Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Hard Reset chystají remake Shadow Warrior
20.5.2013 | Aleš Smutný
53 příspěvků
-
Doom se mi libil protoze byl prvni. Duke Nukem tez protoze ukazal doomu jak je dulezite mit charismatickeho hlavniho hrdinu. Blood3d vsem ostatnim charismatickym hrdinum vytrel zrak. Ale ty ostatni FPS te doby jako Rise of the Triad nebo prave Shadow Warrior uz me teda moc neoslovily, nedovedu si predstavit hrat to dnes. Jedine snad poradny remake toho Bloodu (coz jak uz tu pisou jini v dnesni dobe nepripada v uvahu).
-
-
hele... 100% si precti par hlasek na teto strance: http://en.wikiquote.org/wiki/Shadow_Warrior
A pochopis, proc to byla uz samo o sobe pr*el. V te dobe umeli udelat hry, s hustyma hlaskama.
"Hmph, rather kick ass than solve puzzle."
"Burn baby burn, flames are gettin' higher!"
"Knock knock you freak, Lo Wang in the house!"
"Do you want to wash wang? Or do you want to watch Wang wash wang?"
"Holy cow! Look like Duke Nukem! HAHAHA!"
"How's that for kung-fu fighting you chicken shit?!"
Proste LoWang je prasak od kosti, a muj herni idol. :-D -
-
No tak dobre hlasky melo i Redneck Rampage + furu ujetych napadu a stejne me to nechytlo. Shadow Warrior byl ze zacatku fajn, ale nejak rychle omrzel. Jedina hlaska co si pamatuju ja byla kdyz behal po tech bodakach (caltrops): Better than acupuncture ;-)
-
-
-
Jak sem si precetl titulek, tak mi spadla sanka, a malem vypadli oci z dulku! ANO! ANO! ANOOO!!! V te dobe hry jako Duke3D, Blood, Shadow Warior, byli TOP FPS Hry 90let! Aspon pro mne. Verim, ze tvurci Hard Reset zvladnou. Proste tomu verim. :-) Ale pravdou je, ze pokud hru neudelaji absorutni a s "kyblem nadsazky", tak to uspech asi mit moc nebude. No ja bych klidne stare, v novem kabatku. No a neco poradne krvaveho! At to strika vzduchem! Neco na style BrutalDoom. :-)
-
-
A kdyz si vzpomenu na "Stand by: 3... 2... 1... all systems READY! "WOOF" Warning!" Kriste to byl POCIT!!! :-D
-
-
super, nesmí chybět katana,atomovka :-) a samozřejmě jeho hlášky..
pak už zbývá Blood 1. -
-
a shurikeny :D
-
Blooda jsem zkoušel před cca dvěma měsíci a musím říct jedno. V noci bych to nehrál :D. Není to ani tak kvůli krvavosti, ale tou atmosférou. Bylo stále strašidelné.
-
-
Hned ta hudba na začátku na hřbitově... taky mám bobky i dneska... i vzhledem k tomu, že ta hra neni úplně nejlehčí. Stačí se jednou pozdě otočit a už červená obrazovka :)
-
-
Blood bych nepředělával... to si prostě v nový grafice nedovedu představit... nehledě na to, že by to stopro hrozně vyměklo. Blood by měl zůstat takovej, jakej je. Na GoGu je za pakatel *1*
-
-
hard reset byl hroznej, ten pocit ze strileni byl hrozne slabej, fyzika žadna a to byla prosim strilecka kde jejich jedinym ukolem bylo udelat strileni a fyziku
-
Jé, v to jsem nedoufal ani v nejdivočejších snech... jen je škoda, že to bude remake a ne regulérní pokračování... taky se (podle teaseru) bojim, co vizuálně provedou s Lo Wangem...
Ale Hard Reset byla fajn, tohle věřim, že bude taky... I když pořád vyhlížim ROTTa *3* -
-
:) No coby - už z traileru je jasné , že dostane vzhled Justina Biebra abychom mu mohli tu letitou kariéru bodyguarda opět věřit .
S takovou i remake bude nakonec úplně nová hra ;)
-
-
Tak už i Shadow Warrior. Hard Reset nebyl vůbec špatnej, takže teoreticky by se s tím nějak poprat mohli, ale....no uvidíme. Tak čekám, kdy někdo oznámí remake Redneck Rampage.:)
"You are tiny grashopper." -
-
“I'm gonna get ya boy, I'm gonna get ya!”... *1* Taky se modlím za nějaký ten remake Rednecků, klidně i na mobil...Snad se dočkáme... *3*
-
-
Konečně to někoho napadlo, jestli nepude přesekávat šmejdy vejpůl a nebude tam všude cákat krev (hej stř*kat je zakázané slovo *8* *15* ) a kapat z meče na zem tak ani nezačínejte pánové nebo se vám Lo Wang zjeví a krutě se bude mstít *15* *15* *15* Tak už jenom Blood 1 a já jsem spokojenej ( teda za předpokladu že se ROTT a SW povedou *5* )...
-
Shadow Warrior - mám stále před očima tu ostrou katanu. Doom, Duke, Heretic, Blood, Hexen, Outlaws, Alien Breed 3D, Redneck Rampage... - zlatý věk (jednoduchých, ale pekelně zábavných) FPS. Tyhle hry se nemůžou omrzet, i díky módům. Nejlepší je na nich herní doba. V pohodě srovnatelná s dnešní produkcí. Klenoty prostě no :).
-
-
outlaws, heretic a redneck rampage :) pri tých hrách som strávil desiatky hodín :)
-
Ajaj Hexen 1, to jsme s kámošem v coopu dohrali asi 5x. Naproste parada...samozrejme taky Blood i Shadow warrior, vsecko to myslim slo hrat i v coopu (seriovy kabel :D ) a to uz tehdy.
-
v shadow warrior pokial ma pamat neklame bola prvykrat ako zbran mala Atomovka
-
-
Jj, mala atomovka tam byla :) Pamatuju si jaka to byla sranda kdyz sme to hrali na LANparty... Nejdriv odpocet, pak velky bum a potom jeste chvili radioaktivita v miste vybuchu :)
-
-
Souhlasím. Hry na Doom a Build enginu jsou moje srdcovky *3*
-
-
Logo 3D Realms ? Co ti tam budou dělat ? .... Je jasné , že franchising nese a kromě Duke Nukema toho moc co by zůstalo v paměti hráčů nemají .
No člověk se tak dívá na to jak se povstalé herní zombie motají a žádá není tím co by pamětníci chtěli . Na druhou stranu , někdy se ta smůla spojená s oživováním mrtvých musí přece přetrhnout ... -
A vlastně proč ne, pokud to bude návrat k hratelnosti přesně jak to vypadá u ROTT, nebudu se zlobit.
-
-
Rise of the Triad byla šílenost už tehdy .... To může vypadat jakkoli chce a stejně pokud nebude venku hratelné demo nelze soudit ;)
-
-
Určitě ano. Já to špatně napsal myslel jsem hratelnost vs. multimediální balast a ROTT zatím vypadá spíš na tu hratelnost. Aspoň doufám že to tak bude a že tohle se vydá stejnou cestou.
-
-