Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Míchání kouzel je v teto hře je něco naprosto úžasného, strávil jsem spoustu hodin oběvováním nejrůznějších kombinací karet. Z hrůzou jsem poslouchal recenzenta jak nám sděluje že magií se vlastně vůbec nezabýval. Přitom stačí zagooglit , na webu jse spoustu videíí , která krásně demonstrují co všechno se s magií dá dělat. Rozhodně magie patří k tomu povedenějšímu ve hře.
    • Ale to je přesně to co recenzent popsal a s čím nejde nesouhlasit. Možností je ve hře opravdu mnoho. Jenže způsob jakým se k nim dopracuješ je často zdlouhavý. Třeba v EgoDraconis je možností taky velmi mnoho a způsob kombinací mi přišel o hodně jednodušší. Jenže když jsem se ve hře pokoušel výsledky těchto kombinací uplatnit v praxi přišel jsem postupem času na to, že ať kombinuju jakkoli tak se hrou pořád pohybuju jen v přesně vymezeném koridoru. Prostě že ať dělám cokoliv, vždy mám šanci se pohybovat jen po přesně vymezené trase. V podstatě lineární akce se spoustou možností kombinace ale minimem možností ovlivnit děj který je přesně určen. S otevřeným světem Oblivionu nebo TW1 se to nedalo srovnat.
  • No... hru jsem nainstaloval, vyzkoušel a smazal. Zatímco první díl na mně působil fantastickou barevností, rozmanitosti, vyvážeností a hratelností (snad kromě konce který mně trochu zklamal po dějové stránce) o druhém díle to nemůžu říct ani náhodou. Ovládání mi připadne nesmyslně překombinované a málo přehledné *9* . Jediné co můžu této hře přičíst k dobru je skutečnost, že mně přiměla se vrátit k hraní prvního dílu.
    • Prvni dil ti prisel vyvazeny?, to se tedy docela divim, jelikoz zrovna tohle byl jeden z nejvice kritizovanych prvku hry a po sve zkusenosti s TW 1 v ramci hry za maga na 65 lvl jsem tomu musel dat jen za pravdu, a to jsem to zkousel i s re-balanc mody typu New World 1.5 ci Elite, ktere to sice o trochu spravily, nicmene na vyssich levelech byla situace naprosto stejna. A to nemluvim o spouste dalsich chyb a nedotazenosti (inventar ...). Uznavam jinak, ze to ve svem zakladu spatna hra rozhodne nebyla a z pocatku dokonce velmi dobra, tak k "dokonalosti" (nadsazka) ji jeste hodne chybelo.. TW II jsem jeste nehral, ale z toho co o hre vim potazmo jsem o ni cetl, tak doufam, ze zaklad a tvar hry zustane stejna, ale ve vysledku bude hra celkove dotazenejsi, coz recenze v zasade potvrzuji - uvidim.
      • Já jsem se po pravdě ve dvojce moc daleko nedostal a stoprocentně souhlasím s recenzentem který říká, že hra se rozjíždí velmi pomalu. Inventář i celé ovládání mi v porovnání s jedničkou přijde dost překombinované. Zbytečně. Když chceš cokoli udělat opravdu to trvá docela dlouho. Hru už v počítači nemám. Místo ní jsem nainstaloval TW1 a musím říct, že v porovnání se dvojkou se opravdu skvěle bavím už od začátku. Jak už jsem v minulém příspěvku napsal i herní svět mi připadá barevnější a rozmanitější v prvním díle. Prostě si myslím, že jednička byla jednoznačně lepší. Ve dvojce máš sice více možností a variant jak si všechno uspořádat jenže to už od pohledu působí tak překombinovaně a složitě, že si hned řekneš "hmm... a tímhle vším se mám proklikat pokaždé když chci udělat i sebemenší úpravu?" Taky systém porovnávání hodnot v inventáři samotném a jeho přehlednost mi připadá v jedničce daleko lepší...
        • Daniell605
          Línej číst co se tu všechno psali, ale to s tim rotováním kamery se mi stalo taky, bylo to tím že sem v USB měl zapojený volant =)
          • Číst všechno jsem opravdu líný ale nic to nemění na skutečnosti, že zmíněná chyba se objevila vždy po aktivování softwaru pro klávesnici G13. Vše ostatní bylo odpojeno.
    • Mopped
      Tak dej jí ještě šanci, vždyť to stálo tolik peněz. Nebo se pletu:)
      • Ano pleteš se. Po určitých četných zkušenostech vždy raději nejdříve stáhnu hru z internetu a teprve když se ujistím, že se mi opravdu líbí si ji běžím koupit do krámu. Na nějaké hořekování a řečích o pirátství už se dnes neohlížím, protože já už mám doma legálně vlastněných kopií her které fungují špatně opravdu dost. Na to, že mám legální kopii TW1 se ale můžeš stoprocentně spolehnout. Stejně jako se můžeš spolehnout na to, ža mám doma legálně třeba Oblivion, Zaklínače, Sacred1 nebo Clear Sky. No vidíš... třeba předminulý týden. Nainstaloval jsem si Dead Space. Taky poctivě zakoupený. Bohužel jsem zjistil, že jakmile se hra ocitne v počítači spolu s instalací herní klávesnice Logitech G13 roztočí se hned po úvodním intru hry obraz sám od sebe a rozuje a rotuje pořád kolem jedné osy. Což je samozřejmě chyba která se s jakýmkoli hraním hry vylučuje. A takovýchto chyb by se dalo vypočítat i u jiných her víc. Nějaká technická podpora je k smíchu, protože než se na ni dostaneš musíš se registrovat já nevím kde všude možně. Takže jsem oželel 450kč a slíbil si, že příště si budu dávat větší pozor na to co kupuju.
