Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Gone Home předvedli svůj sci-fi projekt Tacoma
6.12.2014 | Aleš Smutný
19 příspěvků
-
Vidím, že sa tu veselo mazalo, prezraďte mi, čím alebo koho som mojím komentárom urazil? Veď som si len dovolil urobiť smelý pravdepodobný odhad predajných čísiel v percentách...niekedy mi games.cz pripadá ako banda náckov.
-
Tak alespoň nějaká žánrová "klišé" by ta hra mohla (narozdíl od Gone Home) mít.. třeba nějaký DĚJ, nebo ZÁPLETKU. Ale možná jsem až příliš staromódní... *5*
-
-
Gone Home melo zapletku a dej sis vytvarel tim, jak jsi dum prochazel a objevoval...
-
-
Cos napsal by mohl být popis hry "I Am Bread". Na "adventuru" je ovšem zápletka Gone Home třeskutě triviální. A děj odvyprávěný textovými obrazovkami byl bomba v době Zorku, ale teď jsme o skoro čtyři desetiletí dál.. *3*
-
-
Děj v Gone Home je odvyprávěný 3D prostředím domu, ve kterém nacházíš různé věci, nejenom texty... A dáváš si to vše dohromady. A ta zápletka je možná jednoduchá (hledáš, co se stalo s obyvateli domu), ale tím, jak namísto očekávaného hororu ze strašidelného domu je z ní postupně něco úplně jiného, je právě úplně skvělá!
-
-
-
-
Tedy další predrazena kravina kde se bude muset chodit. A pointu hrac odhalí ihned. Kvalita...
-
wow tady to prořídlo, zřejmě se na myláška zdejší redakce nesmí šahat *1* doufám, že to bude víc hra než minule, protože nehodlám hrát simulátor chození, já potřebuju ve hře nějakou náplň, pokud není, podívám se radši na film a určitě nejsem sám, věřím že spousta lidí kteří si přečetli recenzi typu "nečtěte si spoilery, zažijete mysteriózní neopakovatelný zážitek 9/10" litovala, že od steamu nemůžou dostat peníze zpátky
-
-
kdyby se nemohlo sahat tak by tu nezustal ani tvuj prispevek, tak nemel... mazali jen homofobni kecy
-
-
zmizely i slušné komentáře, je možné že na ně někdo reagoval neadekvátně, ale kvůli tomu se nemusí mazat celý strom
-
Problém je, že dnes je za homofóbní považován i prd ve vířivce. Zase bych to nelámal přes koleno...
-
-
Veci zvyknu "proridnout" ked sa hovori pravda :)
-
-
Těšim se a těšim se moc. Gone Home je pro mě jedna z nejsilnějších her a podle mě je super. Věřím, že ani tady nezklamou a doufám, že nějakou postavu nadabuje stejná herečka, co dabovala Sam, pokud teda už nemluví tady hrdinku z videa, nejsem si jist.
-
Art deco, ale na mesiaci.
-
-
Bioshock kořeny. Než založili Fullbright, dělali tam design.
-
-
Bioshock z toho teče každým proudem, to je pravda.
-
-
-
nevim, mě Gone Home bavilo... stejně jako To The Moon, Dear Esther, The Path nebo třeba Ethan Carter... a kromě toho mě baví Diablo 3, Borderlands 2, Portal nebo i LEGO Racers... co já jsem to jen za prachsprostýho mutanta? :D
nebo jsem prostě jen někdo, kdo se nestydí za to, co ho baví...
na novou hru ve stylu Gone Home se těším - sice trochu hrajou na city, ale pokud to bude mít hlavu a patu a bude to podaný jako minule, bude to pro mě dobrý a zas jim těch 20 babek dám :) -
-
Mně se Gone Home taky líbilo. Kritizovat ústřední pointu příběhu je gayné. Ta hra měla jiný problémy stojící za analýzu, jako třeba že pointu člověk vycítil dřív, než ho měla s překvapením udeřit do čumáku, nebo že uspořádání domu se řídilo ne vždy dobrými hádankami a nedávalo až tak moc smysl.
-
asi budeš úplně normální člověk, co si nepotřebuje prostřednictvím her stvrzovat svou křehkou maskulinní identitu *15*
-
No mutant.. ve společnosti velkých machomenů této diskuze se tak nazvat určitě dáš. V reálném světě je to přesně naopak, proto bych to nerozebíral a dál si užíval to co tě baví.. nejsi sám *3*
-