Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Titan Quest bylo opravdu vynikající RPG. Jeden z nejlepších klonů Diabla.

Akorát byl pr*ser že studio skončilo těsně po vydání datadisku, takže už jsme se slibovaného patche nedočkali a hře zůstalo nemálo bugů - nicméně její zábavnosti to nijak neubíralo.
    • MrSanta
      Přesnější by bylo říct, že studio a celá další podpora byla násilně stopnuta vydavatelem. Zdálo se jim, že se hra prodává pomalu. Ona se skutečně prodávala pomalu, ale tak nějak se prodávala pořád, takže nakonec se toho prodalo docela hodně. Jenom na tu další podporu už nedošlo.
    • Tak fanpatch opravil veľa vecí, každopádne keby mal titan quest takú podporu akú dal diablu 2 blizzard, bola by to ešte lepšia hra.

Každopádne to bola jedna z prvých hier, čo som hral v 3d - a aj keď je už nejakých 6 rokov stará, stále to ma vyriešené lepšie ako poniektoré nové tituly.
  • rami.cz
    Nejlepsi klon diabla :) Mam ale obavy, ze D3 zastini vsechny (nejen) RPG hry. Kazdopadne jsem na to zvedavy a drzim klukum palce *3*
    • D3 zastini vsechny hry. A po 12 letech by i mela.
  • vypada to pekne len to ma hacik roztrhlo sa vrece s diablovkami v case ked vyde diablo 3 ako naco kde boli vsetki tych dobre nie 10 ale 5rokov osobne ked vyde diablo tak zhruba rok(odhad mozno viac :D) ma ziadna ina diablovka netrapi...
    • Mna napriklad Diablo 3 od urciteho casu vobec nezaujima. Titan Quest a hlavne s datadiskom ma bavil bohovsky, takze si hru rad predplatim :)
  • Suverenne najlepsi klon Diabla a som na Grim Dawn zvedavy urcite, Diablo 3 uz mam predplatene holt tento rok bude co hrat.

Inak z Diablo klonov co sa chystaju je najrajsi urcite Lineage Eternal a vyzera podstane lepsie ako Grim Dawn ci samotne Diablo 3 :) Ale aj tak budem hrat vsetky.
  • jakubtomsa
    TQ i s datadiskem jsem miloval a jeden čas to hrál pořád dokola. To byla fakt výborně udělaná hra. Když si vzpomenu jak mi na nejvyšší obtížnosti chyběly rezistence na jed... uff.
  • Ti by to vydali s kik nebo bez kik. Prijde mi, ze to maj uz podchyceny a kick starter bude jejich predplatny, z kteryho jim zbyde vic pro sebe. No proc ne.
  • .
  • dostane pak alespon clovek za podporu digitalni/krabicovou verzi podporovane hry?
    • Ano: Digital download of finished game for PC, DRM free at a low price for your early support.
      • neverim *4*
  • Já jsem diablo nikdy nehrál a začínal jsem na Titan questu, diablo3 s nejvyšší pravděpodobností hrát nebudu nevidím v dnešní době na něm nic vyjímečného, nelíbí se mi neustálé připojení k netu, ale rpg od lidí TQ si rád zahraju
    • To jsi přišel a přijdeš o hodně
      • MrSanta
        Neřekl bych. Prostě pro některé hráče Diablo až tak super není. Já mám taky mnohem raději Titan Quest, než Diablo 2. O koupi Diabla 3 ani neuvažuju. Ale Grim Dawn - to je jiná káva.
      • mozno aj ty o vela prides, z pc, tym neustalym pripojenim :)
  • Nechápu, proč tu není uveřejněné video z kickstarteru, když obsahuje spoustu nových záběrů z hraní....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit