Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Sherlock Holmes adventur chystají Call of Cthulhu hru
17.1.2014 | Adam Homola
32 příspěvků
-
já ti nechci kazit tvoje nadšení, ale Lovecraft nemá nic společnýho se satanismem :D
-
To Ti jenom a zase jenom slouzi ke cti, muj drahy Pekelniku. Sam Mistr Lovecraft osobne se jiz ted plne zajima o to, co se s jeho dilem deje a projevuje -- pro nej -- velice nezvykle projevy stesti. Budme tedy jeho oporou a doprejme mu co nejvice radosti, o ktrere se, snad, prave tahle hra postara...
In Nomine Dei Nostri Satanas Luciferi Excelsi, Ave Voluptartis Carnis! *16* -
Anoooo, Pekelny Pane, konecne jsi mne opat raz totalne dostal do kolen, diky Tve milosrdnosti ohledne nas, ubohych Pekelniku, kteri TAK MILUJI vsechno od Mistra hororu... H.P.Lovecrafta!!! *16* Oooo, jeste jednou dekuji, obetuji dnes, jako projev mych diku, na Tvem oltari nejakou tu Pannu Orleanskou... i kdyz... cert aby to vzal (oooo, prosim o prominuti za me rouhani vuci Tvym pekelnim pomocnikum... at jeste dlouho ziji certi!!!)... problem je v tom, ze prave ta Orleanska "madam" je jiz vlastne pekne dlouhou dobu tady dole u nas... Hmm, hmm, joooo, tak to pak bude o neco tezsi... NAJIT V DNESNI DOBE SKUTECNOU PANNU... to je primo uloha jak stvorena pro naseho slavniho prznitele vseho a vsech, samotneho Samaele. Ten by snad mel nejakou tu pannu sehnat i kdyby by se zase raz jednou Jeziiiiiis Kristus kvuli tomu mlatit krucifixem o kebuli a posilat Samaele (uplne zbytecne) do horoucich pekel... On totiz ne a ne pochopit, ze Samael je v pekle stastny jak blecha, takze Jeziiiiise ma akorat tak.... no to je jedno kde konkretne, nemusim tady snad psat uplne vsechno, ze?
TAKZE... VRELE DIKY ODHODLANYM AUTORUM za to, ze pro nas chystaji dalsi nadherny zazitek pri hre na motivy hororove legendy vsech dob... Pane Lovecrafte, prave Vase dila si to pravem zaslouzi a ja chapu, ze se momentalne nachazite tam, kde se nachazite... Ne, budte v klidu, nikomu neprozradim to Vase velice oblibene mistecko, ktere neni ani TADY, ani TAM a vlastne... ani NIKDE JINDE... MOZNA JIZ DOKONCE VUBEC NENI... To vite nejlip Vy sam... Kazdopadne, diky Luciferovi, ze jste si za sve budouci misto pusobeni ROZHODNE nevybral, ehm, aeahm (hruza to jen vyslovit)... NEBE(!!!).
Ave Satanas!!! *16* -
Tvůrci k tomu mythosu přičuchli i předtím (Sherlock Holmes: Awekened). O co vlastně půjde? Bude to spíš adventura jako ten Sherlock? Nebo "Adventura" jako třeba Amnesia? Asi spíš to druhé, když příhlednu na platformy kde má hra vyjít.
-
Můj vlhkej sen se začíná naplňovat. Lovecraft je král hororu...
-
Jako by snad Cliv Barker's Undying nebo Penunbury dělaly hororu ostudu. Poslední dobou je to na horory zajímavější.
-
Tie artworky mi trošku pripomínajú prvého Posla smrti *4*
-
Call of Cthulhu: Monstrous Warfare
-
To je pravda, taky si to myslim. Ta pasáž v jeskyních, kdy už jsem měl nějakej ten paprskomet a najednou se tam objevily ty velký hnusný lítající "spermie" (nevim, jak jinak je popsat), to jsem byl věru posranej pěkně... ještě dodnes na ně s hrůzou vzpomínám...
---
Nicméně na novou hru se nesmírně těšim, pořádná Lovecraftovská hra mi tu chybí.
A ještě víc by se mi líbilo, kdyby nějakym způsobem navazovala na "Dark Corners of the Earth" (jakože to mělo mít pokračování), ale to už jsem asi moc velkej snílek... -
Poslední lovercraftovská hra je Eldritch, ne?: http://www.rockpapershotgun.com/2013/10/25/eldritch-review/
-
Dark Corners bylo výborné od začátku do konce, zbraně nezbraně.
Artworky vypadají slibně; tak jsem zvědav! -
Jak jsem viděl "Call of...", tak jsem si řikal..."to snad né"...