Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zajímavé je na hře to,že vám do hry promlouvá ženský hlas občas vám řekne ať neopravujete (nerozvicujete) světlo *9* ,ale když ji neposlechnete tak se čas lehce posune zpět a HLAVNĚ SE NENECHTE CHYTIT PŘÍŠEROU nebo se čas posune o velký kus posune zpět nebo se restartuje uroveň . A sbírejte hlavně zápisky (získáte když rosvítíte žárovku) 2 druhy konců (dobrý a špatný)

    varování spoiler *7* *7* :
    dobrý konec: ODEJDETE Z DOMU *1* *1* ,ale dům propadne lesu *13* *13*.
    špatný konec: zůstanete v domu a dům nepropadne lesu *7* *7*
  • Kdyby to bylo možné, tak bych si radši zahrál remake Pathologic, musela, by ale přežít atmosféra.Ta hra mě opravdu neskutečně bavila a hudba v menu ... ach ta hudba v menu byla úžasná :-) .... a navíc neodpouštěla ;) :-) Byl to unikátní zážitek, který by mělo zkusit více lidí, a možná modernizací by se toho dalo docílit ;) :-)
    • Já mám Pathologic ještě na disku. Jak bude čas, tak si to chci zahrát za Kláru :) Remake by byl fajn, ale ta grafika se dá zvládnout :)
    • Na fórech Ice Picku se o remaku otevřeně hovořilo a šance, že to vznikne, je pořád reálná.
  • Sakra, koncept mě teda vůbec neoslovuje. Od machrů z ice pick lodge jsem čekal něco hustějšího. Asi taky už melou z posledního. Štve mě to, protože zatím mám každou jejich hru origo (dokonce i to nic moc Cargo), což se mi naposled povedlo u Troiky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit