Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frank.horigan

Já ten Skyblivion žeru, předělávka 19let staré hry do enginu 14let staré hry se dělá snad už 10let.

A teď jim jen tak mimochodem vyjde rovnou Remake té 19let staré hry 😀🙈.

Víc promarněného úsilí než předvadějí tvůrci toho Skyblivionu se hledá jen těžko

• 0011

No nevím mě teda příjde že situace, kdy modeři dělají na remaku nějaké IP aniž by se byť ptali vlastníků a pak museli projekt dát k ledu, když se tito ozvali až příliš častá. Tyhle experti mají velké štěstí že jim to bethesda nezařízla, alespoň prozatím. Na některých předělávkách pokémonů se pracuje ještě dýl, ale tam se gamefreak ani neobtěžuje, protože to stejně asi nikdy nedodělají, kdyby radši dělali na svojí vlastní originální hře tak to pochopím, ale takhle vyhazovat úsilí... docela by mě zajímalo co se jim honí v hlavě, ale pravděpodobně něco jako "když se jich zeptáme, tak nám řeknou rovnou ne, ale když na tom budeme makat x roků tak třeba změní názor" lol. Jenom jednou v historii se to opravdu vyplatilo, pár nerdů takhle přišlo za nintendem, že mají funkční prototyp mario bros na PC a to je poslalo k šípku, protože samozřejmě mají zisky i z prodeje konzolí, nicméně se z téhle party stalo ID software, taky si naběhli, ale aspoň s tím nestrávili dekádu.

• Jevo83

Dalsi projekt bude prerabka 8bitoveho pacmana do enginu povodneho Prince of persia😁

• dworkin

Tak to je, dobře, že jsou s tím v míru. Horší by bylo, kdyby kvůli tomu byli počůraní nebo se cítili modří. To by pak taky mohli dát nahoru a to by nikdo nechtěl.

• zx_spektrum

To by prostě nebylo vpravo.

• Cte se to opravdu strašně. Alespoň do titulků by tyhle hrůzy dávat nemuseli 

• Corvus

¯\_(ツ)_/¯ - nic víc mě k tomu nenapadlo. Můžou být rádi, že na tom mohou vůbec dělat, když to není jejich duševní ani jiné vlastnictví.

• Jevo83

Fuh, ved na tom robili iba 11 rokov, ako je mozne, ze v sucasnej dobe remakov vsetkeho co zarobilo aspon 1000 dolarov ich mohol niekto predbehnut?😁

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit