Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci na blogu Mount & Blade II: Bannerlord vysvětlují, proč byste se měli bát Říše
19.2.2018 | Patrik Hajda
22 příspěvků
-
Ještě chvíli a mohou to přejmenovat na Mount & Blade: Forever ...chjo, vypadá to hezky, ale fakt by mě zajímalo, jestli to někdy vůbec vyjde.
-
-
Ved už teraz je to hratelne, ale davaju si zaležať aby to bolo bez bugov.
-
For ever, never?
-
Vychází blogy, na hře se očividně pořád pracuje, na výstavách ukazují nové věci... řekl bych, že šance je celkem dobrá. Horší by bylo kdyby bylo ticho a nikdo by nevěděl jestli se na hře ještě vůbec pracuje.
Zase u Bannerlorda je super, že grafika nemůže zastarat. *1* -
-
To ano, na hře se očividně stále dělá, což je samozřejmě dobře. Na druhou stranu se trošku obávám, aby to nebyl právě takový ten vývoj, kde se neustále přisypávají nové nápady a předělává už hotové, takže se to ve výsledku vlastně nehýbe dopředu. Ale je pravda, že jsem možná jen zbytečně pesimistický. Rozhodně jim přeji, aby vše vyšlo a měli úspěch:)
A ta grafika vypadá celkem pořád dobře, není to žádné terno, ale máš pravdu, že to vlastně nezastará. Ačkoliv v době oznámení to vypadalo na velký skok kupředu, od té doby to přeci jen vyprchalo.
-
-
-
Obrovsky se teď těším na 27. až KC:D vyjde na gogu a já si to konečně zahraju, ale přeci jen musím říct, že kdyby 27. vyšel Bannerlord, tak bych šel dřív hrát ten.
-
Mount and Blade > Kingdom come
-
-
Počkej... Nějak to nechápu soudíš že jedna hra je lepší než druhá, i když jsou obe dvě vlastně o něčem jiném? Hele vezmi si ty jablka, a k tomu hrušky a sežer to najednou, tobě asi nevadí míchat dvě věci.
-
-
Posuzuje jabka s jabkama hlavo. kdyby řekl, že M&B je lepší třeba než třeba Jak vytrhnout velrybě stoličku pak máš pravdu, ale dvě hry srovnávat přece můžeš ať už jsou o čemkoliv...
-
-
Ne nemuzes, a pokud to nechapes, tak se vrat na zakladku
-
-
-
Jste třináctiletí idioti, že řešíte, co je a není lepší? Hraj si, co chceš a užívej všechno, ne. Vocasu
-
-
Co čekáš na tomhle webu. Diskuze jsou horší než vnitřek chlívku. A samozřejmě čím je nějaká hra kontroverznější, tím víc je v ále... tedy v diskuzích nablito.
-
-
Peter, ty hraj radeji Vaporum a netrap se uspesnou hrou vasich zapadnich bratri ;)
-
-
Vaporum má lepšie hodnotenia než KC. Btw tu má niekto mindrák a tak mi to preklikal *1*
-
-
A KC:D ma vyssi hodnoceni nez M&B, Peter. Tak proc mas takovy dvoji metr? A to neni mindrak. Proste s tebou nesouhlasi. Hej?
-
-
-
-
Před nějakou dobou mě to dlouholeté čekání přestalo bavit :( Kdyby hra vyšla zítra, pravděpodobně bych si jí ani nekoupil :/
-
Na jednom nejmenovanem obchodu se uz objevilo datum vydani 23.3.2018 a cena 1369 kc ....tak schvalne jestli to uhodli :) :) :)
-
asi bych tam pridal funkci ze kdyz bude mit vic jak 10 sipu ve stitu tak bych je mecem ci kopim smetl / ulamal jak se nekdy delalo.
-
POZOR! na Steamu se pred par dny na strance hry objevilo upozorneni, ze vyjde brzy a take se tam objevily minimalni naroky ( ktere jsou docela na dnesni nove hry smesne nizke)
-
Az vyjde MB, tak kupuju novy pocitac....je pravda, ze to cekani uz mi jde nejak na nervy, tyhle stripky z historie frakci me tedy moc neuspokojuji