Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je v té hře něco jako arkádový mód, který mi přinese i na klávesnici hratelnou hru, která ale nebude příliš zjednodušená a bude vyžadovat skills?
  • Jeste si vzpominam na Rally Masters. O te hre se moc nemluvilo ale na svoji dobu jednoznacne nejlepsi rally pro hrani s volantem. Rekl bych ze mnohem uveritelnejsi jizdni model nez CMR2. Pak nebylo spatny Rally Trophy, ale jizdni model byl az moc tezkopadny.
  • ta nostalgie.... *5*
  • Rally Championship 2000 bylo temer po vsech strankach naprosta bomba, slo tam taky o to, aby to auto vubec dojelo, nejdelsi erzeta mela pokud pamatuji pres 40 km.
    Bohuzel v jednom to ale bylo slaby. A to v jizdnim modelu. Jakztakz to slo s predohraby. Ctyrkolky jsem tam vubec nehral, pocit z jizdy byl uplne k zbliti. *7*
  • Mart9
    Moje první rally *14*
  • Já sem dvojku nainstaloval asi před měsícem abych měl co hrát na služebce (Dirt rally na noťasu nerozjedu) a byl sem překvapen jak strašně ta hra zestárla. Pořád se dá hrát, ale NfS4 které sem si tam nainstaloval taky se hrálo mnohem líp. A taky mi přišlo že líp vypadá. Ale hudba v intru colina je pořád boží :) https://www.youtube.com/watch?v=yrOv5PmlVjI
  • Asi se vic vyplati poslouchat hrace, nez marketaky.
    Pritom je to tak jednoduchy. Nevim co predesle dily Dirtu vlastne nabizeli. Jakoze svezenicko v peknem auticku? Tomu, kdo nekdy drzel volant v ruce se z jizdniho modelu zvedal kufr.
    Samozrejme ze rally je o vyzve udrzet vuz na silnici. Pisu vuz a ne auticko autodrahy. *3*
  • ty vado, představ si třeba návrat až k international rally championship, to byla bomba :D ale je fakt, že to byl spíš takovej přeskinovanej lotus ;) a naprostej souhlas, právě od Colina 2.0 jsem nehrál takhle zábavný rally
  • Mart9
    Píše ke kořenům série, ale já bych byl velmi nerad, kdyby se to hratelností vrátilo až tam. :) Sice jsem tehdy v CMR 2.0 strávil stovky hodin, ale když jsem to pustil loni v době rally sucha, musel jsem to vypnout, jak se to nedalo hrát. Dirt je jiná káva, to je fantastické rally.
  • asi myslí spíš kořeny "rally" než "dirt" :)
  • Mart9
    O jakých kořenech je řeč?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit