Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžete vyzkoušet i free demo s jedním autem a jednou tratí. Pocit jsem z toho měl zatím skvělej!
  • To není možný že o ty hře ted slyším poprvé vypadá to dost krutě. Když to koupím ted tak už pak dostanu aj plnou hru bez připlacení ?
    • Ano, dostanes betu, všetky ďalšie updaty aj plnú hru bez ďalších doplatkov. Konečne zajtra výplata :)
      • panove ja kopil par dni zpet. 22euro - steam key. staci pohledat
  • v patek dalsi update bety, novy auta / trate.
  • Presne, ale ja bych radsi uvital pokracovani GT Legends (klidne 60-80 leta)
    • Obávám se, že nic takového se nechystá, ale věřím, že AC nabídne dost historických aut, ať už v základní verzi či jako mody + nějakou tu kariéru. AI by měla být také na vysoké úrovni. Jinak GT Legends je stále výborná hra, o tom žádná.
  • No nic.. Tak mě to navnadilo že jdu zapnout steam a pokoupim... *4*
  • Jack1947
    Konecne, to nekoho napadlo udelat zavodni simulator ktery tak na pc platforme schazel. *4*
    • Ty jseš fakt mega osel. PC byla vždycky jediná platforma, na které byly závodní simulátory. GT a Fora simulátory nejsou
      • Jack1947
        Jo, jenze dlouho nic nebylo az ted. Otrasat se tady muzes leda tak ty. *3*
        • Existuje rozdíl mezi tvojí a normální definicí slova "dlouho". Pro tebe je možná dlouho i jeden rok, jelikož odpovídá šestině tvého dosavadního života.
          • Jack1947
            Ty pane Arkado/simulatore Non argument. Vyvsetluj treba smysl zivota, pekne z vysky. *15*
    • Simulátory na PC nescházely nikdy, ale moderní simulátor, který by provedením odpovídal roku 2010+ ano. rFactor 2 je spíš rFactor 1.5 a pCARS sice vypadá ještě o trochu líp než AC, ale osobně pochybuji, že se kdy bude dát pokládat za hardcore simulaci.

AC já věřím. I kdyby to bylo jen netKar Pro (snad nejpodceňovanější simulátor všech dob) v nové grafice, byl bych spokojený. Možná jde o nejvýznamnější událost na poli závodních simulátorů od dob vydání Grand Prix Legends.
  • hle. zázrak. děkujeme ti herní bože, že po takové době sucha a ročním odložení CARS jsi se nad námi volantofili slitoval. co se ceny týče, tak pravda. jako akce to nevypadá. ale když vezmem v potaz šířku potenciálních kupců a nároky na tvorbu simulátoru, tak se to jeví rozumné.
  • Taky by nebylo spatny zminit v clanku demo a dat odkaz *3*
    http://www.sector.sk/demo/19618/assetto-corsa-tech-demo.htm *8*
    • Ono to ale není demo jako demo, je to jen tech demo z počátku tohoto roku, jako vlastník nkPro jsem jej aktivoval klíčem, bez něj tam nejde snad volant či co. Klasické demo pak normálně bude na Steamu, ale až někdy po vydání verze 1.0.
      • Jo to je pravda, s tim demem jsem mozna prehnal, ale pro vyzkouseni fyziky to staci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit