Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Outcastu získali zpět značku a chtějí jej oživit
3.7.2013 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
Jedna z nejlepších her co jsem hrál. A to jsem ji poprvé hrál před dvěma lety! Doufám, že se tohle vyvine dobře...:)
-
Co to? Tahle hra mi nějakým nedopatřením unikla, těď o tom googlim takové věci jako: "Motivem čerpá z hvězdné brány" , "best of akční adventura" . Kde mám tu kreditku? :)
-
-
A nebo motivem cerpala hvzedna brana ze hry :) mam pocit ze tato hra byla driv nez serial StarGate (ale abych nekecal).
-
-
A víš o tom, že ještě několik let před seriálem byl film?:-o
-
-
No vidis ten me vypad :D
-
-
-
-
No remake im už robí pár nadšencov na Cryengine 2 zadarmo:
http://www.openoutcast.org/wp/ -
-
kdysi sem skoušel nainstalovat tu starši verzi co ještě běžela na crisys warhead.
Hru jsem spustil a odpalilo mi to celej počítač, takže jsem koupil novej a už to nikdy neskoušel :D -
Už to portli na CE3, nicméně je to ve vývoji strašně dlouho, moc toho nemaj a co jsem tak zaslechl, tak kdovíjak nadějně to nevypadá...
-
O tom četl snad někdy před roky. Tohle je sice pěkné ale neví, zda to někdy bude hotové. Ale držím palce.
-
-
Nedávno jsem koupil na GOG.com a je to stále pecka. Jsem to hrál jako demo z nějakýho score a když jsem to viděl na gogu tak jsem to musel vzít. Rád bych viděl remake nebo třeba druhej díl.