Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Zaklínače představují svůj nový next-gen engine
1.2.2013 | Adam Homola
96 příspěvků
-
Líbí se mi narážka na tu sračku Skyrim...
-
-
:-D :-D pobavils, bezmozku
-
Když to napsal Anomander tak to musí být pravda.
-
Ještě změnit avatar na gayrim a transformace v Trola.diskusního bude prakticky dokonána. *15*
-
-
CDProjekt Red saving videogame industry.
*1*
Zaklínač 3, Cyberpunk 2077 a teď RedEngine 3... nebylo by špatné, kdyby BEthesda zahodila tu sra*ku co používají a sehnala si něco lepšího *16* a když už v tom budou, proč ne RedEngine3? -
-
Tak hry od bethesdy, predevsim od obliviona a dal, byly vzdy o tom, ze komunita fanousku vydala tisice modu ktere tu hru upravili tak, ze byla zabavna a dokonce celkem bez bugu.
-
Ta sra*ka je pro mistry z Bethesdy výhodná.
Jak je z jejich her bez modifikací vidět moc práce dělat nemusí(ne tolik aby to bylo na úrovni kterou dodělají hráči) a lidi to kupují.
Proč se pak učit nové postupy a sr*t se s komplikovaným příběhem reálnější grafikou atd,když to stejně lidi koupí tak jak to je a řeknou,že to to nejlepší RPG. -
-
Svatá pravda a nemalou zásluhu na tomto smutném faktu mají i "nezávislá" média. Hra,krerá nejde ani bez patche či twaaku(slavičí linie) dohrát dostává maximalní hodnocení.Skyrim je výsměch tvůrcům jako jsou lidi z CDP.
-
-
Kvůli konzolím
-
-
Jistě, ale s příchodem next gen knozolí by mohli konečně zavést alespoň ten připos*aný Dx11.
I když, jak tak koukám na Skyrim, nevím, jestli grafický engine je to, co potřebují. Nejprve by se asi měli naučit tvořit dobré a zábavné hry. -
-
By se mohli vzdát DX a prejit na OpenGL
-
Tak Skyrim zábavný je, celkem :) a dobrý +-, umí dělat dobré lokace....! ale moc je nevyužít? ok, už tě chápu, máš pravdu :|
-
-
Bethesda by měla začít hlavně od začátku čili naučit se jak udělat aspoň pěť-šest rozdílných typu questů. To co předvedli v Skyrimu bylo neskutečné.Od začátku do konce pořád to samé dokola.
-
-
Naser si Nasire .)
-
Brány jsi skutečně musel zničit tuším jen tři. Tys to nejspíš ani neviděl, jenom omíláš profláklé haterské hlouposti, co?
-
Já si pamatuji tak akorát "mrtvý schránky" jinak hlavní linie byla wtf! !ničení bran pořád dokola .) no prostě Bethesda a lidi ji to žerou a Skyrim= to byla síla nevkusu smíchána s tuny klišé.
-
Tak on Oblivion měl skvělé questy, dost z nich si ještě dodnes pamatuji (vyzabíjení lidí v tom domě, krysy ve sklepě jsou mazlíčci a ne havěť, poštvat na sebe dva rody v té vesničce, Šedý princ v aréně, Dark Brotherhood linie byla neskutečně výborná a krom mágů byly všechny guildy skvělé co se ukolů týče).
-
-
Zahrej si Gothic 2, pak teprve uvidíš, jak se dělá pořádný svět.
-
-
-
-
-
Zaklínač 2 vypadal velmi krásně, a CD projektu věřím, že to co slibují, dokážou přenést ze snů do reality. Tak šup sem s cyberpunkem, a hned potom s Bílým vlkem.
-
-
Práve Zaklínač 3 je čo sa vývoja ďalej, ako Cyberpunk 2077 (teda ešte nie na 100 % isté, či ten druhý projekt je Z3, ale tak asi všetci práve jeho tipujeme, nie? :) ).. čiže ten "druhý projekt" má vyjsť dakedy v roku 2014, zatiaľ čo Cyberpunk najskôr v roku 2015
-
Oprava, najskôr vyjde nejaká hra iná nie Cyberpunk. Možno práve Zaklínač *3*
-
-
vypada to na souboj Warhorse vs CDRed.
dis gon b gud :) -
-
Co ty minuska? Novej zaklinac vyjde za nekolik let, i rozhnevany husita vyjde za nekolik let. Obe hry sou nextgen rpg a budou si primo konkurovat.
