Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy nechci nic říkat ale co se týče exkluzivních her tak je na tom Xone dost mizerně. *7*
    • A PS4 je na tom lepe? Zatim ani na jednu z nich nejsou oznamene zadne exkluzivni killer tituly.
      • Uncharted a novej inFAmous ti nestačí? nebo mám pokračovat : The order 1886. *3*
        • InFamous vypada jak hodne barevny prototype
          Ja hlavne doufam jak bude vypadat nhl a jetli pujde do budoucna vypnout to modre osvetleni ps ovladace
        • Tak z toho co jsi jmenoval, tak must-have je jedine Uncharted, zbytek zatim nic moc.
          The order vypadal nadejne po prvnim traileru, ale cim vice o te hre vylezlo ven, tim mene zajimave to nakonec vypada podle me. Ale treba jeste prekvapi, nicmene zatim bych ho za nejaky trhak pro PS4 neoznacoval.
          Mno a infamous je podle me kravina, fanousky to jiste ma, ale urcite to neni hra, kvuli ktere si clovek pobezi do obchodu koupit PS4. *3*
          A xbox na tom neni o nic lepe. Samozrejme, ze casem se to zmeni a zajimave tituly se objevi, ale zatim nic moc. *4*
          • Ohledně The Order 1886 moc informací zatim ven nevypustili (popravdě skoro žádný).
            Ještě jsem zapomněl zmínit studio Santa Monica(serie GoW) které taky dělá novou NextGen hru.

Mmochodem je InFamous kravina může říct jedině člověk kterej ho nehrál, a ano je to hra kvůli které si lidi budou kupovat konzoli.
            • InFamous je prvni hra na konzoli, kterou jsem kdy hral, protoze jsem ho k te konzoli dostal. A zaujal me natolik, ze jsem zacal zkouset dalsi tituly a nakonec zacal davat prednost konzolovym verzim multiplatforem.
            • Jack1947
              Hate, ten nezmizi ten se musi vymitit...
        • Quantum Break,Titanfall ,Halo Xbox One a Project: Spark. Mám pokračovat ?
          • Jenze ani jeden z nich nevypada nijak zajimave a unikatne. Kvuli Uncharted stoji za to si koupit PS3/4, kvuli temto titulum XBOX ne.
          • Jack1947
            Titanfall ne kdyz bude na PC...
        • už jsi skončil.PS4 Suck Duck.Dick Because you are Prick
          • Uz jsem mel mnohem lepsi napodobovatele. Tohle nema zadnou uroven.
  • Pekna recenze. Jako fatalni mi prijde vypnuti hry bez upozorneni a nestabilita her (pad uspane hry). Slízitost menu neumám písoádit, nizsi vykon muze a nemusi byt problem, to bude zalezet na pristupu vyvojaru. A asi bych mel obavy z toho kinectu. Ma nejakou signalizaci, jako ps eye, ze je v provozu? Na ps4 mi nejvic vadi absence dlna.
    • Multitaskingem ani přihlášením jiného uživatele se mi hru ještě shodit nepodařilo. Kinect signalizuje, pokud si aplikace sáhne na obraz, zvuk nesignalizuje. Pohybové a hlasové ovládání v systému diodou taky nesignalizuje, aktivní kameru už ale ano.

Obecně takto: vždy, když si systém, aplikace nebo hra sáhne na kameru (klasickou kameru), rozsvítí se dioda.
    • Sorry za preklepy, tablet v buse, to je vrazedna kombinace.
    • Slízitost menu neumám písoádit,
      spíš Slížavost meu neumím PISOÁRdit
      • Jack1947
        Spis "střízlivost menu neumím pisoárit" *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit