Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No chtěl jsem si Sniper Elite 3 koupit a čekal jsem na rwecenzi, ale po tomhle, to fakt ne. Tihle lidé si moje penízenezaslouží.
  • Z nekterych obvineni by se meli vyvodit i dusledky pro zalujici stranu, ktera nepravem osoci nekoho, aby se mirnili tyto excesy. Nerikam u vsech pripadu, ale mela by tam existovat nejaka klauzule, kdy je mozne dat pokutu zalujicimu.
  • Nekoupit si nic od Rebellion je nastesti snadne rozhodnuti :)
  • Rebellion se začal řadit mezi vývojáře/vydavatele typu: Vytvoříme nějakej sh*t, pojmenujeme ho podle nějaký svý uspěšný značky a budem sledovat, jak si ho ty ovce kupují a.k.a EA, Ubisoft a další. Na tohle lze říct jen jednu věc: Jdu blejt, velebnosti *11*.
  • Jinak receno, umej howno, tak se snazej vymlatit prachy pres soudy. Ja bejt soudcem, tak jim jako bonus necham nejen uhradit veskery soudni vyhohy, ale minimalne desetinasobek jako odskodneni pro napadenou stranu.
  • ja ani neveděl že rebellion developments existuje... tim neřikam že celý studio jsou debilové, akorát ten duševně chorej jedinec kterej si myslel že vydělá extra chechtáky, ale spíš si myslim že poškodil pověst vývojařů, ale co jdu hrát SoSE: rebellion ja jim spíš děkuju že jsem si kvůli nim vzpoměl na tak skvělou hru *1*
  • BoB.2
    To vysvětluje proč není SE3 tak dobrej jak jsem doufal.
  • Lotr
    Naprosto normální praxe.
    • faitheater
      Bohuzial sme sa dopracovali do takeho stavu, ze sa toto da oznacit ako "naprosto normalni praxe".
      Kde to skonci?
      • Lotr
        Tohle byla normální praxe už v padesátých letech. Jen ne v herním průmyslu.
        A ne tak hloupý případ
  • Jack1947
    Já bych je spíš žaloval za požkození dobré hry. *3*
  • ja jsem právník a my se musíme taky nejak živit, až vás prestane živit maminka tak to pochopíte
    • To znamena parazitovat na vsem, co se da? Pokud neni dostatek prace v oboru, tak holt musim prejit nekam jinam, jinak vznika vysoka konkurence a cena za danou cinnost by mela klesat (rika se tomu trh prace). Kdyz bylo na trhu prilis stavebnich firem, tak doslo ke krizi stavebnictvi a znacna cast se na trhu neudrzela, v cem se lisi pravnik? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit