Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci slovenského RPG Kult představují pokračování Shadows: Heretic Kingdoms
27.2.2014 | Petr Poláček
21 příspěvků
-
Hrál jsem slovenskou hru GODS Lands of Infinity nebo tak nějak. Fakt dobrý rpg. Pak mám doma
KotTII ale tu jsem ještě nehrál. Mám ji ale nainstalovanou a první lokace se mi docela líbí.
A Kult Heretic Kingdoms jsem hrál taky ale už si ji - tu hru moc nepamatuji. Ale jinak jsem ještě hrál celou řadu daleko větších blbostí jako například Oblivion a to nemyslím ironicky. -
meh
-
Technická: "démon... se živý" + pár překlepů.
-
Velmi pekna hra
-
Uvidíme zahráme a až potom posúdime hehe
-
-
Jo, a taky hrajete líp hokej a máte lepší pivo *3*
-
-
Pardon, to mělo patřit o vlákno níže
-
-
-
Hezky. Co jim tak popřat? Snad jen méně loadingu na začátku a silnějšího bosse na konci.
-
To uz len fakt naruseny clovek moze toto mysliet vazne. Slovensko a hry idu dokopy ako hluchy a hudba. Tych par no name odpadov ktore dodnes plavaju v kanali herneho priemyslu by pre nich malo sluzit ako odstrasujuci priklad. Nechcem od nich nic, aj keby keby mi to dali zadarmo.
-
-
Si kreten, nahodou, cauldron vytvoril zopar celkom dobrych hier, nehovorym, ze boli najvecsie pecky na svete a kazdy sa knim denno denne modly, ale rozhodne neboli zle, podla mna, Chaser, Conan (tu nesom si isty ako sa to volalo presne) a mozno aj ine, ktore si ja nespomynam, ci som nehral, ale rozhodne, tu su ludia co vedia vytvorit hry, ale kvoli tomu aka je slovensko mala krajina a ake su tu moznosti tvorby hry, samozrejme nie je prekvapenim, ked ty najtalentovanejsi su uz v zahranicnych studiach. To neznamena, ze este nie je co ponuknut. A nahodou prvy Heretic Kingdom vobec nebola zla hra, az na tie suboje, ktore boli zial ake boly, napriek tomu hru mam a presiel som a fakt aj vylepsovanie predmetov, ktora tam bola, je nieco co som v hre velmi nevidel, a bola to vec celkom zaujimava. To sa stym kus trebalo hrat, nez si to clovek osvojil, ale nebolo to zle. Takze ja by som bol len rad, keby v cechach a na slovensku vznikalo viac vlastnej tvorby, pritiahlo by to pozornost viacej a hlavne, by malo zmysel, aj na takomto malom trhu vytvarat vecsie hry ako nejake iOs ci android mini sra*ky.
-
Tu niekomu zjavne j*be :) len pretoze je to od Slovenskeho studia tak to nebudem kupovat? Kazda krajina kde je trochu herny vyvoj ma tie slabsie a tie lepsie a talentovanejsie studia, pripadne pracuje mnoho slovakov v zahranicnych studiach pricom o tom ani netusime. Musim uznat ze prezentacia Shadows Heretic Kingdoms je na urovni, napady zaujimave. Prva hra bola podla mna dobra, nie super kvalitna ale proste dobra. Nechajme sa prekvapit :) mozno budeme mat byt naco pysny az to vyjde.
-
Nečekal jsem že tohle bude říkat zrovna slovák.. neměl bys trochu věřit ve vlastní zemi? Ale pravda ono na české scéně nebýt Bohemky s jejich Armou a možná Warhorse s Kingdom Come (ale to se teprve uvidí) tak to taky není velká bomba. Ale jsem spokojen co by člověk zase chtěl od takové malé země *3*
Spíš slovenský hokej podle mě potřebuje trochu nastartovat ten chcípající motor *1* -
-
slovaci jeste hrajou hokej? ja myslel, ze vyhodnotili porazku se slovinskem a radsi to trapeni ukoncili jednou pro vzdy *5*
-
Slovensko ma vela talentovanych ludi, skvelych grafikov ktori patria k svetovej spicke, problem je v tom, ze prakticky vsetci zo Slovenska odisli a hry na vysokej urovni u nas jednoducho nema kto tvorit. V CR je situacia lepsia.
-
-
-
Blbost Kult mal premakane ovladanie. Jedna z mala RPG co si pamatam dodnes ze ma zarazili neocakavanou kvalitou. Podhodnotena hra svojej doby a paradny klon Diabla 2 s vlastnym unikatnym systemom boja a levelov.
-
-
klon Diabla 2?
Takže jsi to nehrál a přesto o tom píšeš. -
-
Je to nieco ako klon diabla (myslene podla mna akoze vidis postavu s hora a ovladas mysou a sekas do nepriatela a pod.) hral som to uz davnejsie nespominam si na kazdy aspekt, ale rozhodne tu nemozme hovorit o BG, aj ked to ma mozno blizsie k BG ako k Diablu.
-
-
Akurat som to chcel nedavno znovu vyskusat ale pod win7 bez sance. Priznam sa nechcelo sa mi s tym trapit ale podla vsetkeho ten ich engine ma nejaky technicky problem s grafikou (detekcia,funkcie?). Skoda ze nevydali na to nejaky patch (mozno je nehladal som nejak vytrvalo).
-
-
já to na win7 rozjel s modem kompatibility pro 98/ME a zakázanou kompozicí plochy,zakázanými motivy a zakaázaný změny velikosti zobrazení
-
ja som to hral na XPčku, z toho SCORE DVD..tam to bolo ako plná hra. ale to už bolo dávno.
-
-
-
když tohle tenkrát přihodili na placku ke score, nevěřil jsem tomu, jak to bylo dobrý a chytlavý :) ale nevím, jestli bych to chtěl hrát ještě jednou (i když po evoluci)