Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • velkou kaňkou je nemožnost výběru strany... ):
    • prudislav
      přesně - já bych radši prováděl meteor blitzkrieg ;-)
  • " Absurdní, pseudokomediální scifárnu Iron Sky jsem zatím neviděl " .... ROFL :DDDDD Páně Poláček by Iron Sky měl rychle shlédnout ;)

Potenciál tam byl . Parodie to moha být skvělá , scifárna to mohla být skvělá , jen nevím proč se nedrželi jednoho nebo druhého a stále přeskakovali . Možná příště , protože hru podle Iron Sky jsem fakt nečekal ....
    • jj, potencial velkej, ale proklate nevyuzitej

a ani obslehlej napad z cesky sody s praskem arijec to nespasil *5*
  • Kozy
    Na film jsem se hrozně těšil, ale když jsme vyšel z kina tak jsem si říkal nic moc. Na tohle by byl mulťák ideální. Kdo by nechtěl hájit zájmy Mond Führera
  • Nevím. Zní to sice moc pěkně ale nálepka "Hra podle filmu" by vzbudila skepsi i ve sfetovaném klerikánovi...
    • Tikov
      Film je (troufám si trvdit, že úmylsně) příběhově takové Bčko (a velmi dobrý v efektech), že mu nemůže hra uškodit. Pokud neudělají finskou bitevní loď, tak je to v poho. *4*
  • A bude se hrát za vybělenýho černocha?
  • Magister_Peditum
    Jestli tam bude i stanice Mir předělaná do bitevní lodě, tak můj kosmický vehikl je jasný! *15*
    • lipkozzi
      V oficialnej sprave tvrdia ze by sa malo dat lietat vo vsetkych lodiach okrem tej najvacsej (Gotterdammerung - zrejme end boss :) ) takze verim tomu, ze bude i Mir.
      • tusim to ide u nas do kin :))
  • Cahir
    Meteor Blitzkrieg! *1*
    • ta schůzka, jak se tam všichni dušují, že to oni NE a pak se postaví ten KOREJEC a řekne, že to oni ANO, je vynikající!
      • Tikov
        vůbec většina scén na půdě skoroOSN je to nejlepší co film (mimo hlavní hrdinky a efektů) může nabídnout. Osobně mám asi radši vtípek s Finskem.
  • Jemne_smutny_syr
    reziser musi hulit jako vo zavod, jinak si ten mazec nedovedu vysvetlit. pro me kultovka. *14*
  • God-of-War
    Ten film je hodně zhulákanej *1*
    • Ten film je bombasticky!!! :) Doporucujem kazdemu :) http://i.imgur.com/MEyJG.jpg
      • Doporučovat můžeš, pro mě to byla neskutečná stupidita. Já bych byl raději, kdyby to bylo pojaté spíše jako "vážnější" sci-fi než pokus o satiru nebo rádoby komedii.
        • ked chces pribeh podla skutocneho pribehu ohladom mesiaca, pozri si Apollo 18 a pred tym alebo potom si nastuduj problematiku tejto temy... doporucujem predtym, aby si film pochopil a nalezite si ho vychutnal.
          • Ale já film pochopil, já jen tvrdím, že to prostě nebyl můj šálek kávy a že jsem čekal něco jiného, to si ale evidentně nepochopil ty.
      • Tikov
        Ta Němka je pěkná než převlíkne uniformu, pak už ztrácí šmrnc.
      • God-of-War
        Hlavně ta prcinka tam:).
        • Cahir
          Ta němka byla roztomilá a šukézní, o tom žádná, ale mnohem víc mě bavila ta mocichtivá bruneta. *14*
  • Lawliet
    Absolutně promrhanej potenciál *1* a ta hudba byla skvělá *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit