Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tvrdy.mar

    Life is Strange: Before the Storm vytvořilo studio Deck Nine a vydala společnost Square Enix. Tudíž anotace článku je špatně. Studio Dontnod vytvořilo dále hry Remember Me a Vampyr.

  • TheSuffering

    Ale proč vlastně ne. Převléknu se do sestřiných maturitních šatů a s chutí si to zahraji.

  • Jack1947

    Každému kdo má podobný styl vyprávění rád, by to nemělo tolik vadit,prostě jen jinej pohled na věc.  No ale dalo se to čekat dříve nebo později.

  • TheGGG

    když to nebudou cpát do nějaké zavadené značky a vymyslí si vlastní hru a příběh, je mě to úplně jedno. Udělat takhle hru o trans-batmanovi, asi zuřím, ale toto je mě fakt jedno. Alespoň mají jistotu, že dostanou jen dobré recenze od novinářů.

    • Tohle je fakt únavné. Myslet si, že recenzenti budou en bloc zvyšovat známku, aby vyšli vstříc nějaké hypotetické lobby, to je fakt konspirace par excellence.

      • toka

        Lol, to není žádná konspirace. Podívejte se na server Kotaku a podobnej herní žurnalistickej odpad. Nebo třeba na poslední recenzi IGN ohledně Pokemon Sword and Shield. Pojmy jako toxic fandon od nich nejsou cizí, problémy té hry úplně marginalizovali.

        Hypotetická lobby? Podívejte se na filmy z Hollywoodu za posledních pár let. Podívejte se na remake Power Rangers a co tomu předcházelo. Nebo na remake Charlieho Andílků, Ghostbusters, Terminator Dark Fate, však jsou toho plný kina. Co je na tom hypotetického?

        Polygon, IGN, Kotaku, všechno je to plný SJW woke dementů, co téhle hře dají 10/10 jenom proto, že tam je transgender. Ale moc rád se tady sejdu v době vydání hry, připraven mýlit se.

      • TheGGG

        známku budou zvyšovat čistě proto, že hra naplňuje jejich pohled na svět a politické názory... kór na západě, kde hry s tímto tématem každého pokrokového recenzenta přivedou do sedmého nebe, bez ohledu na kvalitu... pokud si myslíš, že se takové věci nedějí, stačí se podívat, jak vysokou známku dostali "pokrokové" filmy jako the last jedi, poslední ghostbusters, nebo otřesné seriály typu watchmen. Prostě se hodnotí se jiné věci jak kvalita. User score u těch produktů je obvykle mnohem více vypovídající...

        • Derp_1337

          Zase to s hatem na The Last Jedi nepřeháněj. Chápu, že lidem, co milovali starou trilogii a měli přehnané očekávání, to může připadat jako nedůstojný nástupce, ale zas tak špatné to nebylo.


          Tématika "politické korektnosti" zajímá jenom samotné SJW aktivisty a pak jejich odpůrce. Pokud tuhle tématiku nesnášíš, tak ji pak samozřejmě podvědomě vyhledáváš v dílech. Obyčejným lidem je to ukradené a ve většině filmů si toho ani nevšimnou.


          Do kina jsem šel v neutrální náladě a opravdu jsem nic zázračného neočekával, takže jsem ani nebyl zklamán. Film se mi líbil, i když kvalit staré trilogie to nedosáhlo.

      • TheGGG

        a to není hate ale fakt. Únavné je jen to, že někdo nevidí, že se takto na západě hodnotí filmy/hry/seriály... stačí se někdy podívat na ign a kotaku či polygon

        • Derp_1337

          Lidi, které tahle tématika nezajímá, na IGN, Kotaku a Polygon tvoří minoritu. Na tyhle stránky chodí převážně samotní SJW aktivisti a pak jejich odpůrci.

  • Zaho

    Našel jsem si co to je transgender a moc chytřejší z toho nejsem.

    Filmy a hry o šílenství a hledání vlastní identity jsou vždy zábavné a hodnotnější.

    Bohužel jsem zkoušel hrát Life is Strange a ta hra byla doslova hloupá a nedávala smysl.

    Tak nevím.


  • Tanatonaut

    a JÉJE. Aby tu nevznikal nový Telltale. Epizodická hra každý rok....... Ale transgender tématika bude svěží odklon od šedého průměru. Tak proč ne.

  • Tak tohle je doslova jedno meme:

    Tvůrci Life is Strange - :O

    Transgender hrdina - :(

    • michaelfoucault

      Naopak je to na velkého tučného smějícího se smajlíka. Konečně někdo našel dostatečné koule v poklopci na to, obsadit transgender osobu do videohry.  Jen incelové a konzervativci budou z plezíru brblat. 

      • To fakt ne. Jenom jsem se hluboce zasmál a hrát to nebudu, toť vše. Konzervativci nejsou histerky jako ti na Letné.

        • michaelfoucault

          Hysterie se píše s Y. Jen nemám páru co s tím má společného nějaká Letná v Praze, ty pravicový snowflake. Uh, podívejte na mě, transgender muž ve videohře ohrožuje mou křehkou maskulinitu. Asi budu muset použít deodorant "only for men", který jako jediný neoprudí mou mužnou kůžičku. 

          • Jo, máš pravdu, omlouvám se za hrubku, až teď mi to vlítlo do tváře. ☹ Na Letné hysterčí bezdůvodně, protože všechny velké Babišovy kauzy byly právně neprůkazné. Teď se jenom čeká až si prdne a bude to tu zas. Normální člověk si uvědomí, že tyto demonstrace a pseudokauzy Babiše jenom posilují a to se pravicovým snowflakes jako já nelíbí.

            • michaelfoucault

              Souhlasím s tím, že demonstrace na Letné je přehlídka toho nejoslizlejšího sentimentu a patosu. Ale je to právě pravice, která si tam přihřívá svou polívčičku. já bych Babišovy podniky nechal vyvlastnit. 

          • clovicekO

            Docela rozčilující žvatlání.

            • michaelfoucault

              Nastavil jsem ti zrcadlo, viď? 

            • Meow

              V tomto případě je to naprosté nomen omen.

        • Blue.Shark

          Dontnod tohle umí. První LiS to dost dobře dokazuje, a i když jsem z tématu Tell me Why trochu rozpačitý, hru si nenechám utéct. Jsem si stoprocentně jistý, že ten zážitek za to bude stát. Proč se koneckonců nedozvědět trochu víc o tématu, od kterého se naprostá většina panicky distancuje.

          • Tak já hrál LiS jenom kvůli ovládání času. Chování postav mě přišlo nelogické, ale jestli se takhle chovají dnešní "američtí" teenageři, budiž.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit