Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když někdo začne tvrdit že WOW je lepší než EVE mám z toho husinu jak hloupí lidé brázdí naši planetu. Tyto hry jsou uplně odlišné, EVE je real life scifi simulátor. Není to žádný Theme park ale hardcore sandbox, kde vše co vybudujete můžete v mžiku ztratit. Můžete být ve hře největší borec a v mžiku z vás udělají největšího blbce na Killboardu. Tohle není hra pro masy a už vůbec ne pro mladší ročníky, potřebujete zde dobrou znalost angličtiny, matematiky, umět logicky přemýšlet, soustředit se a plánovat. Nemluvě o nejtěžším PVP skrz na skrz světem online her.
    Ano EVE má možná proti WOW malou základnu ale třeba brát v potaz že tuto malou základnu tvoří převážně stabilní hráči, kteří u EVE tráví už dobrých 10 let a díky vyvíjejícímu se světu neomezených možností se vracejí stále zpět. Komunikace CCP s komunitou je na takové úrovni o jaké by si takový Blizzard mohl nechat jenom zdát a také se snaží hru posouvat neustále někam kupředu. Blizzard se od začátku WOW nezmohl na nic lepšího než likvidovat svou vlastní kdysi úspěšnou hru hromadou sebedestruktivních datadisků recyklujících hru pořád dokola. Na kterém WOW serveru hraje spolu ve špičce přes 30k lidí ? Význam MMO je v EVE úplně na jiné úrovni, zde si hráči vytvořili na jednom jediném serveru vlastní virtuální svět který si sami řídí. Politika, války, spojenectví, zrady, Různorodost povolání, autentičnost chování lidí ( posranec bude posranec i ve hře) jinak řečeno v EVE nefunguje léčení ega či malého přirození, pokud jste louser pravděpodobně se to promítne i do stylu vaší hry. Přirozený um a KNOW HOW zde hraje stejnou roli jako skilly ve vašem klonu. Co z toho má WOW? Obyčejný theme park s naprosto hroznou grafikou jejíž kouzlo už pominulo v roce 2004, postavičky tam skáčou jak tvůrci naprogramují a jakákoliv hráčova interakce se světem je irelevatní. Jediný smysl WOW je hon za nejvyšším LVL a nejlepší výbavou aby si mohly děti kompenzovat svou nadváhu, o endgame contectu ani nemluvím. Běhat pořád dokola recyklované dungeony na novém a novém datadisku s epickou CGI animačkou která do hry láka akorát naivní děcka. Když někoho baví to nebo ono neberu mu to ale povyšování wowka nad eve nesnesu. WOW už je jenom stín své dávné slávy, lidi už ho hrajou převážně jen z přesvědčení že jde o jedinou dobrou MMO a takové EVE si představují jako wowko ve vesmíru. Ve skutečnosti jde o nebe a dudy.
  • Advanced Assault Rifle *Training, remaining 16d48h53s* *15*
    ale inak preco nie ? .. tych moznosti a pribehov tam su tisice
  • Ja osobně hraji EVE už víc jak 10 let. a lidi co znám tak přišli a zůstali. Jo no ona to není hra pro masy no. Tam člověk musí zapojit mozek ... a to dnes není v módě očividně.
  • Tak tak. Myslím si, že je to jen otázka času. Teď se v EVE universu rozjíždí příběhy hráčů a dle mého je jen otázka času kdy si z toho udělají singlovku. Už samotné události v EVE by stáli za to zmapovat je ve hrách.
  • WOWko jde do haje, proc myslis, ze prestali reportovat pocet platicich ...

    Na zaklade prechozich cisel se da rict, ze aktualne ma uz pod 5M a pada a pada. Datadisky uz ani nikoho nezajimaj, ten posledni nemel prakticky zadnej vliv.
  • Bohužel. Jako bývalý hráč EVE jsem se chtel zapojit zpět alespoň jako marína, ale hrát FPS na páčkovači jsem prostě odmítl.
  • Hmmm...bych to tak neodsuzoval. CCP umí CGI filmečky a vesmír EVE má nekonečný potenciál pro příběhy. Uplně s klidem by mohli udělat něco ve stylu Call of Duty a zvládli by to udělat stejně strhující a možná i lepší. Úplně si umím představit jak se chvíly řežeš na planetě v nějakém konfliktu, pak tě vyzvednou a dropnou na loď k obraně vnitřku titána na oběžný dráze kde bude probíhat epická bitva, s klidem by tam mohla být trocha politikaření a intrik a mohli by posunout hranici smrti v CoD-like her na novej level. Víceméně bys v případě úmrtí byl teleportován na poslední checkpoint jako klon (třeba i poprvé s nějakou mini vložkou ala probuzení v klonovací baňce, výplach ala matrix, automatizované oblíknutí do brnění na nějakém pásu plném klonů a dropnutí v podu na místo posledního checkpointu).
  • :D
  • jsem si jistej ze Blizzard ma v tom mnozstvi vic jak 25k stabilnich predplatitelu.. to ze miliony se vraceji je jina vec :D btw kdo se vraci do EvE? vetsina lidi co znam co hrala uz nenastoupila zpet.. zato u wow k tomu dochazi prubezne porad.. tak nevim.. myslim ze zdani je asi jinde :D
  • Imo nepřestaly, ale pokud tu pláčeš nad střílečkou z prostředí EVE, tak pláčeš na špatnym hrobě. Dělat z tama single player, to je podobně dementní nápad, jako jít si hrát na pískoviště, ze kterýho někdo sebral všechen písek.
  • Single je pro bukvice... *12*
  • Spades
    Chyba DUST514 nebyla to, že to je jiná skupina hráčů, ale to, že to bylo na PS3.
  • karlman.hajsky
    To už se přestali dělat single střílečky? Vždycky když si čtu že někdo oznámil nějakou střílečku, tak ze zvědavosti ihned kouknu na článek a první větě se dočtu že se jedná o kooperativní online střílečku. Už to začíná být nudné.
  • Tohle video celkem vysvětluje proč FPS v EVE asi fungovat nebude, typ hráčů je trochu jiný
    http://www.postavy.cz/svet/eve-online/video-22445/
  • eStar
    Nic, EVE a WoW si vzájemně nekonkurují, jsou to úplně jiné typy her a jinak se hrají.
  • Jack1947
    Nesnažej se bádat v pro ně neznámým prostředí? navíc když už ten první konzolový pokus nevyšel hmm...
  • Podle mě největší chyba Dust 514 byla, že nešel hrát na pc. Hráči konzolových stříleček a hráči Eve online jsou dvě možná nejodlišnější skupiny, co mezi hráči existují. Hráči Evě plánují a píší Excel tabulky, naopak na konzolích a fps se hraje jinak. Kdo jsme Evě má počítač, nekoupi si konzoli kvůli stříkačce.
    Jinak Evě má asi 300k platících.
  • Nastesti to nevypada vubec tuctove a nudne.
  • Ale ta stabilita subscriberu je obdivuhodna o tom si mužou v blizzardu nechat jenom zdát
  • mlčí.. těch 25k hráčů v eve je pro něj prd :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit