Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    Teda když se dělal HoN a prakticky vyrabovala celá DotA .... chápal jsem to jako způsob, jak si zahrát dotu na lepším enginu (nebo minimálně enginu dělaného pro tento styl hry). A teď to vypadá že vyrabujeme LoL! Geniální.

    Dopadne to tak, že LoLkaři budou mít 0 důvodů jít hrát klon jejich hry a hráči doty se tomu budou akorát tak smát, protože to bude vypadat hůř něž dota, bude to jednodušší a naprosto zbytečné.
  • Jsem zvědav jakého úspěchu dosáhnou další chystané Moba hry jako tohle nebo chystané Blizzard allstars. Po tom co Dota 2 vyšla jako plně free to play ničím neomezované, kde je vše co je potřeba k hraní zdarma, platí se pouze za kostýmy pro hrdiny nebo za vstupenky na oficiální turnaje. Řekl bych že v dané chvíli je takových her dost :).
    • Zřejmě právě MOBA hry jsou založené na těchto "oblečcích", proto jsou stále populární. Pokud autoři přidají nějaké ty featurky navíc, určitě to za něco může stát. Líbí se mi, že v herním průmyslu stále ještě funguje kapitalismus, ať už kickstartrovskej nebo třeba i tyhle MOBA hry. *4* *8*
  • smajdal
    Hmm, nezdá se, že by po dalších moba hrách byla poptávka (pamatujete na ohlašování všemožných mmo v době kralování WoW?). Ale nic proti, ať to zkusí, smát se jim nebudu, když se to nepovede.
    • Počítám s tím, že se jim nepovee sesadit dotu 2 nebo LoLko, ale třeba překvapí a udělají hratelnou hru, která si najde své fanoušky :) hlavně at to není pay to win a at přidaj nové nápady a *like*
  • Kr.Pa
    Logika mi říká, že když firma vydá další (ihned) MOBA hru, tak s tou první bude něco špatně. Vážně si myslí, že jste tací hloupí?
  • Většina MOBA hráčů to pravděpodobně zkusí a druhý den budou hrát už zase svoji hru, ale může to být opravdu dobrý(ale zatím se mi ještě nepovedlo z Doty přesedlat). Já to vidím jako pokračování k HoN. Jako že budou chtít ať jejich komunita přesedlá na tohle a jakmile hra má solidnější hráčskou základnu, je docela možné že se pomalu a jistě začne rozrůstat. HoN jsem jednu dobu hrál, takže pokud to bude rychlá zábavná moba, proč to občas nezahrát.
  • TumaPetr
    Kéž by radši udělali další Savage. Nějaký ten Savage HD na PS3/X360 bych hrál jako divý. :)
    • Savage 1 <3, sa na lankach drtilo az az :) Super spomienky.
      Dvojka az tak nie...
      Takze suhlas, nove Savage by bolo fajn.
  • M-ilionkrat-O-hrana-B-lbost-A-socialu
  • A proc ne, pokad prinesou neco noveho do tohoto zanru, nez noveho hrdninu kterej je variace na to same po sto patesate v bede modrem tak sem za. Vsecko je to na jedno brdo, a kde je napsano ze moba hra musi byt na jedno brdo. Nikde.
    • "nový hrdina, který je variací na to samé po 150x" :-) K tomuhle druhu her jsem ještě nepřičichl, ale kdyby se někdo odprostil od klišé fantasy a mohli si to naživo mezi sebou rozdat Montgomery s Rommelem (a nebo král Artuš a Dart Vader), tak bych si to snad taky zahrál :-)
      • Ja nemyslel vizualne, ale ablitama.
        Proste trebars v LoLku mas nekolik prototypu abilit, vymyslej k tomu nakej dizajn postavicky s nakym "lore", slehnou ji q-w-e-r ktere vyberou "ze skladu" trochu upravy, vizual a vuala.
        Zalezi jakej post ma hrdina zastat tak sou mu pridelene ability z prislusneho skladu.

