Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdeeneek
    Ja premyslim, kde se ten uspech vubec zrodil. Hral jsem prvni dil na ps3 a pak jeste jeden dil na psp, ale ani jeden me nijak nezaujal. Uspech te serie vidim v tom, ze to byla launchova hra pri vydani ps3 a nemela v te dobe zadnou konkurenci v podobe jinych ps3 fps. Coz se postupem casu zmenilo kdyz zacaly vychazet konkurencni fps a uspech Resistance se vyparil jako para nad hrncem.
    • Resistance 3 je ale dobra hra, minimalne lepsia ako posledne 4 CoD dokopy
  • Hra je to skvelá, nedávno som prešiel resistance 1 a mnohom mi to pripomínalo half life, teraz práve hrajem resistance 2 a pripadá mi to horšie ako prvý diel zatiaľ
  • Nebyt to launchovka, kdy vyhladovely Plejky nemely moznost 3/4 roku nic jinyho hrat, tak by i ten prvotni uspech byl diskutabilni.

    Jinak trojka dala mega, az kdyz sla brutalne do slevy a prodavala se za 10 dolaru.
  • Ja bych tusil ale zase byste mi nadavali ze to je skvela hra a ze nemam vubec pravdu :D
  • Robotron3
    Hrál jsem jenom trojku, ale byla to v podstatě slabá hra. Některý momenty tam byly docela dobrý, ale celá hra působila dojmem, tohle jsem viděl už stokrát jinde. Příběh spíše trapný a strašně jednoduchý, je to v podstatě Half-Life, ale mnohem hloupější, zasazený do alternativní historie. Celé to na mě působilo lacině. Přitom hra jako celek se nehraje uplně špatně, ale je strašně moc neoriginální a průměrná (aspoň ta trojka). Jediný, co na tom bylo pozitivní, že sem Resistance 3 koupil asi za 250 Kč. Takže rada na úspěch je jasná. Zkrátka udělat lepší hru :)
    • Malleth
      Tak s tim bych nesouhlasil. Příběh nebyl sice nic moc, ale který FPS má kvalitní příběh? Navíc o tom střílečky nejsou.
      FPS jsou hlavně o střílení a to má Resistance 3 zpracovaný líp než většina stříleček. Předevšim je tam rozmanitej arsenál zbraní který je radost používat. To Insomniaci umí (je to je vidět i na Ratchetovi a Clankovi). Každá zbraň funguje úplně jinak, postupně se upgraduje a nepřátelé na útoky skvěle reagujou (dají sem jim ustřelit končetiny, rozpůlit vejpůl, rozpustit, vcucnout do černý díry apod.)
      Navíc má R3 užasnou atmosféru. Graficky je hra úplně jinde než předchozí díly. Jsou tam rozmanitý lokace a každá má svojí barevnou paletu a náladu, takže se člověk nenudí a čeká co bude dál.
      Problém bude asi ve slabším multiplayeru...
      • Robotron3
        Dejme tomu. Ale obsahem je to strašný b-čko v hávu AAA produkce a co je mi to platný, že tam jsou zajímavé zbraně, že občas je i to střílení zábavné, i když na můj vkus moc lineární, když prostě obsah je podprůměrný. Neumim vypnout mozek a říci si, je to sice ptákovina, ale baví mě to. Proto říkám průměr.
        • Malleth
          To by mě teda zajímalo, jaký FPS má podle tebe nadprůměrnej obsah a není lineární.
          • Něco kde není jen úzký koridor a příběh táhne celou hru ? MGS - hrané z pohledu první osoby , Total Overdose - hrané z pohledu první osoby , IGI - hrané z pohledu první osoby .
            Jo nativní FPS nechť konečně pojde ....
            • Malleth
              Z první osoby se dá hrát jen MGS4 a to rozhodně není FPS. IGI a Total overdose sem nehrál ale to jsou v pokud vim už starší kousky.
          • Robotron3
            Třeba Bioshock? I když ten mi taky tolik nepřirostl k srdci, ale je to tak 100x lepší hra.
            • Malleth
              Mezi staršími hrami se najde plnos kvělých kousků. Riddick je cool, stejně jako první Half-life. Deus ex bych nepočítal. Většina dnešních FPS je prostě dementní. Crysis 2 je zrovna úplná blbost a v podstatě jen technologický demo. Je tam snda nejretardovanější zápletka za poslední roky. Prostředí sterilní a nudný, stejně jako nepřátelé v něm a těch pár schopností co bylo už v jedničce to nevytrhne.
              Všichni napodobují COD. Krátkej koridor, plněj dementních nepřátel, který hráč likviduje zbraněma, který jsou jen variace na zavedený archetypy (pistole, brokovnice, puška, raketomet atd.) A mezi takovými působí R3 kde si s nimi vyhráli jako zjevení.
            • Robotron3
              Nebo co si ještě vzpomenu na super FPS s lepším obsahem a více nelineární. Half-Life že jo, Killzone 2,3 neni špatná(ta je asi stejně lineární), Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay byla bomba, ze starých No One Lives Forever, pak samozřejmě Deus Ex v první řadě, jestli se do toho počítá (nevim), F.E.A.R. je tak na hraně, ale určitě lepší než Resistance 3, Crysis 1, i 2 ka je o několik tříd lepší hra, mám pokračovat? :)
            • Malleth
              Zrovna Bioshock mě nebavil skoro vůbec. Nepřátelé mi tam přišli neskutečně otravný (především ty hvízdající letadla) a souboje nezábavný.
  • Cim dal tim mensi uspech Resistance i Motorstorm je podle me hlavne tim, ze kazdy dalsi dil je proste horsi (i kdyz treba neni spatny). U Motorstormu me to obzvlast mrzi jak to uplne zbytecne zabili v Apocalypse. To takovy Killzone je naopak cim dal tim lepsi (jednicku jsem teda nehral).
    • Musim souhlasit skoro se vsim co jsi rekl...az na jednu vec, kazdy dalsi dil Res neni horsi, spis bych rekl hodne jiny a mnozi hraci se proste nemohou tak nejak identifikovat. Co se mi opravdu na R libi je jeji jinakost od o dalsich fps. Uz jsem to tu psal nekolikrat, dost mi pripomina Halo na xku. Jednicka byla a je opravdu dobra zalezitost i dnes, dvojka nebyla vubec spatna, prinesla docela mohutny upgrade temer ve vsem, jen uz postradala alespon pro me tu prvotni ponurou atmosferu, 50. leta, tesne po valce, boje po boku radovych vojaku, vsude jen sed brutalni emzacke invaze. Byla pomerne dost barevna a graficky celkem zaostavala. Trojka neni spatna jako standalone, prijde mi to jako nejaky spinoff, jako vyvoj serie jsem cekal spise vylepsenou (po strance herni jen lehce a technologicky poradne) dvojku. Jak ale pisi, cenim si toho, ze se z toho nestal klon COD a jako serie, i kdyz neni perfektni a kazdy dil ma sve neduhy, nabizi neco noveho, ne porad jen to same dokola.
      Naprosto souhlasim s Motorstormem. Prvni dva dily patri mezi neljepsi arkady na konzolich. Treti je jen jakysi pokus...ani nevim o co. A killzone nam s kazdym dilem zraje jak vino. Mam vsechny tri dily, pred vydanim 3ky jsem si rychle projel 1. na ps2 a jsou to proste pecky.
  • Co by nektere i mnohem kvalitnejsi hry dali za milion prodanych kusu.
  • Jednička ukázala směr který bohužel pokračovaní nenabralo.Alternativní historie je přitom tak super téma.Naposledy jsem se dobře bavil při Iron Stormu.Proto jsem se na R. těšil.Jednička pobavila ,ostatní už né.
  • Jedničku lidi kupovali jako tech demo. Celkově aspoň pro mě nemá serie nic moc co nabídnout...., ale obrazek hezkej:D.
  • Jednicku jsem nehral, dvojku jo a trojku mam uz dlouho a jeste jsem ji nespustil.

    Ja osobne problem vidim v neatraktivnim prostredi, nesympaticke atmosfere zmaru a beznadeje a nesympatickem hrdinovi.

    Navic to bylo docela stereotypni. Osobne bych uvital, kdyby ta hra byla vic plizivejsi/taktictejsi. Kdyby se u toho hrani muselo vic premyslet.

    Ocenuji naopak velmi originalni zbrane. Hra to neni celkove spatna, ale neni atraktivni, neni sexy a prohrava u me v souboji o pozornost s konkurencnimi hrami jako rage, goldeneye nebo crysis 2. Ale jednou si tu trojku urcite zahraju. Snad. Podobne mam odlozeny treba i bioshock 2.
    • Muzu doplnit, ze jsem prave hral Burning Skies (vita) a je to jednoznacne nejlepsi resistance, velmá zabavna hra. Jenze negativni recenze me odradily a tak jsem to hral az ted, kdyz to bylo za hubicku. Pripomina mi to trochu dooma, je to jednoduche, ale felmi zabavne, je to zamerene na hratelnost. Dnesni svet zamereny na velkolepe filmove pojeti to asi moc neoceni, ale me to bavilo hodne. Napaditi nepratele, kteri se ruzne chovaji a plati na ne ruzna taktika a zbrane, korunuji je fajnovi bosove, korenim jsou velmi originalni zbrane, slape to svizne a je to nabite akci, vazne se to povedlo.
    • Malleth
      Tak zrovna trojka má hodně povedený lokace a to hned od začátku. Vypadá to tam skoro jak ve Falloutu. Projížďka po řece skrz ruiny města má svý kouzlo stejně jako průchod opuštěným vlakovým nádražim. Pozdější lokace taky stojí za to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit