Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Halo 5 zajistí stabilních 60 fps dynamickým snižováním a zvyšováním rozlišení
15.9.2015 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
Takze v davovy epicky scene pojedu 640*480 ? *15* Tak to bude i s retro feelingem *3*
-
-
Ještě by ke krabcovkám měli přibalovat křišťálovou kouli (CRT monitor). :)
-
nostalgická zlzička :D
-
-
"Next Gen"
-
-
No hej, a az bude Next Next Gen, tak ti hru krome filmoveho zobrazeni (rozumej pruhy pres pulku obrazovky) jeste preprnou do cernobile, aby jsi si pripadal FreKul a In.
-
-
Výpočetní výkon současné generace konzolí je fakt žalostný, na to jak krátce jsou na trhu. Když přišla PS2 nebo X360 tak to byl alespoň pořádný skok, toto je k pláči už teď....
-
-
no porad lepší občasny propad na 720p ze 1080p, než rozlišení 0x0 na pc, na kterem hra vubec nevyjde *1* *1*
-
-
Ta zase super diskuze k Halo..... *7* . Pokud se vám to z nějakého (i třeba dost debilního) důvodu nelíbí, není nic jednoduššího než to nehrát. On Microsoft těch našich pár desítek Pepíků oželí...
-
-
hahaha no tak tohle sme na PC resili v roce 1996, to Vám vyšla jedna taková hra, Azraels Tear se to jmenovalo... dodnes to má poměrně zajímavou 3d grafiku. No a v tý době to bylo po GFX stránce uplný zjevení. A tam, čéče, byly dvě rozlišení. 320*200 a 640*480. No a pak tam byla taky možnost v nastavení, nazývalo se to "AUTO" a hádejte co to dělalo? No jo, je to tak, dělalo to to samý, co "nextgen" konzole v roce 2015 :D
-
-
tohle packovacum zavidim, nejenom, ze maj jistotu prisunu novych funkci, ale muzou se i podivat do budoucnosti, na pc, co za funkce to bude *5*
-
-
No jestli je pro tebe rok 1996 budoucnost, tak určitě :)
-
Nechť zhyne duše tvá, zpropadený kacíři! Na mém vypáčkovavém PC mám přesně 59 tlačítek v podobě nadpozemsky precizního HOTAS Hoga :) Nazývat ty výkonem chudé tatranky páčkovačema, je urážkou všech skutečných páčkovačů...
-
-
-
Jakmile hra spadne z nativního rozlišení, tak to poznat bohužel půjde docela dost. Změny pod hranicí nativního rozlišení už tak dramatický nebudou, pokud teda hra nezaběhne někam do extrému, ale skok z nativního do přepočítanýho je znát vždycky. Zajímavý řešení. Třeba je to blbost, ale já bych spíš snižoval rozlišení stínů. To je na výkonu znát dost, taky je to zásah do video paměti. Třeba je to z technickýho hlediska neproveditelný, ale mám za to, že po vizuelní stránce by to vypadalo o dost líp.
-
-
Neviem, či si videl asi 5 minútovú ukážku, ktorá je v článku, ale tie tiene sa už nižšie fakt nastaviť nedajú sú kostrbaté a ostré ako z hry z roku 2003.
-
-
LV a proč řešíš konzolovou hru místo aby si pařil nějakou super nabušenou pařbu na PC ?? seš važně ubožák a musíš mít dost smutnej život
-
-
Chvilku to bude vypadat, jako hra z roku 2006 a chvilku zas, jako z roku 2010.
Halo - bublina ze všech bublin nejpřehypovanější. -
-
ale keby tá hra bola v niečom aspoň priemerne dobrá, lenže ono celá séria je vysoko podpriemerná záležitosť, kampaň nezáživná/príbeh neexistujúci, hrateľnosť biedna a celkovo mi tá hra pripadá ako jednooký medzi slepými, kedže na konzoliach od microsoftu nie je žiadna iná exkluzívna fps strielačka...
-
-
Mě to vysvětlovat nemusíš já hrál tři díly a mám stejnej pocit.
-
-
ja takisto, prvý a druhý na pc a potom reach na konzole....
-
-
No jo... fanboyové...
-
-
Vzdycky me pobavi lide, kterym se nektera hra nelibi a presto hrali tri dily *7*
-
-
-
-
To je strašná věc. Hráč nebude mít kontrolu nad tím, co se jak bude měnit.
Prostě hraje a jednou to je hezčí, pak zase hnusnější a někdy extra hnusné *15*
To je opravdu mega problém udělat na konzoli nastavení? Dám volbu 1 = 60FPS, volbu 2 = 30FPS.
Vyřešeno. Pak to bude celou dobu stejné a nebude se to tak blbě měnit. Hráč si vybere co je pro něj přednější. Stejně pro PC.
Tyhle věci, kde se něco dělá automaticky jsou vždy blbě. Natož snižovat rozlišení během hraní. To je vidět. -
-
rozdíl mezi 900p a 1080p není zas tak na 2.5m děsivý, v podstatě to skoro nepoznáš.
Jinak poprvé s tebou trollíku souhlasím, že by bylo lepší u každé hry, která je cílená na 60FPS umožnit hráči zvolit lepší detaily či rozlišení pří 30FPS, to by nemusel být takový problém, navíc by to zůstalo +- i v duchu konzole, že v podsatě nemusíš nic nastavovat. Opravdu 60 FPS já k ničemu nepotřebuji, hraji Metal Gear na 60 FPS a pak zapnu Bloodborne či Driveclub na 30 FPS a rychle si zvyknu i na 30FPS, které mi naprosto dostačují. -
-
Rozdíl mezi 30 a 60fps je velikej, ale člověk to nejvíc vnímá při PvP.. Je fakt že při solo se stím dá žít
-
Každý nehraje na TV ve společném obývacím pokoji jak to prezentuje MS a Sony. Klidně mají menši obrazovku někde ve vlastním pokoji a sedí u toho jako u počítače.
Jo, to základní nastavení by se hodilo. Bylo by to snadné (jen dvě volby) a hotovo. Pak by si hráč mohl vyzkoušet co mu vyhovuje více. -
-
Tak 4K mě neoslovilo a ať tedy sedím u TV, nebo u displaye v pracovně nebo u mobilu, všude je standardních 1080p a když jdu hrát hru, musí běžet tedy v 1080p, aby byl obraz max. ostrý.
-
-
-
-
to si jiste ani samotny totalbiscuit nedokazal predstavit, co svymi stvavymi clanky zpusobi, ted uz i vlajkova exkluzivita na xbox obetuje kvalitu vizualu za neco tak pochybnyho, jako je pocet snimku za sekundu, kam se potom podeje filmovost? *5*
-
-
Filmovost bude nejspíš potřeba utužit větším počtem cutscén. TotalBiscuit je v tom ale nevinně. Plynulost hraní se řešila už v dobách, kdy od rodičů dostal svůj první počítač pod stromeček.
-
-
Nejde o to ze se to resilo a je to stara zalezitost, jde o to ze TB tomu dal masove tvar a místo skupiny technomaniaku se o to ted zajima kazde dite od treti tridy vys, v tom je ten problém a za to nese vinu jen a jen TB. pak to doapda tak ze v celku slusna hra ma na steamu hodnoceni pod 30 % jen proto ze TBho ovecky ,,hlasovaly,,
-
-
Souhlas. Soudobá měřítka pro "kvalitu" hry - framerate a herní doba. Už i v herním průmyslu se ukazuje quo vadis, homine.
-
-
-