Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Prosím, hnědou už ne :(
  • O půl úrovně. O úroveň níž byl IW. Ono si nejde jen tak sednout a říct "uděláme hru na úrovni nejlepší hry všech dob". To je krapet těžké a musí se sejít opravdu hodně věcí...
  • optimalizace byla celkem ok aspon na mym configu, ale na deus ex 1 se to totálně nehrabalo bohužel. Takže sdílim tvuj vymínusovanej názor, tu hru sem si neužil... ted mam na PC directors cut, dam tomu este sanci, treba to bude po nejaký době lepší, naposled sem dal tak 5h cistýho času a dál sem to nemoh vydržet.
  • Já jen doufám, že příští Deus Ex bude už konečně pořádným nástupcem jedničky. Nic proti HR, ale pořád to byla hra o úroveň níž...
  • C-BEAM
    mňa HR sklamal, nie tým, že by to nebola dobrá hra ale tým ako málo chýbalo aby to bola naprostá bomba.
  • Práveže pár levelov som odohral ale pôžitok z hry sa nedostavil. Oproti jednotke bola lepšia len (technologicky) grafika, po všetkých ostatných stránkach to bol úpadok. Áno, ako samostatná hra by to nebol hnus ale v porovnaní s DE 1 to hnus je, graficky aj hrateľnostne. A navrch to má bizarnú optimalizáciu, hra na i7 3770K NV 760 mierne trhala, tak som pustil FRAPS nech to otestujem, omylom som pustil nahrávanie videa a zrazu to išlo úplne plynulo, WTF!
  • Ale notak, soudruhu, už dávno používáme pojem RZ
  • hrál jsem oba díly a líbily se mi oba (první byl pravda o trochu lepší). Slovo hnus bych opravdu nepoužil. Pro mne to byla jedna z mála současných moderních her, která mě dokázala vtáhnout.
    Máš prostě smůlu, přišel jsi o požitek ze hry
  • Klidně at to vypadá stejně jak Human Revolution, důležitý je hlavně gameplay a ten byl posledně na velmi vysoké urovni
  • Ak to bude rovnaký hnus ako DE:HR tak si to nechám ujsť a radšej si po xtý krát zopakujem prvý diel.
  • A co teprve ten českej nápis na něm. A na tom druhým, co uveřejnili, česká SPZ *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit