000 kusů, ale v diskuzích bude vychvalovaná....
  • A co měli dělat jinýho? Neudělat další hru jen na PS4 jen proto, aby "nezradili" těch pár hráčů, co si jejich hry koupilo na PC a jejichž počet nebyl dostatečný, aby nemuseli dělat exkluzivitu? Podle jejich slov neměli prachy a když za tebou přijde Franta s kufry peněz výměnou za to, že uděláš hru jen pro ně, přijde mi to v pohodě.

Je to obchod a pokud si mám vybrat mezi tím, že hra vyjde exkluzivně na PS4 a bude dosahovat nějakých kvalit a tím, aby tenhle tým dělal nějakou s*ačku či hůře, nic neudělal, tak má volba bude jasná...
  • Stejně jako u Indy rocku, se Indie hry stávají pomalu ale jistě nezávislé jen podle jména.
  • Jo, to je smutny. Ale zasluzna prace. Pokud bude chtit clovek vedet jak vypadala Anglie, kdyz jeste byla Anglii, bude si muset koupit pocitacovou hru a nebo si pustit Vrazdy v Midsomeru. *7*
  • del0
    KK
    http://i.imgur.com/dEADTkZ.png
  • Miserius
    A myslís ze ty hry delaj kuli komentum v diskuzich, nebo kuli penezum?
  • aspoň kdyby nekdákali jak jsou nezávislý a indie...
  • GlaDOS
    Samozřejmě, že je to pro ně férová dohoda. Ale už to není moc férové vůči fanouškům. Rapture je duchovní pokračování Dear Esther, které vyšlo na PC. Teď se ke všem hráčům, kteří je podporovali a nevlastní konzoli, otočili zády. Je to podobná situace, jako s novým Tomb Raiderem (který bude "exkluzivně" na Xone).
  • A co je na tom? Sony zaplatí mě neznámou část vývoje a chtějí za to exkluzivitu. Mě to přijde jako férový obchod.
    Navíc, vývojáři sami řekli, že jednoduše neměli prachy a KS či early acces by jim (nejspíš) finančně nepomohl...
  • na PC se narodej aby ho mohli vzapeti odkopnout a upsat se sony s exkluzivitou? tomu rikam jednani...
  • oni píšou že chtějí být indie a upíšou se exkluzivitě k jedné konzoli, to si dělaj srandu že jo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit