Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeanczarny
    Autoři kopie si stěžují, že někdo kopíruje jejich kopii...
    • Spades
      A jakou hru přesně PUBG kopíruje? Myslíš ty módy, které udělal Player Unknown? Nebo H1Z1, na kterém taky dělal Player Unknown?
      • jeanczarny
        Tak Battle Royal mod byl už pro Starcraft 2 někdy v roce 2011. A od tý doby jich byla slušná řada. Guild Wars měla SouthSun Survival 2013, CS:GO mělo mod Battle Royal v roce 2014. Takže Brendan Green určitě neni první a nemá na tenhle mod monopol...
      • Ne. Treba minecraft battle royal mode, kterej byl zivej uz v 2012
      • Kdy ten mod vznikl? Jenom abych věděl od který doby to mám brát že to neni kopie modu.
        • Spades
          Mód pro DayZ vznikl mám dojem kolem 2013? Nebo to bylo pro Arma 2/3, nemůžu to najít s jistotou.
          • Shotmania vyšla v dubnu, měla tam mod, kde vlna pohlcovala okolí, tak je to royal? Nebo co přesně vlastně má být princip royalu?
            • Tak Shotmania byla jenom arenovka kde se ti zmenšovala arena.
            • Spades
              V principu jde jen o to, že máš velký otevřený svět, spoustu lidí a začínáš bez ničeho. Vlan, care package a tak jsou implementační detaily.
              Reaguju i na ty o trošku níž. Problém není v tom, že ten herní mód někde existuje, ale jde o to v jaké hře to je. Když hraju PUBG a baví mě, tak Minecraft ani Starcraft 2 BR mód není pro mě, protože to prostě není to samé. CSGO má podobné mechaniky, ale zase je na moc malém prostoru.
  • Bluehole se prostě tváří a chovají, jako by vymysleli něco světoborného co tu ještě nikdy nebylo...
    • Vsak taky ano.
      • Co vymysleli celkem by mě to zajímalo. vyjmenuji ti dalších 5 Battle royale her, který byly před Playerunknowns. (H1Z1, Shotmanie,culling to jsou příklady samostatných her a pak hry kde to je jako mod ještě před PUBG: Arma, Rust) tak furt nějak nevím s čím přišlo PUBG.
  • tak nevím přijde mi že Forninte Battle royal díky stavění je úplně jiný royal než u PUBG.
    • Popravdě řečeno tohle může poškodit jenom tvůrce PUBG kvůli tomu že si lidi uvědomí že to jsou ko..ti. Ale jsem zvědavej za jak dlouho to bude v moba hrách.
  • https://www.csfd.cz/film/75154-battle-royale/prehled/
    První Battle Royale o kterém vím. No a kdo ví odkud je inpirovaný film.
    • https://en.m.wikipedia.org/wiki/Battle_Royale

Film je zfilmovana novela.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Invisible_Man
      Napr vic nez Battle Royale se napr. Hunger Games inspirovali timto
  • Jen chtěj na sebe upozornit, jak jejích hra je dokonalá. Já osobně hraji BR ve Fortnite a baví mě to víc. Je to i délkou hry.
  • Měli by žalovat The Culling, Last Man Standing, Survarium, ARK: Survival Of The Fittest, dayz, Next Day: Survival *1*
    • neni duvod nikdo to v porovnani s PUBG nehraje. Popravde ani moc nevim proc to Bluehole nejak resi (jestli vubec to resi neni to 100% potvrzene). To ze by snad nekdo presel na Fortnite - The culling ARK atd atd je prakticky vylouceny
    • taky by měl iD Soft zažalovat každýho, kdo do svý hry dal deathmatch
  • Nejsou náhodou Bluehole studios ti, kteří ukradli NC Softu kód k Lineage 3 a nerozjeli místo toho svoji TERA Online? Žeby další zloděj, co křičí chyťte zloděje?
    • To jsou presne oni, banda sebestrednych blaznu co si mysli ze svetu prinesli lek na rakovinu
      • btw a neni "nahodou" Pubg kopirka H1Z1 king of the kill?
        • Spades
          Není, protože tvůrce původního DayZ módu i H1Z1 KotH dělá na PUBG. Jak H1Z1 tak PUBG mu platí licenční poplatek za ten mód.
          • Az na to, ze s DayZ ten clovek nema nic spolecneho, a to ani s prvotnim modem, ale jinak ok.
            • Spades
              Ne módu jménem DayZ, ale módu DayZ, řeceno jako mód Army, mód Half-lifu atd.
              Dělal mód do DayZ, který se hrál podobně jako PUBG.
  • Tak Fortnite to spis uspesne paroduje. Kolo tam navic trva cca deset minut. Battleground je uplne jinej. Nevim co rvou. Na deatmatch si nikdo patent nedal, jednak to ani nejde, jednak to je blbost. Prodali 20 milionu, at jdou nekam.
    • jinak to je jejich strasna nenazranost. Epic to da verejne zdarma od 26. Nevim co by meli resit. Maximalne se pousmat.
  • A neni vetsina napadu prevzata z filmu? Tam je to s pravama vyreseny jak? :D
    • Myslíš filmy na základe kníh ? *2*
    • No, je. Ale film Battle Royale je podle stejnojmenneho komixu. Ten ale take neni nijak originalni - kdybys ses pidil zpet, nasel bys povidku od americke spisovatelky z poloviny 19. stoleti (tusim cosi postapokalyptickyho) kde popisovala zapasy chudych deti pro zabavu bohatych.

Tysim ze jse to menovalo Neviditelny muz nebo tak nejak.

Samozrejme ta myslenka je v literature od nepameti.
    • Nemuzes si patentovat napad, jen jeho technicke provedeni.
  • jenom doufám že se tento stupidně módní a hojně hraný žánr nerozšíří úplně do všech her...
    • Mohu se jen zeptat, jestli te vubec bavi akcni fps/tps, protoze battle royale je neskutecna zabava pro ty, ktere uz ruzne variace na system team deatchmatch, ktery tu je uz pekne dlouho, nebavi. V br je kazde stretnuti intenzivni a dostat 8 nepratel v PUBG pusobi mnohem lip nez 50 v Batllefieldu. Proto maji lidi tento mod radi, a proto vetsina doufa v br od nakeho poradneho studija nez od indie vyvojaru v Bluehole.
      • Baví mě všechny hry kde je vidět nějaký progres, začínat každou hru pořád dokola od začátku bez viditelného posunu bych hrát nemohl, nejsem prostě cílovka, ale at si to hraje kdo chce ale at to nedávají do her kam to nepatří, jako se nacpává MP do všech her kde by ani být nemusel..
        • Jo to souhlasim, cpat mp do her, kde to je jen proto, aby tam byl, nema smyls. A asi se ani nemusis bat, ze by se tento mod do takovych her rozsiril, preci jen 100 hracu moc her nezvladne. Prijde mi ale, ze jsi zabloudil lehce mimo diskusi, trosku jsem ocekaval, ze se tu lidi vyjadruji ke hram, ktere jsou aspon jejich cilovka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit