Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyhrál jsem kód do hry Strife v hodnotě 1000kč vyměnil bych ho protože tuto hru nehraji. Vyměnil bych ho za 20 euro na steam nebo za skiny do CS:GO v případě zájmu pište na email nedelkacz@seznam.cz
  • Keyser Söze: ty ses fakt ztracenej pripad. Ja si uvedomuju ze to nejsou jediny aktivity, to ses tak pitomej ? Ano tak si delej vsechny ty aktivity, a delej ze te to bavi, ale nedelej loutku z nikoho jinyho, protoze zadnyho cloveka nebavi vsechny aktivity (od toho se te taky na zakladni skole ptaji, co te bavi a jake jsou tve konicky a pokud sis nevsiml, KAZDY rika neco jineho a pocitam ze ty si tam tenkrat rekl ze te bavi uplne vsechno s rozumem, prokladano kulturni vlozkou). Pokud cloveka nebavi cteni knih, tak to proste delat nebude. Proc by to delal muzes mi rict ? To ze nekdo nesnasi socializaci z nej nedela asociala. Ja nesnasim socializaci s pitomcema jako ses ty, na miste bych te zabil to mi ver. Nesnasim jakykoliv socialni site, protoze nemam zajem poslouchat jak nekdo sned knedlicek a jde s milackem do bazenku. Nemam zajem klikat na "to se mi libi". Nevim kde si vzal pitomost jakoze nekdo kdo hraje hry je kulturne nepouzitelnej a nikdy neuvidi zadnou alternativu. Ty si vazne myslis ze ji hrac nevidi ? Samozrejme ze ji vidi, a i si ty ostatni aktivity zkusil, to mi ver. Hraci jsou normalni lidi, kteri ovsem delaji to co je bavi a muzou to delat, cimz maj vlastne veselejsi zivot nez ty, ty hitlerovskej pitomce, kterej to takhle viditelne delat nemuze a pravdepodobne te tvuj zivot ani nebavi, ale budes presvedcovat jak je to uzasne a pro spolenost prinosne (ty si pro spolecnost prinosny asi tak jako h*vno na bote. Zajimalo by me co si dokazal ve svem zivote ?) Pokud cloveka nejaky ostatni aktivity nebavi, tak ho to proste nebavi, nenachazi v tom nic co by ho naplnovalo, ale ty z cloveka delas loutku ktera ZAKONITE MUSI delat nejruznejsi aktivity, jinak neni neco v poradku - coz je samozrejme i z psychologickyho hlediska naprosta blbost, a je to pohled lidi kteri pochazi z ery kdy nebyly kompy a maj na to naprosto zkreslenej pohled. Vesmes to prameni ale ze strachu z neznameho. Dneska maji lidi neco co ty si jako malej nemel a nekdo ti drtil do hlavy jak musis cist a stridat aktivity a asi i jist s rozumem, ze si nemuzes ani dat to co ti chutna, a ses proto nyni psychicky uplne narusenej. Zajdi si za nejakym psychologem, vysvetli ti to, a nebo si zajdi na vysokou skolu, tam se toto casto probira, doporucuji pedagogickou skolu. Lidi nezijou aby delali vsechno vyrovnane a s nejakym rozumem ty blbe. Lidi zijou aby se bavili a vytezili z toho maximum. Radsi pujdou vecer spat s pocitem ze skvelyho zazitku z jedny aktivity a budou se tesit az druhej den vstanou a budou pokracovat, nez znudeny ze musi neustale stridat aktivity podle tebe a mit tak "skvele kutlurni vyziti". Pokud to tak bavi tebe, fajn, nadrtili to do tebe kdyz si byl malej, ale nevnucuj to ostatnim, asociale.
    • Omyl - za prvé na vysoké škole jsem a za druhé jsem vyrůstal v době, kdy již jistá forma videoher byla. Já si ale nevybral cestu gumování si mozku, tak jako ty, ale vybral jsem si sám, aniž by mi někdo něco kázal, život zábavnější a šťastnější. Proto bych já narozdíl od tebe, jak píšeš, nezabil na místě člověka, kterého ani neznám. Ale chápu, agresivita, fóbie ze společenského života a z života jiného, než je ten virtuální. Videohry jsou dobré, mkay. *15*
      O tvé hluboce podprůměrné schopnosti vyjadřovat se psanou formou srozumitelně a přehledně ani nemluvím. Za to taky určitě nemůže to, že sedíš od rána do noci u PC her a v životě jsi nepřečetl jedinou knížku, co? *15*
      • Ano vybral sis sam, a stejne tak si vybrali jini. Ovsem stejne tak jako ty, jini mohou rict ze sis vybral cestu gumovani mozku ty, protoze vypadas jak vygumovana loutka ktera kvuli tomu aby "vypadala" jako prinos spolecnosti, dela nejruznejsi aktivity, aniz by ji to bavilo, takze vlastne zivot bez svobody. To ze mas zivot zabavnejsi a stastnejsi je opravdu jenom tvuj subjektivni nazor, nikoliv pravda. Tobe tenhle styl vyhovuje, ale neznamena to ze je to jediny NORMALNI a SPRAVNY styl zivota. To se seredne pletes a absolutne nechapu kde si tuhle hovadinu vzal, natoz ze ji tu propagujes jako jedinou a nejspravnejsi cestu, jak nejakej fanatik. Fobie ze spolecenskeho zivota ? Co to placas ? To ze nemam zajem klikat na tlacitko "to se mi libi" jak nejakej facebook i*iot a cist si co kazdej dela kdyz me to naprosto nezajima znamena ze mam fobii ze spolecenskeho zivota ? :D To je koukam zase ta tvoje jedina mozna a spravna verze zivota, kde se musim usmivat a konverzovat o hovnech a lez kazdemu na socialni siti do p*dele. A Pokud ti dela problem cist slozitejsi souveti, to neni muj problem. Clovek by rek ze v tvem zabavnejsim a stastnejsim zivote te naucili alespon cist.
        • Tohle je opravdu výborná psychoanalytická praxe. Tvoje dva největší problémy jsou: nedokážeš si najít jinou aktivitu, která by tě bavila, protože jsi na videohrách závislý a nemůžeš se od nich odpoutat (aby tě nebavilo nic jiného než hrát je buďto nesmysl a nebo ta nejsmutnější věc, co jsem kdy slyšel).. druhý problém je, že když se řekne sociální život, nepředstavíš si společnost z masa a kostí, s kterou trávíš volný čas, ale nějakou virtuální verzi. Nevím, co je na tvém životě smutnějšího. *9*
          • Btw. ja si ale predstavim spolecnost z masa a kosti a o te taky mluvim. Nase spolecnost je naprosto spatna, funguje uplne spatne. Lidi jsou masirovani medii, tak jako ty, ktery sou tak stupidni, az to boli. Od novinky.cz az po socialni site, ktery z lidi delaj vygumovany mozky, ktery potom cumej na svuj vlastni zivot v ubohem serialu ordinace v ruzove zahrade apd. 90 procent lidi jsou naprosty tupci (lze videt na kazdem kroku - vlastni praxe), tak jako ty tak proc bych mel s nima socializovat ? Zase mluvis o te sve jedine verzi zivotniho stylu ze ? Ty si myslis ze hrac netravi zadny volny cas s nekym kdyz chce ? Pokud hrac sam chce, zvedne se od PC a jde do pryc, delat neco jineho, de na pivo s prateli, de do kina, apd., proste dela to co on chce, bez toho aniz by mu do toho nekdo kecal nesmysly typu ze neco musi delat s rozumem a stridat to. Tyhle zastaraly kecy uz jsou z mody, bohuzel a nejsou nijak opodstatneny, stejne tak jako neni opodstatnene to, ze si myslis ze jediny zdravy a stastny zpusob zivota je ten tvuj.
          • Ja ale delam jine aktivity. Ty si vazne myslis ze hrac dela jen jednu aktivitu ? Dela samozrejme dalsi aktivity tak jako kazdej jinej clovek, ma dalsi konicky. Mas naprosto zkreslenou predstavu o tom co to hrac je. Hrac vede naprosto normalni zivot, a jedna z aktivit kterou dela, je i hrani her. A v podstate co je ti do toho kdyz jednu aktivitu dela vice nez ostatni ? (coz je naprosto normalni) Kde si vzal tu svou utkvelou predstavu o tom ze zakonite musi delat jine aktivity a stridat je s rozumem, jinak neco neni v poradku ? To sis nekde precetl na super.cz ? Pochop ze kazdej dela to co chce delat. Ty tady vnucujes nejakej styl zivota, kterej by spousta lidi pobrala jako omezovani svobody. Ty sis toto vybral fajn, ostatni si vybrali neco jineho. Ty tu delas ze sebe nejakyho pitomcce kterej si mysli ze pouze on ma zdravy a zabavny zivot a ze kdo takto nezije zakonice nemuze mit stastny zivot - priserny nesmysly.
  • Keyser Söze:
    "Tady nejde o násilí, ale o to, že když dokola každej den x hodin opakuješ tak primitivní činnost, jako je hraní videoher, tak z toho zmagoříš"

    "A tvoje úvaha o tom, že každej opakuje nějakou činnost do zblbnutí je hovadina"

    Se*eš si do huby v každej druhej vete... to niečo značí o tvojej inteligencii a to isté aj keď hodnotíš ludí podla koníčkov ... :) Nikto číta knihy, niekto hrá hry... aspon z tých hier nezblbnem (ano hrám LOL vo volnom čase...) :) tvoje argumenty sú smiešne a navzájom sa bíju *cmuk* :)
    • Další videoherní degenerát. *15* Ten druhej citát se týká lidí, kteří NEJSOU, tak jako vy, závislí na videohrách a mají tak život rozmanitý a zdravý - neopakují jednu činnost do zblbnutí.
      Ty jsi očividně z her zblbnul a to, že hraješ LoL nemusíš zmiňovat, to mi hned došlo.
      • :D :D :D "rozmanity a zdravy". Covece ty mi pripadas jak panak z teleshopingu, nejakej nastrcenej odrikavac nesmyslnejch frazi. Kolosalni idiot, to je normalne k placi. Chudacku malej, copak ti v mladi udelali :(
        • Rozdíl mezi námi, jakožto mezi člověkem, který žije různorodý život a vzdělává se, a mezi člověkem, který celý svůj život prosedí u videoher, je ten, že ty ke mně cítíš očividně panickou a možná i fobickou nenávist a já k tobě cítím lítost, protože si zároveň uvědomuji, že jsem na tom v životě lépe. A vyloženě smutné je, že tvůj život, až si jednou uvědomíš, jak jsi si ho zkazil, může skončit i sebevraždou.
          • Za dalsi taky nechapu kde si vzal, ze hrac nema ruznorody zivot a nevzdelava se. To opravdu nechapu, odkud si tohle vyhrabal. Jak rikam, mas naprosto zkreslenou predstavu (snusku predsudku) o tom co to hrac je.
          • :D :D ty vole, tohle je epic. To definitivne pujde do naseho podcastu. Ty totiz velice spatne chapes od zakladu to, kdyz nekdo hraje. Ja se mam bajecne, nemuzu si stezovat. Kdyz chci tak hraju, kdyz chci jdu do kina, kdyz chci jdu ven, tak jako kazdy hrac. Hraci jsou normalni lidi, akorat ze se nucene (tak jako ty, aby si namlouvali ze tak je to prinosne spolecnosti) neobraceji zady ke svemu nejvetsimu konicku. Zajdi si na vysetreni, treba z tebe terapeut vymlati tu tvoji predstavu o tom ze existuje jedinej spravnej styl zivota, kde je kazdej loutka bez toho aniz by mohl delat to co chce. Ano citim k tobe nenavist, protoze se mi nechce verit, ze clovek s tvym smyslenim nekde vubec muze existovat a muze tady plivat takovy h*vna pramenici z naprosty zaslepenosti.
            • Tak alespoň napiš o jakej podcast se jedná, ať se můžu mrknout, když už jsem dal inspiraci pro téma.
    • vlastik.plaminek
      To abych se bál chodit kolem fabrik, když se točí šichty. Tolik zmagořelejch psychopatů z repetetivní činnosti na jednom místě...
  • Jediné co mě dostalo je ten příbeh.Jako chápu že nějaký hromadný ala Mass Effect či Dragon Age nemůžeme v těchto hrách čekat že? Ale snad každá postava jak na LoLku tak i na Dotě má docela zajímavý Lore-příběh proč se postava dostala do League nebo co byla před tím než se dostala to těchto arén,některé lore jsou i celkem smutné (viz. například lore nadcházející postavy na LoL-Lucian) *4*
  • jindra.veliky
    pani..jak originalni hra...

    *7*
  • Keyser Söze - 15 leté dítě s mentalitou 70 letého marxistického dědka.
    • to je nejlepsi no, takovy delaj z deti v ordinaci v ruzove zahrade tim jakej jim predkladaj scenar :D
    • Nolife uhroidního puberťáka nasrala pravda. :DDDD
      • btw. opravdu nevim kde beres to slovo nolife. Kazdej si zije jak chce, zadnej "nolife" neexistuje. Aby si mel nejakej "life" tak to znamena ze kazdej den musim delat jinou aktivitu ? Nemuzu delat to co me proste bavi a jeste si to musim prokladat cetbou knih a delat jak me to vsechno strasne bavi :D Pane boze, ty bys zaslouzil nakopat do xichtu
      • to jiste no, tva vysnena predstava o dokonalem jedinci ktery chodi na drink a druhy den 40km na kole a proklada si to kulturni vlozkou - cetbou knih, je opravdu k smichu.
      • PROBOHA! Jak dlouho jsi takovou větu vymýšlel? Vypíchl jsi definici sebe nebo to, co nejčastěji slýcháš? Napsal jsi tu největší snůšku předsudků o hráčích, že...páááni, to si vážně myslíš, že když něco takovýho napíšeš v internetové diskuzi, tak každej stáhne ocas a řekne si "Tyjo, to je alfa samec..." *8* O co se to snažíš *8*
  • Keyser Söze - radsi budu sedet dyl jak hodku a pul u her a bavit se, nez postovat na diskuzi, kde me nikdo nema rad. A pak kdo je "no lifer a ubozak" =D
  • M-ilionkrat-O-hrana-B-lbost-A-socialu
  • HoNko ma svoje caro len ho zabija to ze je tam mala komunita a vatsinou su to drbli hajzli. Nevravim ze k nim nepatrim nekedy ta to fakt nasere ze kvoli jednemu hracovi (vyhras/prehras)
  • A proc ne, pokad prinesou neco noveho do tohoto zanru, nez noveho hrdninu kterej je variace na to same po sto patesate v bede modrem tak sem za. Vsecko je to na jedno brdo, a kde je napsano ze moba hra musi byt na jedno brdo. Nikde.
    • "nový hrdina, který je variací na to samé po 150x" :-) K tomuhle druhu her jsem ještě nepřičichl, ale kdyby se někdo odprostil od klišé fantasy a mohli si to naživo mezi sebou rozdat Montgomery s Rommelem (a nebo král Artuš a Dart Vader), tak bych si to snad taky zahrál :-)
      • Ja nemyslel vizualne, ale ablitama.
        Proste trebars v LoLku mas nekolik prototypu abilit, vymyslej k tomu nakej dizajn postavicky s nakym "lore", slehnou ji q-w-e-r ktere vyberou "ze skladu" trochu upravy, vizual a vuala.
        Zalezi jakej post ma hrdina zastat tak sou mu pridelene ability z prislusneho skladu.

        Ano hraji se jinak, ale v principu je to naprosto to same.

        Podil prace tam je naprosto minimalni, a penize berou obrovske. Dream job.
        • Lolko jsem moc nehrál, hraju Dotu, ale myslím si, že to, že někteří hrdinové mají podobné schopnosti je k dobru věci. V Capitan's mode v Dotě se hrdinové banujou, tak je dobře, že je víc možností jak danou strategii zahrát, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit