Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci střílečky Hatred chtějí hráče "bavit" genocidou o život prosících civilistů
17.10.2014 | Petr Poláček
480 příspěvků
-
V kolika hrách můžete zabíjet lidi a ještě pro zábavu i jako hlavní napln hry. V žádné tudíž nářky stranou. Tohle bude pecka!
-
Já se těšim ... i když to vypadá 'jenom' jako remake Postal 1 :) *so much controversy*
-
Ojojoj, tady je nějak teplo někdo by měl otevřít dveře. Nebo se tady všichni roztečeme. Jak nanunky v létě.
-
Tak co bude nějaká cenzura byly tu použity sprosté slova, vraždy masové vraždy a jiné také polití benzínem a já dodávám mučení autobaterii a sváření kůže. Waterboarding ani né to parktikuje jen OSn,KGB a FBI. (CIA). To sem nepatří já čekám.
-
-
Nehovoriac, že nadávky ako p*ča, k*rva a podobné vo Fight Clube tu na tiscali patria úplne k bežnej slovnej zásobe redaktorovv, tak neviem prečo by nemohli podobné výrazy používať aj ich ovečky hráči *7*
-
Cenzura? K diskusii na takúto hru? To by museli najskor vykostičkovať celé video koli propagovaniu násilia *1*
A áno, už si tu z toho robím srandu, lebo takúto hru inak než srandu nemožno brať *4* (pre moralistov myslené ako samotnú hru, nie to zabíjanie civilistov)
-
-
na entlich! Dodnes si pro spraveni nalady poustim vlastni mapu z Blooda 1, kde na fotbalovem hristi (MP mapa) beha fura tech nymandovejch pandulaku a ja si je vyvrazduju vsim co je po ruce (ale nejradsi vidlema, oni se tak hezky pomodli a pojdou :-D). Pamatuje nekdo na Postal 1 a "napalmovej klistyr" ty pochodujici kapely? Kde jsou ty casy, kdy "Population=0" znamenalo postup do dalsiho levelu .... chjo :-)
-
kazdy, kto si to schuti zahra, len aby zahnal "brutalnu nudu" ako tu pise niekto vyssie, by sa mal nad sebou zamysliet.
Nie je pravda, ako pise autor clanku, ze "Můj pohled je samozřejmě jenom můj a nehodlám se pouštět do jakékoli formy kritiky z hlediska etiky, morálky či společnosti. ". Preco? Dnes je taka doba, ze kazdy nazor je brany s rovnakym hodnotovym znamienkom, ale to je kardinalny omyl. Tato hra, ak je to vsetko pravda, zobrazuje ciste zlo, je to objektivne zle a netreba sa to bat pomenovat.
Ak je to, co robim, moralizovanie, tak som za to vdacny, ze som toho este schopny. -
Fakt mě bavíte. Srovnáváte to s Mafií, GTA či sérií TW. Pochopil některý z Vás, že ani jedna z těch her není o zabíjení civilistů?! Tam máte vždy na výběr! Tady je to přesně opačně. Už do p*dele vidíte ten rozdíl nebo jste tak natvrdlí? Navíc mi to přijde o to "humornější", když minulý měsíc opět někdo postřílel 8 lidí a 40 zranil v Číně. A důvod? Jenom tak, nudil se. Neříkám, že za to nemůžou počítačové hry. To rozhodně ne! Ale kde to skončí? Že se udělá simulátor teroristy a člověk se půjde odpálit do autobusu plného dětí? Nebo bude podřezávat novináře? Podle některých to bude v pořádku, přece jenom je to jenom hra. Pixely. Nic víc.
Ta hra má pouze šokovat. Nic víc. Bude to průměrná sra*ka s 5 animacemi zabití, 4 generickými oblastmi s nulovou opětovnou hratelností. A o to tvůrcům jde. Ne udělat kvalitní hru, která by měla nějaký význam i když by se jednalo o zabíjení civilistů (například sběr nevinných duší a čím více utrápená, tím lépe). Ne. Tady se jedná jenom o surové zabijení psychicky narušeného jedince. Což některým přijde "zábavné". -
-
A co takový defcon? Tam je taky vyžadována co největší čísla civilních obětí. Ale chápu, tam opět ty miliony sežehlích lidí nejsou vidět. A já se bavím taky, protože to neberu vážně a nerozčiluju se nad tím. *15*
-
-
zmáčknout spoušť, nebo zmáčknout čudlík, pro některé je dostačující, že se při tom nemusí dívat oběti do očí.
-
-
budeš se divit ale simulátor teroristy bych si zahrál, mám v hlave ten herní koncept. bylo by to neco jako hitman akorat by ste nevraždili lidi ale vyhazovali do vzduchu letadla pod.
(btw jedinej natvrdlej si ty *1* )
-
-
mhmm, nejaka prasarna typu postal v tomto bezlepkovem, multikulturnim, genderove vyvazenem, vuci lednim medvedum ohleduplnem a globalne oteplenem rybnicku uz leta chybela :)
-
Idem do toho! Keď si tam predstavým debilov z práce, kreténov z "prdele" kde bývam a h*vada z okolia, vyzerá to na parádnu zábavu *1* Odreagovačka ako stvorená pre podobné prípady *3*
Možno ma to bude baviť 5 minút, ale grafika a efekty + izometrická kamera je zase návrat k "old school" hrám. Každý deň jedna misia a možem ísť s úsmevom do ulíc *5* -
-
Spíš bych doporučil konzultaci u psychologa *3*
-
-
jn, ale u toho nieje taká zábava *4*
Berem to len ako odreagovačku, strielačku bez nejakého riešenia morálky.
Keď to budú chcieť zakázať, prdnú tam zombie, miesto červenej zelený sliz a už je to ok.
Zábava ako taká bude rovnaká, mi nevrevte, že tie výbuchy, efekty a zničitelné prostredie vás neoslovilo? -
-
ještě jsem neviděl zombie prosit o život :D
-
-
Písal som, že to zmenia na zombie, čo znamená aj správanie a celkovú štylizáciu včetne animácií, takže zombie miesto prosenia vycerí zuby. Trošku rozmýšlať nad tým čo čítaš *3*
-
-
Ale jo, vypadá to pěkně, obsah už tolik ne.
-
-
-
-
zase sa budu mat psychopati na co vyhovarat ked povrazdia celu skolu alebo obchodak a zase z toho vindeme mi hraci ako narusenci a uchilovia a vseci co kricia po zakazovani nasilnich hier sa budu mat na co odvolavat. Len tak dalej
-
-
Zmenia ludí na zombie, krv na zelený sliz a bude to v poriadku, "REAL" mód si zapnú tý, ktorý podobné veci neriešia a budú sa u HRY zabávať *3*
-