Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dogkiller
    Stejně tak by mohla být zažalována hra SteamWorld Dig, že má v názvu slovo Steam. World of Warcraft, World of Tanks, World of Warplanes... Slova jako Dark, Light, Dead, Zombies a tisíce dalších běžných slov v názvech her. Tyhle žaloby jsou naprosto absurdní a žalobci by si zasloužili rozkopat kule a milionové pokuty za otravování, vychcanost a hyenismus.
  • maros.goc
    A to som im so sniper elite 3 fandil... Teraz uz nie, pokrytci!..... Nic by som nepovedal keby sa hra volala Sins of an Empire: Sniper Elite, ale takto? To nie...
  • jackherrer
    Sniper elite asi nemá moc dobré prodeje, tak dohánějí peníze jinde. Cha. Tohle mi opravdu příjde jako krutý zneužívání práva a těm dykům by měly uhnít a upadnout vývojáři.
    • Ony ty všechny Sniper Elite hry byly takový nemastný, neslaný. Ten první byl podle mého lehce nadprůměrný a druhý byl zajímavý, ale nic co by mě chytlo. A potom přišli Zombie Army 1 a 2 a celé série šla do srač....ehmm....kytek. První ZA byl to samý co druhý díl, akorát se zombíky a naprosto nepoužitelným ostřelováním. Vždycky jsem stihl vystřílet ani ne polovinu a už jsem sahal po samopalu. Druhý ZA byla jako první ZA, jenom horší. Mnohem horší. K SE V3 jsem se ještě nedostal a pochybuji, že si ho koupím. Z Rebellion se stala jen další skupina lidí jdoucí za penězi i přes pomyslné mrtvoly.
  • Blue.Shark
    Mě by zajímalo, jestli to někomu z Rebellion Developments vážně připadá jako zneužívání jména společnosti, nebo jestli se jen snaží na někom namastit kapsu. Normálně uvažující člověk to přece hned musí zavrhnout jako hovadinu,ne?
    • Amik a normalne myslici ... to je oxymoron.
  • Sins of a Solar Empire znam..ale co je ku**a Rebellion Developments? *7*
  • maros.goc
    Ani taky activision nezaloval tvorcov za Plant vs Zombies Garden Warfare a to prosim maju totoznu hernu napln
  • Rebellion se u me timto zaradil na roven patentovych trollu a maji smulu, moje EURa jen tak nedostanou.

Druha vec je potom fakt, ze za vsechno mohou velmi pitome zakony okolo ochrannych znamek a patentu v USA a obecne anglosaskych zemich. Nejaka dubova hlava vymyslela, ze je to super zpusob jak chranit "americke" intelektualni vlastnicti, ale ve skutecnosti je to jen nefungujici deformace trhu, ktera umoznuje zvlast v USA sikanovat slabsi. Ve chvili kdy se zakon stane prostredkem konkurencniho boje je neco dost spatne.
    • To neni uplne tak pravda. Patenty vznikly puvodne na PODPORU technologickeho vyvoje. Pokud neco vyvijite, tak aby nebylo potreba to delat uplne od piky, koupite si patent nekoho, kdo udelal cast prace za vas a na tom stavite. V podstate jako akademicka prace - stavi se na zdrojich a pridava se neco dalsiho.
      Necetl jsem tech 14 stranek pravnicke obfuskace, ale v clanku se pise, ze nechteli, aby se o tom nekdo dozvedel a verim tomu. Kdyz neco takovyhleho vybubla napovrch, tak je to bud dobra reklama za nekolik malo milionku (Apple/Samsung) a nebo "PR nightmare" (tenle pripad).
  • Krescz
    preboha co je tohle za dobu?EA, Ubi a ted i Rebellion...spatna reklama je porad reklama *11*
  • Santo01
    Je to celosvětově rozšířenej hnus. Armády právníků vydělávaj na absurdních právních žalobách, kde se patentuje i obdélníkový tvar mobilu. Jen čekám, kdy bude patentováno vdechování vzduchu do plic, a kdokoliv lačný doušku kyslíku bude muset zaplatit licenční poplatek. Všechny tyhle právníky bych nahnal k lopatě nebo do dolů. *10*
    • Bohuzel tohle neni vymysl pravniku, ale zpravidla to byva vymysl nekoho, kdo da pravnikovi podnet a ma vidinu penez za uspesnou znackou.
    • Pilgrim66
      Pravniku je tolik jaka je poptavka. Samy se navzajeem neplatej.
  • tomocz
    http://cdn.superbwallpapers.com/wallpapers/meme/i-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore-11372-1920x1200.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit