Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ak to bude rovnaký hnus ako DE:HR tak si to nechám ujsť a radšej si po xtý krát zopakujem prvý diel.
    • hrál jsem oba díly a líbily se mi oba (první byl pravda o trochu lepší). Slovo hnus bych opravdu nepoužil. Pro mne to byla jedna z mála současných moderních her, která mě dokázala vtáhnout.
      Máš prostě smůlu, přišel jsi o požitek ze hry
      • C-BEAM
        mňa HR sklamal, nie tým, že by to nebola dobrá hra ale tým ako málo chýbalo aby to bola naprostá bomba.
      • Práveže pár levelov som odohral ale pôžitok z hry sa nedostavil. Oproti jednotke bola lepšia len (technologicky) grafika, po všetkých ostatných stránkach to bol úpadok. Áno, ako samostatná hra by to nebol hnus ale v porovnaní s DE 1 to hnus je, graficky aj hrateľnostne. A navrch to má bizarnú optimalizáciu, hra na i7 3770K NV 760 mierne trhala, tak som pustil FRAPS nech to otestujem, omylom som pustil nahrávanie videa a zrazu to išlo úplne plynulo, WTF!
        • ???? notebook dvoujádro i3 na max, zřejmě v té době mizerné ovladače
        • optimalizace byla celkem ok aspon na mym configu, ale na deus ex 1 se to totálně nehrabalo bohužel. Takže sdílim tvuj vymínusovanej názor, tu hru sem si neužil... ted mam na PC directors cut, dam tomu este sanci, treba to bude po nejaký době lepší, naposled sem dal tak 5h cistýho času a dál sem to nemoh vydržet.
  • A co teprve ten českej nápis na něm. A na tom druhým, co uveřejnili, česká SPZ *14*
    • btw na tom druhém jsem si ještě kromě SPZ všiml odkazu na LEVEL, protože mi nikdo nevymluví, že na tom sloupu je font nemlich ten sám jako na obálce LEVELU ;). holt chlapci z games.cz jsou asi u vývojářů oblíbení a ani bych se nedivil, když si vzpomenu na onen památný rozhovor Lukáše s vedoucím vývojářem DS:HR, který započal řečmi o leaku rané verze a skončil u toho jak si vede zrovna v NHL Montreal :D :D
    • Draken69CZ
      Taková reklama buržoazního českého časopisu o hrách tfuj XD
      • tak ted jsi mě s tou novinou předběhl o prsa a zpráva na herního pulitzera je v hajzlu :D :D
    • Příliš nevěřím že by dělali hru v českém prostředí, ale zase jsme příliš tuctová země na to aby to byla jen náhoda, takže jsem zvědavý *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit