Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Sword of the Stars chystají akční RPG v retro stylu
29.10.2012 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
Udělaj sračku za pár korun přes RPG maker, řeknou, že to je retro a prodaj toho víc než CoD.
-
Finanční stránku těchto her sem nikdy moc nezkoumal, ale když vemu menší náklady + služby jako kickstarter a různé indie bundle nabídky tak šance na zaplacení vývoje tu je. Na druhé straně cena je menší než za AAA hru, ale ten kdo tu hru dělá dostaně větší část té ceny. Takže na tohle fakt odpověď nemám.
A hry na mobil sem nikdy moc nehrál, ale dost z těch her se dělá jak na PC tak na mobily součastně, například Starcommand se dělá na snad úplně všchno. -
No něco na tomdle bude...ale co by mě zajmalo je, jak se taková hra vyplatí...respektive zaplatí na PC...konec konců a ruku na srdce, takovýdle hry vycházej na mobily a všechny tam vypadaj jako "v retro stylu" .)
-
Tak tyhle hry sou podstatne lehčí a levnější než hry s neretro grafikou ... já sem rád, že jich je hodně protože si potom každý vybere která se mu líbí ... není to jak jeden mainstream proud ve kterém je prakticky každá hra stejná a ten co stojí někdo mimo si může jít tak leda cvrnkat kuličky.
-
mají míň práce s grafikou
-
Jasně...jen se mi zdá...že tydle hry na tebe hulákaj "jsme retro...ničim jinym nemáme šanci zaujmout" ale nic proti...když si to najde hráče
-
kdyby radši udělaly nějakej datadisk k sots 2 který by tu hru konečně uvedl do hratelnýho stavu
-
všeho moc škodí, jsem na tom podobně
-
Nevím, není důvod na to být alergickej ... buď se ti to líbí a hraješ to a nebo se ti to nelíbí a nehraješ to.
-
Čim to je...že začínám bejt na slovní spojení "v retro stylu" alergickej podobnym způsobem jako na "soc-kultůrně znevýhodnění na trhu práce"