Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plus co se rozdílů mezi Hospital a Campus týče (ve prospěch Hospitalu) je ten, že s každým levelem v nemocnicích přibývalo nemocí apod a působilo to čím dál komplexněji. Člověk musel optimalizovat víc a víc místností apod. V Campusu je každá mapa zaměřená na jeden až dva obory. Takže ty místnosti, typy učitelů apod z minulých map tam vůbec nepotřebuješ. A každá mapa se tak hraje tak nějak úplně stejně. Jen ty dvě učebny vypadají jinak, ale pořád v dané mapě potřebuješ jen ty dvě učebny. Komplexnost kampusů nějak nenarůstá :-/

  • Ono se ani nedá říct, že přeskinované jsou campusy (pokud teda nemluvíš o vzhledu mapy kde stavíš). Ono jsou jiné jen učebny (zatím max 2 místnosti) pro obor. Vše ostatní je stejné. Takové záchody, knihovna, párty místnost,.... to vše vypadá úplně steně na kouzelnické škole i na robotice.

    Za sebe zatím musím říct, že z hlediska vyváženosti mě víc bavil Hospital. Campus ti dává hrozně velkou kontrolu nad tím, co se bude dít. Každý rok si sám vypíšeš obory - a tím si nadefinuješ kolik studentů dostaneš, kolik budeš potřebovat jakých učeben, kolik jakých učitelů. Můžeš si předem rozmyslet, jestli to ten rok zvládneš. A po další školní rok tě ta hra ničím nepřekvapí. Je z toho rychleji taková rutina. Hospital se s tebou nepáral a pocienty ti posílal bez ohledu na to jestli jsi pro ně měl kapacity a měl jsi díky tomu nějakou výzvu = situace se kterýma se musíš porvat. To tu není. Na začátku roku jen doplníš postele, potřebné učebny, učitele a pak víceméně není potřeba nic dělat, jen trošku ladit spokojenost studentů, ale to není nic náročného nebo urgentního.

  • triptich

    takže to, čo som vyrozumel z recenzie a gamesplayu je fakt. campusy sú len "preskinovanie" toho istého. škoda, vedel by som si predstaviť trošku pozmeniť, doplniť detaily. takto sa bojím, že skončím ako s predchádzajúcou Two Point hospital - pár večerov, preleziem hru a odídem k hre s hlbšími mechanikami.

  • Jsem sice teprve na začátku (cca čtvrtý level), ale zatím mi to přijde, že zaměření je jen kosmetická záležitost (každý obor má proste jen jiné účeby do kterých se studenti jdou učit. Ale z pohledu berních mechanik je úplně jedno jestli máš kuchaře, rytíře nebo inženýry.)

  • triptich

    som rád, že sa campus podaril a ide v stopách hospital bez zbytočnej snahy o inovácie tam, kde ich netreba. som zvedavý, ako a či môj prístup k hre zmenia rôzne zamerania campusov. v nemocnici som utopil pár príjemných hodín, tu je ten potenciál minimálne rovnaký.

  • Pethulla

    Zajímavě vypadá taky Mind over Magic.

  • Corvus

    Nevypadá to špatně, ale já se mnohem víc těším na jiné kampusy. Jednak Witchbrook a pak Hogwarts Legacy :-D

  • Maxianimal

    Holt to není Diablo Immortal, to se nedá svítit :)

  • vonTossis

    Nevím proč, ale z celé recenze mám takovou negativní pachuť. I když je vlastně hra hodně dobrá, působí to na mě tak nějak nuceně. Jakoby to Adam ani nechtěl hrát, ale hrál, a přitom objevoval, že je to dobrá hra, kterou ale nechce hrát. :-) Já se těším více než dost. V Two Point Hospital jsem utopil více než dost času. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit