Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Modderská komunita okolo The Sims je snad to nejhorší co jsem kdy viděl. Obsah je roztříštěný po internetech. Často se dostanete třeba jen k texturám a mesh už musíte shánět jinde, ale původní autor už mezitím zrušil svůj blog, takže dost často skončíte ve slepé uličce. Autoři vykrádají vše možné (často assety ze Second Life a jiných her) i sebe navzájem a snaží se to zpeněžit jak přes patreon, tak přes zasmyčkované odkazy skrz pochybné útočné stránky prolezlé adwarem, přestože toto je už od začátku zakázané, jen to do teď nikdo neřešil.

    Pevně doufám, že se brzy vyhoupne nějaké studio a po vzoru Cities:Skyline vs SimCity jim sestřelí tu jejich dojnou krávu, která už roky prakticky přešlapuje bez vývoje a jen rýžují na tuně DLC. Mezi 1 a 2 byl obrovský pokrok, 3 byla ve své době moc ambiciozní a po technické stránce to byl průšvih. 4 sice jede i na kalkulačce, ale graficky je to lepší dvojka, ale obsahově ohlodaná na kost a ani za ty roky DLC tam stále není hromada klíčových mechanik z předchozích dílů.

    • Lukyz

      Já pořád věřím, že Paralives uspějou a vypálí EA rybníček. 

      Možná by jim neuškodilo přejit z podpory Patreonu pod křídla nějakého vydavatele, ale snad to ta parta zvládne dle svých představ.

      • taky to sleduji a doufám v úspěch. The Sims jsou teď ve stavu, kdy je podle mne nebude těžké překonat, stejně jako poslední SimCity.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit