Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nekoupit si nic od Rebellion je nastesti snadne rozhodnuti :)
  • ja ani neveděl že rebellion developments existuje... tim neřikam že celý studio jsou debilové, akorát ten duševně chorej jedinec kterej si myslel že vydělá extra chechtáky, ale spíš si myslim že poškodil pověst vývojařů, ale co jdu hrát SoSE: rebellion ja jim spíš děkuju že jsem si kvůli nim vzpoměl na tak skvělou hru *1*
  • Jinak receno, umej howno, tak se snazej vymlatit prachy pres soudy. Ja bejt soudcem, tak jim jako bonus necham nejen uhradit veskery soudni vyhohy, ale minimalne desetinasobek jako odskodneni pro napadenou stranu.
  • Z nekterych obvineni by se meli vyvodit i dusledky pro zalujici stranu, ktera nepravem osoci nekoho, aby se mirnili tyto excesy. Nerikam u vsech pripadu, ale mela by tam existovat nejaka klauzule, kdy je mozne dat pokutu zalujicimu.
  • No chtěl jsem si Sniper Elite 3 koupit a čekal jsem na rwecenzi, ale po tomhle, to fakt ne. Tihle lidé si moje penízenezaslouží.
  • Sins of a Solar Empire znam..ale co je ku**a Rebellion Developments? *7*
  • ja jsem právník a my se musíme taky nejak živit, až vás prestane živit maminka tak to pochopíte
    • To znamena parazitovat na vsem, co se da? Pokud neni dostatek prace v oboru, tak holt musim prejit nekam jinam, jinak vznika vysoka konkurence a cena za danou cinnost by mela klesat (rika se tomu trh prace). Kdyz bylo na trhu prilis stavebnich firem, tak doslo ke krizi stavebnictvi a znacna cast se na trhu neudrzela, v cem se lisi pravnik? :)
  • Santo01
    Je to celosvětově rozšířenej hnus. Armády právníků vydělávaj na absurdních právních žalobách, kde se patentuje i obdélníkový tvar mobilu. Jen čekám, kdy bude patentováno vdechování vzduchu do plic, a kdokoliv lačný doušku kyslíku bude muset zaplatit licenční poplatek. Všechny tyhle právníky bych nahnal k lopatě nebo do dolů. *10*
    • Bohuzel tohle neni vymysl pravniku, ale zpravidla to byva vymysl nekoho, kdo da pravnikovi podnet a ma vidinu penez za uspesnou znackou.
    • Pilgrim66
      Pravniku je tolik jaka je poptavka. Samy se navzajeem neplatej.
  • Rebellion se začal řadit mezi vývojáře/vydavatele typu: Vytvoříme nějakej sh*t, pojmenujeme ho podle nějaký svý uspěšný značky a budem sledovat, jak si ho ty ovce kupují a.k.a EA, Ubisoft a další. Na tohle lze říct jen jednu věc: Jdu blejt, velebnosti *11*.
  • Rebellion se u me timto zaradil na roven patentovych trollu a maji smulu, moje EURa jen tak nedostanou.

    Druha vec je potom fakt, ze za vsechno mohou velmi pitome zakony okolo ochrannych znamek a patentu v USA a obecne anglosaskych zemich. Nejaka dubova hlava vymyslela, ze je to super zpusob jak chranit "americke" intelektualni vlastnicti, ale ve skutecnosti je to jen nefungujici deformace trhu, ktera umoznuje zvlast v USA sikanovat slabsi. Ve chvili kdy se zakon stane prostredkem konkurencniho boje je neco dost spatne.
    • To neni uplne tak pravda. Patenty vznikly puvodne na PODPORU technologickeho vyvoje. Pokud neco vyvijite, tak aby nebylo potreba to delat uplne od piky, koupite si patent nekoho, kdo udelal cast prace za vas a na tom stavite. V podstate jako akademicka prace - stavi se na zdrojich a pridava se neco dalsiho.
      Necetl jsem tech 14 stranek pravnicke obfuskace, ale v clanku se pise, ze nechteli, aby se o tom nekdo dozvedel a verim tomu. Kdyz neco takovyhleho vybubla napovrch, tak je to bud dobra reklama za nekolik malo milionku (Apple/Samsung) a nebo "PR nightmare" (tenle pripad).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit