Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Halo 5 zajistí stabilních 60 fps dynamickým snižováním a zvyšováním rozlišení
15.9.2015 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
je tu někdo s Xboxem, kdo se na tu hru těší? Myslím, že tu neni aní jeden pozitivní komentář k samotné hře, která nemusí být špatná.
-
-
Je.
-
-
První Halo povazuju za revolucni FPS, dvojka me zas az tak nebavila (oboji jsem hral na xboxu) a další dily jsme uz nehral, takze bych docela rad nejaky novejsi dil zkusil, ale holt Xone si kvůli tomu kupovat nebudu, staci Playstation a PC.
-
-
Halo 3 - 3/10 (bože, jak to bylo špatný, ale uplně po všech stránkách)
Halo Reach - 5/10 (Nudnej průměr bez atmosféry a čehokoliv co by pomohlo hráči ponořit se do hry)
Halo ODST - 7/10 (Asi nejlepší Halo vůbec)
Halo 4 - N/A
Opravdu ten fanatictrain okolo tehle serie nechápu. -
-
Prvni Halo je jedna z nej FPS co jsme hral, dvojka me uz moc nebrala, takze pokud to melo sestupnou tendenci, tak samozrejme neni co slavit, ale to neznamena ze Halo 5 bude taky k nicemu.
-
-
-
Tohle uz umel Thief 3. Dalo se to pozorovat, kdyz se clovek prudce otocil v narocnejsi scene.
-
Tohle umel uz u nas vyvijeny Silent Hill Downpour na X360 a PS3. Zacne prset, posvitite baterkou a rozliseni klesa... Jen se tim nikdo nechlubi.
-
Už to začíná :D Zase ten konzolista neunesl co se tu píšeš a klikfest jede :D
-
-
neasi, jede bomby, za 5 minut tam koupils -10 *1* *1* *1*
-
-
Tohle se mi jeví jako v principu skvělý nápad. Na PC by majitelé slabších strojů po většinu času dosáhli na lepší kvalitu, než by si normálně museli natvrdo nastavovat a těch se špičkovou sestavou by se podobný systém nijak negativně nedotkl. Bylo by príma mít podobnou flexibilní možnost, jestli budu při hraní vždy preferovat plynulost, nebo obrazovou kvalitu za každé myslitelné situace.
-
-
Skoda..mohlo to ist ako vacsina hier na PC...neoptimalizovane az strach a s nonstop prepadmi fps
-
-
Počkat co blázníš! Diť na PC se hry už vůbec nedělaj, protože je stejně každej ukradne. Né? Nééé?? *7*
-
Moment PC a hry? Veď to nejde dokopy, PC je predsa na prácu !
-
-
presna slova teoretiku vyucujicich na vysokych skolach
-
-
-
tahle technika se na pc používa už davno, jen se o tom moc neví. pokud nejde o pixel art hry co je na druhou stranu vetšina dnešní pc tvorby
-
Skoda ze se halo nehralo jak ukazoval tenhle trailer: https://www.youtube.com/watch?v=AEVz0KyQDt8
Kdyz jsem to videl poprve tak mi z toho uplne behal mraz po zadech. -
Zase z 90 % pc trollové, co si HALO NIKDY NEZAHRAJÍ, ale maj plnou chlebárnu keců. Proč cenzor nemaže tyto "lidi"? Dvojí metr?
-
-
AhoooOÓÓÓÓjjj :D *1* *2* *15* *3*
-
-