-
-
Zaklinac 3 vyjde niekedy v buducom roku. Myslim ze hra od Warhorse asi este neskor.
-
-
-
na cyberunk z vysoka seru, neni to muj salek kavy, kazdopadne ten screen vypada skvele. Jo takovy novy fantasy rpg by nemuselo byt vubec spatny
-
-
nějaký scifi nebo jak se tomu stylu nadává mě taky netáhne, ale třeba mě to mile překvapí. Zaklínač je moje nejoblíbenější literatura a po prince of persia i hra. Takže tam to hraje prim. Ale mám rád i KOTOR, tak třeba mě cyberpunk chytne a nepustí :)
-
-
Jen doufam, ze se vyhnout tomu konzoloidnimu ovladani v Zakl 2, prechod mezi 1 a 2 byl fakt hrozny.
-
-
souboje v jedničce se mi líbí více mám rád ten styl boje je to takový tanec s mečem pěkný na pohled u dvojky mě nejvíce iritovalo když mi nějaký vesnický jouda nastavil štít a já jako mistr zaklínač jsem s tím nemohl nic dělat. *1*
-
-
A co by sis jako představoval, že by s tím šlo dělat? Vytrvalým bušení rosekat ten štít na třísky? Takhle to asi nefunguje hele. *2*
-
-
Měl malý Pukléř *2*
-
-
A pukléřem se nedá krýt?
-
-
Dá se s ním vykrýt deset úderů za sebou od mutovaného zaklínače .. *7*
-
Asi se na tom dá jen jíst...
-
Ne *6*
-
-
-
-
-
Tohle jsem nikdy nepochopil. Ovládání prvního Zaklínače rozhodně nebyl žádnej zázrak, korunu všemu nasadil příšerný quic-time-eventový soubojový systém
-
-
A nešlo chodit! Jedině běhat... Chůzi přidal až comunity fix.
-
-
Naopak Zaklínač 2 má mnohem lepší ovládání a rozhodně není konzoloidní. U Zaklínače 1 bylo docela utrpení bojovat s větší skupinkou nepřátel.
-
Paradoxně díky tomu "konzoloidnímu" ovládání začaly bejt bitky skutečný boje s přískokama, únikama a nezbytnou základní dávkou taktiky, namísto metody "označ a klikej á-la QTE". Přechod mezi 1 a 2 byl fakt zásadní změna, ale rozhodně k lepšímu.
-
-
Boje jsou lepsi, ale ovladani obchodu, inventare ... A chyby me tam "kurzorova tecka", clovek pak nevi na co miri.
-
-
S tím se dá souhlasit.
-
-
-
-
Pěknej wallpapers tet ještě jak bude hra vypadat skutečně.
-
Pre mňa už dvojka bola next gen a to nemyslím len super grafiku, ale aj žijúci svet okolo
-
-
Tak v tom případě byl Gothic 2 next gen už v roce 2002.
Sweet.
Sranda je, že NPC v Gothic 2 jsou živější, než v jakékoliv TES hře.
-
-
Zrovna tomuto studiju nejvíce věřím,bioware si to u mě skazil dragon agem 2,blizzard už ani nezminuji.
-
Tohle jsou klasický PR kecy, akorát pánům z CDPR je fakt věřím *14*
-
-
To máš pravdu - CDPR jsou jedni z mála, kterým se v tomhle dá věřit.
-
-
Možná proto, že ještě neudělali tolik her, aby si mohli vyskakovat a lhát o všem, co je napadne. Dvě dobrý hry ještě neznamenaj, že nemůžou bejt prolhaný swině.
-
-
Ano čekají na svou příležitost a při vydání Witchera 10 zalžou o hrací době. Žel tvůj génius jim překazil jejich chamtivé plány.
-
Tak není to "jen" o dvou vynikajících hrách, ale taky o tom jak se studio všeobecně staví k hráčský komunitě. Např. jejich patche na "ehnanced" edice v době DLC je něco nevídaného a podle mě je to na aplaus. Každopádně dokud nezklamou tak jim fandím na plný čáře!!!
-
-
-