Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cpu máš ještě ok (zvlášť pokud ho máš 4+), ale 7870 je už dávno out. Stačilo by ti vyměnit grafiku. Já mám obyčejnou 960tku a pCARS ve 1200p to lítá okolo 70,80fps ...
  • to uz fakt je amd 7870xt boost a core i7 2600k s 8gb ram passee na dnesne nove hry? :) pretoze v project cars mam fakt velke poklesy fps najma ak je vela auto alebo ked prechadzam cez cielovu rovinku (detaily high, enviroment map low, track details low). Je to v norme ?
    • nevim no, mam Phenom II quad @ 3,7ghz, HD 6870 1gb, 8gb ram.. vše na high, vyplý crepuscular lights, lights stretching, global specular iradiance, antialiasing off, vsync off, render frames ahead 2... 1200p a de to plynule, což znamená že to neklesá pod 40FPS.

Takže podle mě by ti to mělo jít líp bo máš lepší komp... zkus povypínat ty věci co sem napsal... jinak přez RadeonPro mámještě nastavený ForceHighPriority=1 , ale nevim esi to něco dělá :)
  • Nesmysl. Nvidia má prostě lepší podporu. Možná jsou karty od AMD technicky lepší, jak se vám bude řada jejich majitelů tvrdit, ale NVDIA se snaží pro své karty neustále vydávat nějaký software. Osobně proti AMD nic nemám, ale prostě jejich karty nekupuju. Od Nvidie vím co mám čekat od AMD ne.
  • Ťuk, ťuk, já žádný problémy s 270X nemám, jezdí to jak namydlenej blesk. Těžko říct, co s tím lidi vyvádí

*1*
    • přesně tak, já to mám úplně stejně, na max detaily to jede tak krásně, až mě to docela překvapilo :D
  • Hlavně že na tratích jsou všude reklamy Nvidie, tak ať mi nevykládají, že je to uplně košer.
  • Jack1947
    Nebudou si sr-t do vlastní huby ne? *3*
  • Jeden z mnoha důvodů proč NEKUPOVAT AMD karty. --> http://www.svethardware.cz/amd-jiz-160-dni-nevydalo-nove-whql-ovladace/40497
    Měli by se spíše soustředit na vývoj APU.
    • a co presne ti whql do vykonu prida?
      ved vydavaju beta drivery pre kazdu hru preboha
      a asi teraz 2tyzdne pred vydanim novej rady kariet sa asi sustreduju na nu
      • Ty si kláda omg... co ti přidá WHQL, to snad nemyslíš vážně tu otázku... nebo to je trolling ? Například poslední Assassin's si bez novejch WHQL ovladačů od nVidie "skoro nepustil", takže ti ani na to odpovídat nebudu. Ano a nVidia v den vydání nemá beta ale plně ready připravené ovladače... Tvůj komentář absolutly useless.

PS: Co se týče ProjectCARS, tak se tomu nedivím samozřejmě, že tu podporu tam mají nVidia ráda spolupracuje při vývoji na hrách za tím AMD na to sere a pak brečí...
        • co ti prida whql ? realne sa ta pytam
          nic vsak? nevies odpovedat

whql je windows hardware test quality: v microsofte si ten ktory driver nainstaluju na windowsy, pozru administrative event, a ked tam nieje ziaden error, tak ti daju za 60$ peciatku. jooo,to ti neskutocne zrychli komp *1*
          • USE google já ti to sem nehodlám přepisovat... Tohle je prostě jen trolling od tebe ...
            • Presne tak, kopec WHQL ovladacov su len preznace bety, pretoze fungovali spravne. A kopec beta ovladacov fungovalo lepsie ako nasledne WHQL ovladace :D
            • *13*
              proste to nechaj tak, napisal si sheetovinu a teraz chces mat posledne slovo
  • Death - to je to IQ o kterém mluvím. Hele po stopadesáté, já nejsem žádný nV fan, ale podívej se s čistým mozkem na fakta. Celosvětově nV v prodejích drtí AMD, proč asi? Podívej se kolik velkých her za poslední dobu bylo líp optimalizováno na nV a kolik problémů bylo na AMD zejména při vydání, kdy novinku většina lidí chce hrát a ne čekat měsíce na patche.

Reaguj jen argumenty a fakty, jinak se s tebou nebudu bavit na nějaké žblepty co jsi předvedl níž nějsem zvědavý, jestli nemáš co říct k tématu obsahově, tak se nevyjadřuj, díky.
    • Vojta_Ilavsky
      GameWorks.
      • Project CARS nevyuziva NVIDIA Gameworks
        • Vojta_Ilavsky
          Napsal to všeobecně.
  • Hoši já bych vám řekl jak to je, ale je to zbytečné. Tohle je pouze o IQ a penězích. Bohužel obojího je tu na games celkem nedostatek, takže ať se děti poperou, my ostatní víme co (dnes) kupovat a proč.
    • Zabte ho někdo už *7* Kecům vývojářů věříš jenom Nvidia "fan" *7*
  • Hráč každý ,preferovat zelenou sílu musí! Správný hráč ,nVidiu mít musí ,ona ovládače lepší mít ,už od republiky staré! *2*
    • Vojta_Ilavsky
      V době té, nežils ještě.
      • 18letý kido říkat mi? Ty potrénovat svuj šnicl musíš!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit