Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Deus Ex spolupracují na designu bionických protéz
9.6.2016 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
Nic, co by nevyřešil Dr. Nick Riviera:)
-
Este keby bol najvacsim problemom design, bolo by to super. Lenze to najzlozitejsie je rozhranie. Takto si to za urcitych okolnosti viem predstavit napr. pri chybajucich prstoch. Lenze, ak by nebola cela dlan, potom mame este stale celkom slusny problem. Pri nohach je to v pohode, uz teraz sa daju spravit celkom pouzitelne protezy a predpoklada sa, ze casom budu mat ludia s protezami lepsie casy na zavodoch ako zdravi ludia.
-
No a to by mě právě zajímalo, jestli by ti doktor vyhověl a udělal to pod lékařskym dohledem. Jestli by to nebylo proti přísaze, nebo legislativě. Proto jsem psal "kauza", páč se to evidentně stane.:)
Nebo bys to vzal do vlastbních rukou (hehe) a pokusil se o vlastní amputaci. Představ si, že by se ti to povedlo. Po amputaci by si omdlel, třeba kvůli ztrátě krve, pak se probudil v nemocnici a doktor by ti s úsměvem řekl: "Dobré zprávy, vaši ruku se nám podařilo přišít a vypadá to že budete v pořádku.....":))) -
Kde mám sekáček? *1*
-
Naprosto souhlasim. A ten efekt, který popisuje ve videu, že lidi místo "pozvednutého obočí" nad někým, kdo nemá třeba ruku, přijdou a budou obdivovat stylovost protézy atd. To by mohlo hodně snížit stud v přístupu na obou stranách.
A jsem zvědavej, kdy bude první kauza s člověkem, co si bude chtít nechat amputovat ruku, protože bude chtít nosit fešný protézy.:)) -
No tohle spojení je, musím říct, super. Vždycky mě potěší, když vidím, že šikovní lidi a inovátoři ještě nevymřeli. Tak snad to bude mít zářnou budoucnost. Moc bych jim to přál a zase by se o kousek odmazal mýtus, že počítačové hry dokážou jen dělat z dětí sériový vrahy. *4*