Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Dishonored na Prey 2 nakonec přeci jen pracují
16.8.2013 | Adam Homola
28 příspěvků
-
pokaždé když čtu článek o Prey 2 a vidím jak se nad tím spousta lidi roztejká tak si říkam jestli to je pokračování toho Prey s indiánem a nebo nějakého jiného Prey , protože to s indiánem byla blbost jako hrom
-
-
"To s indiánem" byla lepší hra než většina dnešní AAA produkce
-
-
Tak nam to nakonec vyjde? (nebude to jako s DNF/) ale vyjde to, no bylo byto celkem ok , kdyby jo.
-
Mohli radsi mlcet a tu hru predstavit jako uplne novou,takhle me akorat nasrali. Ja Dishonored nemusel,nerikam,ze to byla spatna hra ale nechavala me chladnym. Tohle je pro me osobne zklamani a plivanec do xichtu puvodnim vyvojarum Prey 2 (a jejich originalni myslence).
-
-
Povodny autory boli urcite velmi schopny ludia ked to ani nedokazali dokoncit...
-
-
Ty o vývoji her něco víš? Poděl se...
-
-
Co by se s tebou delil?!? Na internetu je k cele kauze a k tomu jakym nechutny spusobem praktikuje svuj busines Bethesda/Zenimax k dohledani tuna infa. Ale to by jeden nesmel spolehat jen googletranslategames.cz a zvednout svoji virtualni p*del.
-
-
Považuji se inteligentního člověka a nenapadlo by mě, navážet se do autorů. Těžko můžeš věřit všemu, co si kde přečteš. Aneb "Co mi není rovno, po tom je mi °°°°°°.
Češi jsou na takové odsuzovaní podle první dojmu experti.
-
-
-
-