        • Jeste donedavna bych tvuj prispevek jakozto "zaryty originalnik" :) a vlastnik cca 80 orig. kopii bral znacne nesouhlasne, nicmene dosel jsem postupem casu ke stejnemu zaveru - mizerne ci spatne fungujicich her v ramci kterych jsem lidove receno naletel a spousty penez za ne postupem casu utratil mam jiz ve sbirce uz take pozehnane... Zvaste v dnesni dobe, kdy se casto spouste recenzim neda takrka vubec verit a jejich uroven je az na tu a tam vyjimky mizerna potazmo se z nich casto clovek VUBEC nedozvi zasadni aspekty toho jak se hra hraje (o rozporuplych reakcich samotnych hracu z jednotlivych for ani nemluve), dale o tom, ze demoverze v 9 pripadech z 10 nevychazi tak aby se hrac osobne presvedil o hre prinejmensim alespon z hw hlediska (zvaste nevlastni-li PC "delo") ani nemluve. Zkratka paklize dnes clovek nechce kupovat vetsi ci mensi merou zajice v pytli a tudiz neriskovat sve penize se to jiz dnes delat jinak neda. S konzolovatelym TW II take souhlasim, jednoznacne zklamani.
        • Jsi prostě zloděj, a tvůj dlouhý příspěvek kterým se snažíš z této skutečnosti vylhat na tom nic nezmění
          • Tak teď ti asi vezmu všechny tvé iluze o současném světě. Ano jsem zloděj a přiznávám se. Taky jsem rasista, protože nemám rád romy kteří kolem sebe dělají nepořádek (slušných znám jen pár a ti mi kupodivu nevadí *3* ). Způsob nákupu her který jsem popsal nemám ze své hlavy a přivedl mně na něj jeden herní vývojář. Osobně si myslím, že kdyby byl každý zloděj (jak jsi mně nazval) tak dajný jako já byl by na světě ráj. Aspoň na tom herním určitě.
  • Proc to nedate recenzi na youtube ci ke stazeni? Rad bych se podival na videorecenzi z iZarizeni ci z Apple TV.
  • CRYPT
    Hru jsem nedavno dohral. Chci k ni par veci rici. Takze co se tyce hry jako celek v porovnani se starsi Two Worlds 1, zklamani... Naprosto jsem nechapal, proc se nestrida rocni obdobi v lokacich, v 1cce jsem se dostal do zimy (fantazie - lahodilo to memu oku) spalene zeme, atd... Zde je clovek pouze v jednom rocnim obdobi (prelom jara, leta?) coz mne zklamalo. Jak rikal autor ve videorecenzi - inventar, zpusob boje apod. - nedotazeno. Jizda na koni? :x Pripomina mi to system, proc to udelat jednoduse, kdyz to jde i slozite ze... Hlavni pribeh - uprimne zadna slava, celou hru jsem se tesil kdy mi konecne Dar Pha ukaze oblicej (a kozy a prdel *3*) nakonec z toho bylo jedno velike prd... Skoda mluvit. Krome jedne eroticke sceny ve hre milostne zapletky nejsou, take skoda... Hra si hodnoceni 7um zaslouzila, ale myslim si ze jestli znovu po teto hre kdy sahnu tak to bude min. za 2 roky...
  • pekná recenzia na dobre vyzerajucu hru. Len mi trochu vadilo ze recenzent to cital z papiera. to sa mozno robi bezne ale tu to bolo zjavne
  • Není to špatná hra, ale nějak mě moc nechytla. No asi radši počkám na zaklínače.
    • Rizn, Drakensang, ... to je angličtina :-D
      • janchor
        Risen, přechodník od "rise", se čte "rizn" a Drakensang je německá hra, takže doufám, že bys to nechtěl vyslovovat "drejknseng" *5*
        • Black_Hand
          jo Leatham je vedle. chyba tam neni. je to vysloveny bez chyby.
  • Proč hlavní hrdina pohupuje při chůzi boky jako laciná štětka? :) Ale abych moc nehaněl, mám to na to-buy listu.
    • Důvod je čistě technický - aby se ruce neprolínaly se zbraněmi u boku.
    • NonSuch
      me zase prislo ze chodi jak nejaky pimp :D
  • Dobrý den, poradil by mě někdo jak docílit toho aby se mě video při přehrávání netrhalo? Zkoušel jsem najít nastavení rozlišení, leč nenašel jsem. Pouze jsem našel možnost vypnout hardwarovou akceleraci, ale nezaznamenal jsem žádné zlepšení. Problémy mám jenom s tímto přehrávačem, u videí z You Tube mám možnost přizpůsobit zobrazované rozlišení možnostem mého, dnes již drobet zastaralého PC. Předem díky za jakoukoliv konstruktivní radu.
    • Zkus nainstalovat nejnovejsi verze flash player jak pro IE, tak pro ostatni prohlizece.
      • Aktualizoval jsem přehrávač, ale žádný náznak zlepšení nepozoruji. Zřejmě nestíhá graf. karta vysoké rozlišení. I tak díky za snahu poradit.
  • Tak s tym invertarom nesuhlasim ja som taketo problemy nemal...
    Inak je to velmi super hra a jedna z tych ktoru som aj dohral do konca + splnil uplne vsetky vedlajsie qesty.
    Bojovy system sa mi pacil a je uplne v poriadku.
    Kuzla som skusal len sporadicky no nasiel som zopar velmi smiesnych kuskov (vykuzlit nad hlavu nepriatela kopu tazkeho harampadi :D) .
    Ja by som tuto hru opdorucil kazdemu akcno-RPG fanatikovi. Oplati sa
  • pekna recenze, prijemny poslouchatelny hlas.. hodne dobré

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit