Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Thiefa nemohou naslouchat všem fanouškům
11.10.2013 | Adam Homola
36 příspěvků
-
Vsadim 15korun ze to bude ako assasins creed (a teda mimoriadne zla ba praim az stupidna hra), ale rozdiel bude, ze to bude zasadene do noci a nebude to take "biele" ale tmave.
-
“We’ve seen players who don’t even bother to read anything they find. We have to make sure the game is fun for them, too.” Stephane Roy
to bude zas komplexna hratelnost... :D -
Copak Dishnored byl taky pro masy, ale byl okolo vytvořen pozitivní až velkolepý hype, tak se vám to líbilo co? Tahle hra má jen negativní hype a bez odehraní vynášíte soudy jen podle toho co napsal nějaký zdejší pisálek. Prostě ovce.
-
-
Ono by nebolo tak tazke zasa urobit novu hru, kopec ludi ma skvele napady, no vsetkemu vladne mamon a na to aby sa syspalo co najviac bubacikov si vsetci dajubacha lebo co ked sa to nebude nedajboze pacit teen susnom, musime tam dat lahko pochopitelny humor, a aby si to uzili aj romanticky zalozene pipenky dame tam nejaky naznak love atd....
-
dishonored byl požná pro masy ale ja užil jsem si to jako hardcore hráč. Dishonored totiž byl jeden z mála titulu kde tvurci dokazali najít kompromis beztoho aby tím kompromise pos**** celou hru
-
-
-
Naslouchaji, ale jen mainstreamu a (ne)chteji se zavdecit vsem. *3*
-
Jakmile se něco přizpůsobuje všem, tak jde ve většině případů o nezajímavý nebo maximálně průměrný počin. To platí v umění obecně, protože tím dílo ztrácí svůj ksicht. Pokud vývojáři považují svoji práci za umění, měli by si to uvědomit, nebo se na to raději vysrat, pardon.
-
Oni poslechly manažery, který jim řekly co dnešní hráč chce.
-
-
Jakkoli to je špatně gramaticky, máš nejspíš (a bohužel) pravdu.
-
*16* *16* *16* back to primary school i presume... Grammar Nazi out!
-
Spíš mě mrzí jediná věc. Když člověk vidí, že spousta her je až moc jednoduchých (prý je to kvůli hratelnosti - ale NE, vždyť mnohdy starší hra je na tom lépe nebo, když udělám kvalitní hru, bude se přece hrát dobře... výmluvy manažerů...), čili nechápu, proč to někdo neudělá jinak. Limbo, Dark Souls, Portal 2, Max Payne 3, vše mnohem těžší hry na dohrání a prodeje byly vysoké. Zkrátka, hraní obecně degeneruje. Nezažil jsem sice 80desátky, ale hry z 90sátek byly tak akorát, co se týče obtížnosti. Dnešní hry jdou strmě dolů a nikoho to nezajímá. Chápu, že chtějí prodat 5 mil. místo 1 mil. kopíí, ale asi mají špatný obchodní plán, když jim tohle nestačí. V minulosti by se to bralo jako obrovský úspěch...
Thiefa IV si zahraju s chutí, ale asi jen proto, že nemám s ostatními díly takovou zkušenost, takže mě asi nenaštve tak, jak fanoušky série. -
no ten obrázek vypadá spíš jako Assassin Creed
-
-
mam takovy pocit, ze se v jedne misi bude muset zabit vic NPC jsem jsem zabil v obou prvnich dilech dohromady
-
-
-
No to jsou opět kydy, to zrovna mohl říct, že dělají paskvil, který je určen pro masy hráčů. A dokonce i pro ty, kteří mají problémy s rozumovým chápáním. Ještě že vyšel oficiálně The Dark mod.
-
nenaslouchají žádnejm