        Ano hraji se jinak, ale v principu je to naprosto to same.

        Podil prace tam je naprosto minimalni, a penize berou obrovske. Dream job.
        • Lolko jsem moc nehrál, hraju Dotu, ale myslím si, že to, že někteří hrdinové mají podobné schopnosti je k dobru věci. V Capitan's mode v Dotě se hrdinové banujou, tak je dobře, že je víc možností jak danou strategii zahrát, ne?
  • Keyser Söze:
    "Tady nejde o násilí, ale o to, že když dokola každej den x hodin opakuješ tak primitivní činnost, jako je hraní videoher, tak z toho zmagoříš"

    "A tvoje úvaha o tom, že každej opakuje nějakou činnost do zblbnutí je hovadina"

    Se*eš si do huby v každej druhej vete... to niečo značí o tvojej inteligencii a to isté aj keď hodnotíš ludí podla koníčkov ... :) Nikto číta knihy, niekto hrá hry... aspon z tých hier nezblbnem (ano hrám LOL vo volnom čase...) :) tvoje argumenty sú smiešne a navzájom sa bíju *cmuk* :)
    • Další videoherní degenerát. *15* Ten druhej citát se týká lidí, kteří NEJSOU, tak jako vy, závislí na videohrách a mají tak život rozmanitý a zdravý - neopakují jednu činnost do zblbnutí.
      Ty jsi očividně z her zblbnul a to, že hraješ LoL nemusíš zmiňovat, to mi hned došlo.
      • :D :D :D "rozmanity a zdravy". Covece ty mi pripadas jak panak z teleshopingu, nejakej nastrcenej odrikavac nesmyslnejch frazi. Kolosalni idiot, to je normalne k placi. Chudacku malej, copak ti v mladi udelali :(
        • Rozdíl mezi námi, jakožto mezi člověkem, který žije různorodý život a vzdělává se, a mezi člověkem, který celý svůj život prosedí u videoher, je ten, že ty ke mně cítíš očividně panickou a možná i fobickou nenávist a já k tobě cítím lítost, protože si zároveň uvědomuji, že jsem na tom v životě lépe. A vyloženě smutné je, že tvůj život, až si jednou uvědomíš, jak jsi si ho zkazil, může skončit i sebevraždou.
          • Za dalsi taky nechapu kde si vzal, ze hrac nema ruznorody zivot a nevzdelava se. To opravdu nechapu, odkud si tohle vyhrabal. Jak rikam, mas naprosto zkreslenou predstavu (snusku predsudku) o tom co to hrac je.
          • :D :D ty vole, tohle je epic. To definitivne pujde do naseho podcastu. Ty totiz velice spatne chapes od zakladu to, kdyz nekdo hraje. Ja se mam bajecne, nemuzu si stezovat. Kdyz chci tak hraju, kdyz chci jdu do kina, kdyz chci jdu ven, tak jako kazdy hrac. Hraci jsou normalni lidi, akorat ze se nucene (tak jako ty, aby si namlouvali ze tak je to prinosne spolecnosti) neobraceji zady ke svemu nejvetsimu konicku. Zajdi si na vysetreni, treba z tebe terapeut vymlati tu tvoji predstavu o tom ze existuje jedinej spravnej styl zivota, kde je kazdej loutka bez toho aniz by mohl delat to co chce. Ano citim k tobe nenavist, protoze se mi nechce verit, ze clovek s tvym smyslenim nekde vubec muze existovat a muze tady plivat takovy h*vna pramenici z naprosty zaslepenosti.
            • Tak alespoň napiš o jakej podcast se jedná, ať se můžu mrknout, když už jsem dal inspiraci pro téma.
    • vlastik.plaminek
      To abych se bál chodit kolem fabrik, když se točí šichty. Tolik zmagořelejch psychopatů z repetetivní činnosti na jednom místě...
  • najprv som myslel ze vidim Assasin creed v benatkach - marketing funguje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit