Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • reaguješ na ukradený nick a trolling. Jinak k tématu, některé hry nepodporují gamepad, dostat se z Windows do hry mácháním myší ve vzduchu taky není zrovna dvakrát v pohodě, např. Diablo 3 si na gamapadu nezahraješ, není interface atd. K TV je milionkrát lepší volba konzole.
  • jako by dnes neexistovaly pekne cerne skrine a neslo hrat na PC u televize s bezdratovym ovladacem uplne stejne jako na konzolich. *7*
    Ten kdo tady evidentne nechape jsi ty. *3*
  • ty mě nazýváš ditě? *15* Dobře ty.
  • Jsem dite co se rozbreci kdyz se nekdo podepise mym nickem. A rad vsechny obvinuju z kradeze.
  • Když už kradeš, tak bys mohl aji ukrást mozek.
  • rika borec, co si vodi pritroublou ai ve hrach s autoaimem jak na dratkach *1*
  • Ja zvladam headshoty i myslenkou, musis ale platit sony za hry ktery jsou zadarmo.
  • Njn ja mam ten samej problem. S normalnim controllerem proste neumim mirit.
  • lama= není schopen hrát s klasickým gamepadem a dávat headshot, což zvládám úplně v klidu. Je to jen o cviku.
  • Draken69CZ
    *14* http://www.4colorrebellion.com/wp-content/gallery/4crminute/gaystation.png *14*
  • Vubec nechapes. Konzole je ve vsem lepsi nez PC, zejmena protoze je cerna a jde dat do obyvaku. A nemusis se u ni hrbit jak u PC. Az vyrostes, tak pochopis.
  • clovece ty ses upnul na ten svuj totalni nesmysl krapet moc. Jsi horsi, nez islamsky fanatik. Tomu obcas jeste zustaly nejake mozkove bunky, ale ty jich mas v hlave uz asi mene, nez kolik je pixelu na te tve televizi. Pletes si pojmy s dojmy, ale evidentne zijes ve sve vlastni virtualni realite, kde jsi asi velky borec *7*
  • jaka lama? vzdyt naopak pise, ze s tim gamepadem dokaze hrat lepe a vice titulu nez autor recezne. nejak nechapu oba prispevky na tento. ty lamy a troubove jsou spise jejich autori, nez autor puvodniho prispevku *7*
  • Draken69CZ
    kontaktuj mě na smelinar@zlodejicek.cz rád ti to zařídím.
  • staci to kupit priamo na Steame a pride ti to az pred dvere
  • a kde se to dá koupit v ČR?
  • Witcher 3, Dark Souls a jakakoliv jina 3rd person akcni hra se mi na tom hraje diky mnohem lepsimu ovladani kamery lepe jak na Xbox controlleru... za me se pejskovi a kocicce ten dort opravdu povedl.
  • to, ze je nieco direct input neznamena, ze nemoze byt take zariadene prednadstavene. Ai mys, ani klavesnicu nastavovat pri kazdej hre nemusis a pouziva sa deffautlne nastavenie hry. Nevidim ziadny dovod, preco by takto nemohol fungovat aj tento ovladac, ktory sa bude spravat deffaultne ako xobx ovladac. Ostatne rovnake popisky by to aj naznacovali.
  • v zivote si to v ruke nedrzal, ale uz je topitomost, co skonci v kosi...no tak ci onak, aspon sa niekto snazi priniest do obyvacky aj ine hry, ako len primitivne bojovky a decke arkady.
  • Dakujem :)
    V tom pripade objednavam ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit