Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Remember Me spouští videoherní "seriál" Life is Strange
30.1.2015 | Adam Homola
37 příspěvků
-
Tak to asi svědomí máš :-)
-
Ale jo, ale jo... tak mne to docela zajímá jak dopadl tenhle pokus. *4*
-
Dneska jsou lesby a buzny všichni. Když může tranďák vyhrát eurovizi tak už se v té dnešní pošahané době není čemu divit. A to nemluvím o pochodech těchhle queerů
-
Tak trailer měl přesně ten efekt, co má trailer mít.
Byl jsem rozhodnutý tu hru koupit. Po traileru jsem koupil nejen první epizodu, ale dal jsem dvacet éček za všechny pěkně dopředu. *1* -
pochopim "vypujceni" nejakyho AAA prujmu od Ea,ubishit nebo jim podobnejm, ale ukrast tohleto? ja teda svedomi zadny nemam, ale tohle bych proste ukrast nemohl, uz jen proto, ze se snazi o neco novyho, kdyz to ukradnes, nikdy uz nic podobnyho nemusi vzniknout, kdyz ukradnes patnactej dil call of duty, stejne jich jeste 15 vznikne...
-
Mám rád sexy, emancipované holky. Lesby mám rád taky (a podle statistik por*o průmyslu nejsem sám). Pro mě paráda.
-
Gratuluji, první čech co objevil warez! *11*
-
Tak tenhle trailer mě přesvědčil...
Jinak nejlevnějc legálně se dá sehnat na GMG za 15 euro s 20% off voucherem. -
Lepší než když na konci zabije draka a pokud to není samoúčelný "sociální válečnictví" tak jsem za každou odchylku od stereotypu rád.
-
podle toho, co pises, mas se sexualitou problem nejspis ty. Protoze tu rozstrelujes svoje mindraky na vsechny strany. To je jak rict, ze v tamhletom serialu hraje cernoch, a to je prece sileny, protoze ty tvurci nam chtej vtlacit do hlavy, ze bily jsou horsi atd... Tvuj koment je uplne mimo. Hrajou tam 18ti lety holky, a pokud to odrazi dnesni dobu, tak je uplne v poradku jak vypadaj, a ty jsi jenom kkt.
-
Co ty jses za mentala?
-
FLT, 2GB, večer vyzkouším.
-
Takže a) nesnáším ten punkrock rebel design té Modrovlasé holky, který se tvůrci neustále snaží vnutit v posledních hrách (Watch Dogs,Second Son), všecko to vypadá jako nechutný emancipovaný lesby b)podle traileru a toho, co jsem viděl, můžeme očekávat lesbický konec, wow so progressive, 11/10 ING, 25/10 Polygon - "made me rethink my sexuality as a man and I have become lesbian transgender" c)jedná se o další z řady tumblristických sra*ek ve stylu women=good, patriarchy=bad,responsible for everything d) Polygon a jiní z toho budou stří*at až do stropu, protože je to badna betatransfagotů whiteknightů a všichni by měli být někde vhozeni do sopky nebo co
-
vypadá to moc dobře a velice mě zaujal ten indie folkovej soundtrack :)
-
můj výraz začátek sledování tralleru *7* pak *8* pak *4* pak download first part out of 5 *10* *16* tenhle trend jsem nesnášel už u sama a maxe i u posledního brokensworda mě to naštvalo, tam jsou to alespoň jenom dva díly, ale stejně, kdo chce hrát po částech? Masochista? Člověk s geniální pamětí co nezapomene nic do vydání další části? To chce člověk tak moc když chce adventuru která vyjde najednou a nemusí čekat rok nebo dva od vydání první části?
-
Moc se těším, ale zvažuji že to zahraju až vyjdou všechny epizody.
-
Vypadá to luxusně, Telltale ať se de zahrabat. *12* *16*