Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle umel uz u nas vyvijeny Silent Hill Downpour na X360 a PS3. Zacne prset, posvitite baterkou a rozliseni klesa... Jen se tim nikdo nechlubi.
  • Tohle uz umel Thief 3. Dalo se to pozorovat, kdyz se clovek prudce otocil v narocnejsi scene.
  • Nemělo tohle zůstat pod pokličkou? Dynamická změna rozlišení zní dost hrůzostrašně a spíš to vypadá na snahu prezentovat vlastní neschopnost jako úspěch. JInými slovy, neumím hru vybalancovat, takže při nedostatku výkonu snížím rozlišení - tím odpadne problém se slabšími GPU a zároveň se mi rapidně zjednoduší design i testování. Při náročně situaci bude tedy hra neostrá a vyblitá, super featurka. Neumím si představit hrát jinak než v nativním rozlišení. Vždyť jinak je to strašně neostré, to snad dnes už nikdo nemůže akceptovat.
  • je tu někdo s Xboxem, kdo se na tu hru těší? Myslím, že tu neni aní jeden pozitivní komentář k samotné hře, která nemusí být špatná.
    • Je.
  • Keyz
    To je strašná věc. Hráč nebude mít kontrolu nad tím, co se jak bude měnit.

Prostě hraje a jednou to je hezčí, pak zase hnusnější a někdy extra hnusné *15*
    To je opravdu mega problém udělat na konzoli nastavení? Dám volbu 1 = 60FPS, volbu 2 = 30FPS.
    Vyřešeno. Pak to bude celou dobu stejné a nebude se to tak blbě měnit. Hráč si vybere co je pro něj přednější. Stejně pro PC.

Tyhle věci, kde se něco dělá automaticky jsou vždy blbě. Natož snižovat rozlišení během hraní. To je vidět.
    • rozdíl mezi 900p a 1080p není zas tak na 2.5m děsivý, v podstatě to skoro nepoznáš.

Jinak poprvé s tebou trollíku souhlasím, že by bylo lepší u každé hry, která je cílená na 60FPS umožnit hráči zvolit lepší detaily či rozlišení pří 30FPS, to by nemusel být takový problém, navíc by to zůstalo +- i v duchu konzole, že v podsatě nemusíš nic nastavovat. Opravdu 60 FPS já k ničemu nepotřebuji, hraji Metal Gear na 60 FPS a pak zapnu Bloodborne či Driveclub na 30 FPS a rychle si zvyknu i na 30FPS, které mi naprosto dostačují.
      • Rozdíl mezi 30 a 60fps je velikej, ale člověk to nejvíc vnímá při PvP.. Je fakt že při solo se stím dá žít
      • Keyz
        Každý nehraje na TV ve společném obývacím pokoji jak to prezentuje MS a Sony. Klidně mají menši obrazovku někde ve vlastním pokoji a sedí u toho jako u počítače.

Jo, to základní nastavení by se hodilo. Bylo by to snadné (jen dvě volby) a hotovo. Pak by si hráč mohl vyzkoušet co mu vyhovuje více.
        • Tak 4K mě neoslovilo a ať tedy sedím u TV, nebo u displaye v pracovně nebo u mobilu, všude je standardních 1080p a když jdu hrát hru, musí běžet tedy v 1080p, aby byl obraz max. ostrý.
  • Skoda ze se halo nehralo jak ukazoval tenhle trailer: https://www.youtube.com/watch?v=AEVz0KyQDt8

Kdyz jsem to videl poprve tak mi z toho uplne behal mraz po zadech.
  • Doufám, že ta *7ka* není nějakej smajlík, protože to pak mám pocit, jako bych se bavil s nějakým retardovaným děckem. (Cituju +- tebe) Pokud ti to v rozhořčení v záchvatu žalování nevypadlo z tvé paměti, které už 40+ let dáváš tolik zabrat. Pokuď jo, tak veř, že zas a opět děláš to co tě dělá tak kouzelným.

Tak samozřejmě, pokud něco dostává 10/10 tak si to člověk chce vyzkoušet, aby věděl o čem, že to teda je a udělal si VLASTNÍ nezkreslený názor.
    Mě zas dotávají lidi co kritizují hry aniž by je kdy hráli... (Lze aplikovat na cokoliv za života)
    • Asi ti nejak blbne prohlizec, protoze to je takovej ten smajlik s ocima v sloup. Neboj, vysmatyho smajlika bych na tebe nedelal, jeste by sis pak myslel ze jsme kamosi.

A jinak si hraj co chces, klidne i to co te nebavi, ale preci jen kdyz si koupim hru co me pak nebavi, tak si pak kupovat jeste dalsi dva dily i kdyz maji 10/10, no nevim, me to prijde zabavny.
    • -Toto je reakce na üživatele FLASH a jeho příspěvek: Vzdycky me pobavi lide, kterym se nektera hra nelibi a presto hrali tri dily
  • Budou v Halo 5 taky takovy ty maly, vesely trpaslici co po vas hazi svitici barevne kulicky?

Jinak si myslim ze tohle reseni je super. Bral bych neco podobneho i na PC.
    • Ne, budou tam velci smutni obri co po tobe budou hazet houna.
  • Chvilku to bude vypadat, jako hra z roku 2006 a chvilku zas, jako z roku 2010.

Halo - bublina ze všech bublin nejpřehypovanější.
    • ale keby tá hra bola v niečom aspoň priemerne dobrá, lenže ono celá séria je vysoko podpriemerná záležitosť, kampaň nezáživná/príbeh neexistujúci, hrateľnosť biedna a celkovo mi tá hra pripadá ako jednooký medzi slepými, kedže na konzoliach od microsoftu nie je žiadna iná exkluzívna fps strielačka...
      • Mě to vysvětlovat nemusíš já hrál tři díly a mám stejnej pocit.
        • ja takisto, prvý a druhý na pc a potom reach na konzole....
          • No jo... fanboyové...
        • Vzdycky me pobavi lide, kterym se nektera hra nelibi a presto hrali tri dily *7*
  • del0
    Proč ne. Lepší tohle, než lock ve 30fps. Možná by ale stačilo jen přidat nějaké to options na grafiku. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit