Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám tu originálku kupoval jsem ho za 300kč v jednom obchodě když jsem šel ze školy domů... už je to tak 15 let... NIKDY TO NEPRODÁM *1*
  • Tak tady bych moc chtěl věřit ve znovuzrození RTS žánru , i když jsem původní homeworldy nehrál (kvůli 3D a bojům ve vesmíru ) Celková stylizace a představa boje o artefakty na planetách teď vypadají moc zajímavě ....
  • Kr.Pa
    Jen doufám, že kvůli jmnénu tu hru nezdraží...
    • Možná , ale spíš tam díky dodatečným financím a jménu značky přidají meziplanetární boje ..... a ty zrovna nemusím :( I když ..... v Empire at War to přidalo další úroveň taktiky .
  • walltar
    Wow .... Wow .... Wooooow .... tak pokud jim do toho gearboxoví nebudou kecat a nezkazí to .... tak asi nejlepší zpráva roku.
  • promitac
    neverim vlastnym ociam.
    http://youtu.be/TAryFIuRxmQ
  • Randy Píčford? Po tom co totálně docurvili vetřelce, tohle? Vypadá to sice moc pěkně, jen se pokaždé osypu, když slyším toto jméno.
    • "Jsme experti na produkci" *1*
  • To je ta nejlepsi zprava co jsem cetl na tomhle webu snad za cely rok! Dekuju!

Takovy krasny gesto to se jen tak nevidi...
  • Z te art direction jasam radosti. Ty plochy, ty ostre hrany, ty barvy! Stejna atmosfera jako HW. Jak se vlastne cesky rekne art direction?
    • PreidaQ
      Že by "umělecký směr"?
      • stylizace?
        • Stylizace! To je ono. Netusim, jak moc prekrouceny vyznam ma takhle pouzite, ale to je to slovo. Umelecky smer je neco jineho, trebas impresionismus, a to je movement.
    • ja bych tam soupnul neco jako vytvarny koordinator? Umelecky reditel mi nejak nesedi :D

***Neumim cist... je tam Art DirectioN takze jsem zase uplne mimo.
  • *14*
  • Kr.Pa
    O můj bože, v jakém to zkaženém světě žijeme! Pomůžou jim s prodejem, reklamou i jménem! Světe div se.

edit: Jowood a EA by se měli učit!
    • musíš bejt pragmatickej, nic jim to nevezme, spíš usnadní práci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit