Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidím, že sa tu veselo mazalo, prezraďte mi, čím alebo koho som mojím komentárom urazil? Veď som si len dovolil urobiť smelý pravdepodobný odhad predajných čísiel v percentách...niekedy mi games.cz pripadá ako banda náckov.
  • palver
    Tak alespoň nějaká žánrová "klišé" by ta hra mohla (narozdíl od Gone Home) mít.. třeba nějaký DĚJ, nebo ZÁPLETKU. Ale možná jsem až příliš staromódní... *5*
    • Gone Home melo zapletku a dej sis vytvarel tim, jak jsi dum prochazel a objevoval...
      • palver
        Cos napsal by mohl být popis hry "I Am Bread". Na "adventuru" je ovšem zápletka Gone Home třeskutě triviální. A děj odvyprávěný textovými obrazovkami byl bomba v době Zorku, ale teď jsme o skoro čtyři desetiletí dál.. *3*
        • Děj v Gone Home je odvyprávěný 3D prostředím domu, ve kterém nacházíš různé věci, nejenom texty... A dáváš si to vše dohromady. A ta zápletka je možná jednoduchá (hledáš, co se stalo s obyvateli domu), ale tím, jak namísto očekávaného hororu ze strašidelného domu je z ní postupně něco úplně jiného, je právě úplně skvělá!
  • Tedy další predrazena kravina kde se bude muset chodit. A pointu hrac odhalí ihned. Kvalita...
  • wow tady to prořídlo, zřejmě se na myláška zdejší redakce nesmí šahat *1* doufám, že to bude víc hra než minule, protože nehodlám hrát simulátor chození, já potřebuju ve hře nějakou náplň, pokud není, podívám se radši na film a určitě nejsem sám, věřím že spousta lidí kteří si přečetli recenzi typu "nečtěte si spoilery, zažijete mysteriózní neopakovatelný zážitek 9/10" litovala, že od steamu nemůžou dostat peníze zpátky
    • kdyby se nemohlo sahat tak by tu nezustal ani tvuj prispevek, tak nemel... mazali jen homofobni kecy
      • zmizely i slušné komentáře, je možné že na ně někdo reagoval neadekvátně, ale kvůli tomu se nemusí mazat celý strom
      • Problém je, že dnes je za homofóbní považován i prd ve vířivce. Zase bych to nelámal přes koleno...
    • Veci zvyknu "proridnout" ked sa hovori pravda :)
  • SkillJam
    Těšim se a těšim se moc. Gone Home je pro mě jedna z nejsilnějších her a podle mě je super. Věřím, že ani tady nezklamou a doufám, že nějakou postavu nadabuje stejná herečka, co dabovala Sam, pokud teda už nemluví tady hrdinku z videa, nejsem si jist.
  • Art deco, ale na mesiaci.
    • MickeyMutant
      Bioshock kořeny. Než založili Fullbright, dělali tam design.
      • Jack1947
        Bioshock z toho teče každým proudem, to je pravda.
  • nevim, mě Gone Home bavilo... stejně jako To The Moon, Dear Esther, The Path nebo třeba Ethan Carter... a kromě toho mě baví Diablo 3, Borderlands 2, Portal nebo i LEGO Racers... co já jsem to jen za prachsprostýho mutanta? :D

nebo jsem prostě jen někdo, kdo se nestydí za to, co ho baví...

na novou hru ve stylu Gone Home se těším - sice trochu hrajou na city, ale pokud to bude mít hlavu a patu a bude to podaný jako minule, bude to pro mě dobrý a zas jim těch 20 babek dám :)
    • smejki
      Mně se Gone Home taky líbilo. Kritizovat ústřední pointu příběhu je gayné. Ta hra měla jiný problémy stojící za analýzu, jako třeba že pointu člověk vycítil dřív, než ho měla s překvapením udeřit do čumáku, nebo že uspořádání domu se řídilo ne vždy dobrými hádankami a nedávalo až tak moc smysl.
    • asi budeš úplně normální člověk, co si nepotřebuje prostřednictvím her stvrzovat svou křehkou maskulinní identitu *15*
    • No mutant.. ve společnosti velkých machomenů této diskuze se tak nazvat určitě dáš. V reálném světě je to přesně naopak, proto bych to nerozebíral a dál si užíval to co tě baví.. nejsi sám *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit