Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Hard Reset chystají remake Shadow Warrior
20.5.2013 | Aleš Smutný
53 příspěvků
-
Shadow Warrior - mám stále před očima tu ostrou katanu. Doom, Duke, Heretic, Blood, Hexen, Outlaws, Alien Breed 3D, Redneck Rampage... - zlatý věk (jednoduchých, ale pekelně zábavných) FPS. Tyhle hry se nemůžou omrzet, i díky módům. Nejlepší je na nich herní doba. V pohodě srovnatelná s dnešní produkcí. Klenoty prostě no :).
-
Určitě ano. Já to špatně napsal myslel jsem hratelnost vs. multimediální balast a ROTT zatím vypadá spíš na tu hratelnost. Aspoň doufám že to tak bude a že tohle se vydá stejnou cestou.
-
:) Naopak hry plné ponižování , rasizmu , krve a stereotypu by právě dnes šly na odbyt samy ..... Ale jak tam někdo nemáchá hvězdnatou vlajkou nad hlavou , tak to dnešní puritánští cenzoři zatrhnou a nasadí takový rating , že si nezahrají ani důchodci .
-
:) No na dnešní dobu by tam musela být alespoň hodina CGI animaček , licencovaný Unreal , korektní mluva , nulový rasismus ..... No těžko si představit staré dobré hry v intencích dneska .
A bylo vidět už na Bloodu 2 že nová doba takové hře už hratelnosti nepřidala (no chtěl jsem napsat lesku , ale v 97-99 se to právě všechno blyštělo jako psí kulky ) -
Rise of the Triad byla šílenost už tehdy .... To může vypadat jakkoli chce a stejně pokud nebude venku hratelné demo nelze soudit ;)
-
Logo 3D Realms ? Co ti tam budou dělat ? .... Je jasné , že franchising nese a kromě Duke Nukema toho moc co by zůstalo v paměti hráčů nemají .
No člověk se tak dívá na to jak se povstalé herní zombie motají a žádá není tím co by pamětníci chtěli . Na druhou stranu , někdy se ta smůla spojená s oživováním mrtvých musí přece přetrhnout ... -
A vlastně proč ne, pokud to bude návrat k hratelnosti přesně jak to vypadá u ROTT, nebudu se zlobit.
-
Hra to byla uzasna,ale neverim v uspech.Tyhle stary pecky spolecne s dukem,bloodem,RotT a jinymi roku 97 bych nechal preci jen spat.staci ze uz je zprzneno hodne kultovnich znacek a legend,nechme minulost jaka byla,ty hry meli kouzlo ve sve dobe,tam maji podle me zustat.Moc bych si pral novy dil treba Blooda ale v dnesni dobe nevim jak by to dopadlo,misto zklamani radeji nic.
-
Hra plna rasizmu a stereotypu dnes uz nema sanci na vydani, jsem tedy zvedavy, cim chteji zaujmout...
-
Skvělá zpráva. Jen strašně doufám, že nevynechají interaktivitu světa a přehnanou krvavost. Bez toho prostě Shadow Warrior nemůže být.
-
na tohle se tesim nejvic :) snad se vratej i bossove: http://www.youtube.com/watch?v=S3suC1ByOak
-
Parada Shadow Warrior... najradsej som mal lincovanie katanou alebo hviezdice, tie sa dokonca zapychovali do stien alebo aj odrazali. Swchan a swgimme forever *1*
-
Hard Reset byla výborná FPS a Shadow Warrior je moje srdcovka. Kombinací by mohla vzniknou dobrá over-the-top akce.