Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • This is R6
    http://www.youtube.com/watch?v=SLYJ8aOc6D4
    • C-BEAM
      jo to je klasika ale zostávam verný
      RS2.0 *4*
      • paráda to mi úplně uniklo. O těchto věcech tu články vysloveně chybí. Hlavně že se tu píše o každém flusu x měsíců před každým vydáním AAA kordidorovek, přitom každý ví jaké to bude. Stejné jako minule nebo možná zase něco oseknou (kdo by zaléhával - zbytečné; na co se vyklánět - nepotřebné; až zbyde jen to co bylo v doomovi - šipky, otevírání dveří, střelba a úkrok stranou), jen s o fous lepší grafikou a efekty.
      • Jen doplnim, že všechny mise z Raven Shieldu šly hrát cooperativně s brutálně namastrovanou AI, která chodila po celé mapě, útočila, stahovala se, prozkoumávala...takže už hra byla skutečně o taktice. Bohužel do tohoto stádia dospěla ve chvíli, kdy už nebyli hráči (nebo jen hrstka)
  • Jack1947
    Patriots by mohli zurusit uplne nebude moci (Division) konkurovat a vlastne, po letech uz ani nevim co bych mel nemel cekat, kdyby nebylo te zminovane hry sance by tu byla takhle nevim.
    Na Thps na odreagovani to moc nesedi, ani to tak byt nemelo. Na to byl... (Lockdown,Vegas2)
    Ty jo, si dam asi zase Vegas1 abych si pripomel roky kdy skoncily takticke akce... *3*
  • Koho to mrzí, necht zvedne ruku :-)

(časy SWAT a Raven Shieldu / Roque Spear se již nevrátí)
  • Z tejto hry mam zlu intuiciu, a moja intuicia sa mi uz vela-krat potvrdila... naposledy pri Takedown: Red Sabre.
    • firebug
      No a jak si vlastně stojí ten kickstarterovský Takedown? Jako fanoušek SWAT4 jsem se na to dost těšil, ale první ohlasy hru celkem sestřelily. Vyšel nějaký patch či nový update díky kterému by mělo cenu si Takedown zahrát, nebo můžeme s kamarády v klidu pořád hrát Stetchkov Syndicate?
      • Jack1947
        Jestli si to ani nehral, nvm jak s patchem ale je to hoodne budgetovy spatne treba ne ale Swat... radsi u nej zustan no. *3*
  • dyt bylo jasne ze ta hra nemuze projit schvalovanim u stredniho vyboru strany...
    nekde kde se znazornuje ze ten zly terorista neni fousaty arabáč... nepriatelne s doktrinou
    pekne upravit scenzurovat, pridat nacionalneho ducha a nastavit prst smerem na vychod
  • michaliuz18
    mohla by byt aj zrusena nic by sa nebolo stalo
  • nejspíš si vezmou základy z The Division a vůbec by mě to nepřekvapilo. Že zrovna v USA by nebylo nic populárnějšího než jejich patriotismus? Často se v Ubi stává, že z nějaké hry potom čerpají základy ostatní, takže dle mě to tak nějak bude a možná, že i spousta lidí se kdysi přesunula právě Division
    • frag.ment
      Přesně něco takového mě taky napadlo - The Division. Hra musí být atraktivní pro masu lidí a to si myslím, že Division předvedlo ve videu ze hry a vypadá to, že hra bude mít i dost taktických prvků. Pokračování vyloženě pomalé taktické hry ala Raven Shield už asi nikdy jako AAA nevýjde, protože by se v dnešní době zřejmě nezaplatil ani vývoj.
      • Proč by nemohl být "duchovní nástupce" původních R6//SWATů v nějakém starším enginu? Stačí poladit herní mechanismy, zapracovat na AI, udělat nový mapy a penízky by se sypaly. A to si ani nemyslim, že by bylo za potřebí nějaké větší PR.
      • možná i to byl důvod proč RSP bude od základu překopán, možná právě na jeho základech vzniknul The Division. Pohyby postav, krčení za autem mi hodně připomenulo právě RSP. Každopádně koncept The Division se mi líbí a možná to bude jedna z her kvůli, které budu kupovat novou generaci konzolí, vzhledem k tomu, že pár měsíců vlastní PS3 a zvyknul si i na gamepad je pro mě koupě PC již zbytečností.
  • C-BEAM
    keby sa z toho nesnažili urobiť /ako je dnes zvykom/ filmovú skriptovanú zlátaninu ale jednoducho by urobili aspoň 15 rôznorodých levelov v duchu raven shieldu a rozhodili do nich obstojnú AI a to všetko bez 1000 a jednej cutscény mali by hru už dávno hotovú. Na tom totiž nemá čo nefungovať.
    • to by bola nudna p*ovinka k*kutek podla hrnca strihany, dufam ze to bude ako call of duty najlepsia hra na svete sama akcia a ziadna nuda ako v grcafielde *10*
      • trolíš u blbé hry. Já bych zase uvítal pokračování hidden&dangerous, MP jsme hráli ještě donedávna a možnost vybavit si vojáka od uniformy po počet zásobníků/granátů nebo batoh mi strašně chybí u jiných her. Jen škoda, že nešlo v klasickém MP obírat padlé občas se mi dařilo, že i ta kupa patron z batohu došla a lékárny taktéž. Alespoň v datadisku u coop misí to šlo, i když jen u nepřátel.
        Jinak tyhle hry jako swat, původní R6 po raven shield nebo ghost recon chybí. Stačí si pustit starého dobrého vietconga a v Coop modu je to taky masakr. Žádné stovky HP a autoléčení. Jeden blbý krok a už pelášíte z respawnoviště.
    • souhlasím s tebou, ale trh se hodně změnil a většina her je zaměřena na masivní prodej, což už dneska by hry jako swat apod. neměli vysokou prodejnost. Doba se změnila a také se změnila hodně poptávka, kde bohužel vše nahrazují wow efekty, scripty a akční scéna jedna za druhou. Mně osobně se nápad, který Patriots měl zamlouval, bohužel až moc to přípomínalo klasickou střílečku s něčím jako je náznak taktické akce.
      • kickasl
        Vetsina her neni zamerena na masivni prodej. Mensich/indie her je mnohem vetsi mnozstvi nez AAA, ale nejsou tolik videt. I hry nedelane pro mainstream muzou vydelat. Viz kickastarter(nebo treba paradox hry).
    • spoock
      Nejlepší díl série, sakra, škoda že už se dneska hry jako Swat 4 a Raven Shield nedělají, byly by to bomby, hlavně v té super grafice, lepšíma animacema, apod.
      • spíš hlavně AI a cooperativní MP
  • Ty screeny vypadají jako BF3, nevidím tam nic, co by mi připomínalo klasiku jako byl Rogue Spear. Je mi z těch dnešních her mdlo *7*
  • Z toho co som videl, by som ani netvrdil ze mali dobru viziu. Proste spackane od zakladu, prerabat to budu X krat ako Conviction. Po otrasnom Lockdowne som ani len nedufal ze Vegas bude za nieco stat, ale stalo sa, aj ked to na Ravena samozrejme nemalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit