Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra bude podobná TERE, se zaměřením na PvP. Ano je to korejská hra, takže člověk musí počítat se vším co to přináší.

Každopádně kdyby toto MMO někoho oslovilo, tak máme komunitní discord: https://discord.gg/N8wjvERYkd

• Je to primarne cileny na asijskej market. Nic vic v tom nehledejte.
  • Tradicnim MMO uz odzvonilo. Doufam ze jsou si toho vedomi i v Bluehole. Dneska jsou v kurzu budovatelske survivaly s durazem na pvp. Kdybych ja delal MMO tak bych mel spoustu napadu ale dalsi fantasy openworld je proste krok vedle :DD
    • Není to krok vedle. Jen se musí správně začít. A vydat hnusný trailer s pofidérní asijskou grafikou, která je snad v každém dnešním mmorpg, které vypadá jako další p2w blbost, je krok do záhuby. Stačí toto porovnat s trailerem na nový WoW datadisk a výherce je jasný.
      Navíc nemůžou si myslet, že lidi co hrají PUBG budou najednou hrát i tady tu ... škoda slov.
  • Pane Patrik Hajda. Bluhole je publisher PUBG, ne creator. To je vidět jak se jen prostě překládají články zahraničních "novinářů".
  • Jack1947
    Aha takže řeči že se na to nevykašlou... " dodělaj " padnou někam kam vniveč ? už jsem se bál že budou trhat partu erly akcesu... ale to bych byl až moc naivní...
  • jen co jsem zahlédl "kakao games" tak mě bylo jasný jak moc to bude vybraný Black Desert =) aby ne... ta hra bude mít tak komplexní svět že to normální člověk ani nepobere. Jen u "BD" mě to stálo pár desítek hodin jak vůběc vypěstovat něco na farmě natož jak si najmout dělníka. Ta hra vypadá suprově ale ty roboti mě tam nesedí. Necháme se překvapit...
  • Humac...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit