Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen pro doplneni citovanych doomovek 90. let..... Terminator: Future Shock :)
    • Konečně si někdo vzpomněl na revoluční hru v tomto odvětví. První hra, kterou bylo možné ovládat také myší a používat různé dopravní prostředky.
      • XorxoxTalarius
        A nezapominej ze se dalo chodit do budova a prozkoumavat je, kazda situace mela vic reseni ... no proste krasa.
        Jo a nebyla prvni, je jeste starsi hra ktera se jmenovala Cy-Clone a ta mela taky moznost ovladat mysi a klavesnici. A taky to byla pecka.
        • Grandhalf
          Ty vole to jsem hrál jednou demo ten Cy-Clone a zapoměl jsem jak se ta hra jmenovala a strašně jsem po tom pátral a nikdy jsem na to nepřišel a teď jsem jen tak zkopíroval ten název z tvojeho komentu a youtubnul jsem gameplay cy-clone a tradá !!! Takže asi po 15 letech ? Díky kámo *15* *15* *15*
        • kubi-wan
          Jedna z prvních her, co mi koupili rodiče... kdyby věděli, jaký z toho budu mít špatný sny *1*
  • Grandhalf
    Konečně to někoho napadlo, jestli nepude přesekávat šmejdy vejpůl a nebude tam všude cákat krev (hej stř*kat je zakázané slovo *8* *15* ) a kapat z meče na zem tak ani nezačínejte pánové nebo se vám Lo Wang zjeví a krutě se bude mstít *15* *15* *15* Tak už jenom Blood 1 a já jsem spokojenej ( teda za předpokladu že se ROTT a SW povedou *5* )...
  • Tushan
    Who wants some Wang?
  • GlaDOS
    Skvělá zpráva. Jen strašně doufám, že nevynechají interaktivitu světa a přehnanou krvavost. Bez toho prostě Shadow Warrior nemůže být.
  • kubi-wan
    Jé, v to jsem nedoufal ani v nejdivočejších snech... jen je škoda, že to bude remake a ne regulérní pokračování... taky se (podle teaseru) bojim, co vizuálně provedou s Lo Wangem...
    Ale Hard Reset byla fajn, tohle věřim, že bude taky... I když pořád vyhlížim ROTTa *3*
    • :) No coby - už z traileru je jasné , že dostane vzhled Justina Biebra abychom mu mohli tu letitou kariéru bodyguarda opět věřit .

S takovou i remake bude nakonec úplně nová hra ;)
  • hard reset byl hroznej, ten pocit ze strileni byl hrozne slabej, fyzika žadna a to byla prosim strilecka kde jejich jedinym ukolem bylo udelat strileni a fyziku
  • super, nesmí chybět katana,atomovka :-) a samozřejmě jeho hlášky..
    pak už zbývá Blood 1.
    • Mato1987
      a shurikeny :D
    • Blooda jsem zkoušel před cca dvěma měsíci a musím říct jedno. V noci bych to nehrál :D. Není to ani tak kvůli krvavosti, ale tou atmosférou. Bylo stále strašidelné.
      • kubi-wan
        Hned ta hudba na začátku na hřbitově... taky mám bobky i dneska... i vzhledem k tomu, že ta hra neni úplně nejlehčí. Stačí se jednou pozdě otočit a už červená obrazovka :)
    • kubi-wan
      Blood bych nepředělával... to si prostě v nový grafice nedovedu představit... nehledě na to, že by to stopro hrozně vyměklo. Blood by měl zůstat takovej, jakej je. Na GoGu je za pakatel *1*
  • Hard Reset bola velmi solidna fps, som rad ze som ju hral az po vydani Exile DLC, pretoze povodna hra bola inak VELMI kratka a zaver nie prilis uspokojivy. No s tym DLC ktore priamo nadvazuje by som tomu dal kludne 8/10. Este doladit variabilitu zbrani a pocit zo strelby pri niektorych rezimoch strelby, pridat co-op do survival map, vylepsit pribeh a je to uplna bomba.

Myslim ze je Shadow Warrior v spravnych rukach a ziadny odpad to urcite nebude. *4*
  • Jace Hall ohledne Blood
    "http://www.the-postmortem.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=1889"
  • holec89
    na tohle se tesim nejvic :) snad se vratej i bossove: http://www.youtube.com/watch?v=S3suC1ByOak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit